"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 692
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Има, има Свет! И не са (сме)  малко Wink

Алексче ("Понякога не осъзнаваш, че ти е необходимо просто да имаш споделена лудост с някой, който обича да й отделя внимание, точно толкова колкото и ти !") Hands Plus1 Flowers Hibiscus

# 451
  • София
Нещо  от You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=3O8JcTrQE1A
Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=xrawDss0628
Това  майка  му ли  е ?

И още нещо от дипломирането

Колко много прилича на  баща си

Така  както  върви  май новата тема ще  се  пусне  много преди  вторник Simple Smile
Е, как няма да има плочки на корема Джан. Аз получавам мускулна треска само като го гледам... Thinking

# 452
Чета, чета и се успокоявам, че не само аз съм член на клуб " Крейзи повтори" Crazy

# 453

И това помага много. Поне откриваш, че има и други като теб и не си сам в лудостта си. LaughingLaughingLaughing

Понякога не осъзнаваш, че ти е необходимо просто да имаш споделена лудост с някой, който обича да й отделя внимание, точно толкова колкото и ти !
Алекс,
Право в целта,
Имах нужда да споделя, този ЛПН направо ме взриви, и други сериали съм гледала и повтаряла но този ме побърква последните два месеца Simple Smile
Преди него 309 и Долунай, и така разбрах и си чаках и Птичката

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 17:13 от nanni_123

# 454
    Здравейте Hug

Тъй като чета и се замисмя все по-често се споменава пръстена и колието.

Та се чудя умното ни и красиво момче не е ли време да се запита или директно да попита  Санем ,като не е сгодена с Осман от къде се  сдобила с този старинен и много скъп годежен пръстен newsm78 newsm78 newsm78
  Редно е след като много пъти ту го слагаше , ту го махаше......аджеба ,време е да му светне лампичката че има нещо , което трябвя дa знае.

A за ЛПН newsm10 smile3508 и по BTV Lady го изгледах.

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 17:18 от sebilMM

# 455
Лили...и Любов и наказание е хубав...и също и Дръзки и красиви...За ДИК има тема ..виж за линкове на 1 стр...на мен много ми хареса...Киво и Туба са  Peace ...и не е много серии... bowuu

Сега ви черпя по едно айс кафе ,да се разхладите  Peace...защото при нас е адска жега... sweating...и изчезвам да готвя... ooooh! Joy Joy Joy

До по късно...по нощите... wavey Hug

# 456
Ха ха ха  #Crazy ooooh!...значи имало и други луди като мен...а аз си мислех ,че е от възрастта...Лили... Hug
Сигурно 100 -тина пъти съм гледала Ягодите...и то на руски...и пак и пак си ги пускам напоследък...като редувам с Долунай...То и Долунай май наближава тази цифра... ooooh! Затова може би  newsm78,не мога и да възприема Демет до Сечкин...харесвам си я само с Юсуф... bowuu Heart Eyes

Преди години така бях зомбирана и със Сон бахар... Whistling

Нещо  от You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=3O8JcTrQE1A

https://www.youtube.com/watch?v=xrawDss0628
Това  майка  му ли  е ?

И още нещо от дипломирането

Така  както  върви  май новата тема ще  се  пусне  много преди  вторник Simple Smile

Даааа...това е майка му... bowuu
Малее...тук какво е кюрпеее...гол като охлюв.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Може да е гладко избръснат, но усмивката му си е все така страхотна !!!

# 457
Чета, чета и се успокоявам, че не само аз съм член на клуб " Крейзи повтори" Crazy

Славенче  Hug,това "Крейзи повтори"ми заприлича на Санемкината дейност  У фирмата"Отнеси донеси"... Shocked Joy Joy Joy Joy Joy

# 458
Скрит текст:

Славенче  Hug,това "Крейзи повтори"ми заприлича на Санемкината дейност  У фирмата"Отнеси донеси"... Shocked Joy Joy Joy Joy Joy
[/quote]

hahaha hahaha hahaha hahaha

Момичета, може ли да помоля, когато се цитира даден пост или да се поставя в скрит текст или да се остави само текста, който ви е  заинтригувал, много бавно се отварят страниците или трябва да се скролва повече време.

# 459
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
охааа  Shocked яко сте се разписали  Crazy

Коте, Heart Eyes много се радвам , че и ти си тук! Party

Скрит текст:
Ми той си каза човека в прав текст, че той е албатроса, ама Санемка заспа и пропусна...

Да заспиш в прегръдките на такъв мъж , в който явно си влюбена... ooooh! ooooh! ooooh!

В турските дизита това е много използван похват, като изпият  момичета една чаша вино заспиват, не зависимо къде и с кого са и като последействие нищо не помнят!!! Rolling Eyes  

Джан е много наясно със ситуацията, особено  след като разбра и за фалшивия годеник! Laughing

Ще  чака Синем да се изясни със себе си, но мисля че ще и даде съвсем явни подсказки за чувствата си. а това ще я стресира много и тя ще побегне! Shocked

Heart Eyes Heart Eyes

Алексче  Hug хош болдук джанъм  Heart Eyes
и аз се наврях към групата  Laughing пък освен теб  мернах че и Славето, Свет и Боби са в клуба
и си векам - нема се цепя от колектива я  Naughty Joy Joy

Аз да си оплача болката - тая Айлин ми е толкоз противна, че чок ми грознее  ooooh! кво й хареса Емрето на това джезве кокали  Thinking Whistling а на всичко отгоре и е мега злобна  #Cussing out #2gunfire

Тъй като чета и се замисмя все по-често се споменава пръстена и колието.

Та се чудя умното ни и красиво момче не е ли време да се запита или директно да попита  Санем ,като не е сгодена с Осман от къде се  сдобила с този старинен и много скъп годежен пръстен newsm78 newsm78 newsm78

Себи  Hug мераба  wavey
и аз точно това се чудех как пък аджеба не им прави впечатление че това е много скъп пръстен  newsm78 newsm78

Засега най-дългия период е 5 месеца с Любов под наем. Но за това време го изгледах 6 пъти. Първия и втория път изцяло, после няколко пъти без Корай и Нериман и прескачах цели серии, които ми бяха досадни. А накрая само моментите с ГГ гледах ... Сега от 2 месеца не съм го пускала изобщо. Но по-нататък пак ще го изгледам, обещала съм си.

Shocked Shocked оххх аз тогава с ЛПН мога да се наредя в категорията "Трагичен случай"  Embarassed
че вече 3 години няма оттърване от подвластието на Дефмерите  Whistling Whistling Whistling
ама това е защото знам че не съм сама в лудостта  smile3521 newsm47

smile3506

Скрит текст:
Вече цяла година съм шашавка  Rolling Eyes
що ли тъй - ами фенка съм на Ашка.
Сезон едно погледнах на шега,
пък после стана тя една.... ooooh!

Нейде къде видя ДефМери
и в главата ми  едни сценарии смели  Whistling
редят се един подир друг  Crazy
за още пет сезона накуп  Mr. Green.

Нера киралъка подхвана  #Cussing out
и Йомер бей скочи в капана  Crossing Arms
с Дефнето момиче наивно
в любовта се хвърли невинно  Heart Eyes

Заради брат си към неизвестното тръгна
пък там битката с любовта я погълна  Tired
Синан и той се включи
пък после гледай кво се случи  Crossing Arms
И Кориша скочи със мерак
пък после гледай ти майтап  Mr. Green

Неджмито уж достоен Ипликчи  ooooh!
пък на Нера и баща глас не смее да повиши  Naughty
В цялата тая олелия се надявах на сватба ма де,я??

Дефнето страха си остави  Whistling
на Йомер услуга направи  Thinking
разказа му за цялата игра  Peace
на чисто да започнат с любовта  Naughty

Йомер Великолепни се втрещи  Rolling Eyes
и с отказа си пред олтара я взриви  Shocked,
Сега пък Мерич Аджеми
втори сезон ни сътвори  Thinking

С размисли и страсти в бг мамата
 се вихрят дискусии горещи  Crazy,
В цялата тази боза
наверих лек за мойта душа  Peace
Че съм крейзи е така  Naughty
ама в лудостта не съм сама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 17:25 от kotelina

# 460
Не знам Айлин колко е джезве кокали , Коте Wink, но само като я погледна и ми изтръпват зъбите от студ, толкова е студена и бездушна, а Емре е като пластелин в ръцете и, явно хич не е умен като бати си...

# 461
  • София
Ха ха ха  #Crazy ooooh!...значи имало и други луди като мен...а аз си мислех ,че е от възрастта...Лили... Hug
Сигурно 100 -тина пъти съм гледала Ягодите...и то на руски...и пак и пак си ги пускам напоследък...като редувам с Долунай...То и Долунай май наближава тази цифра... ooooh! Затова може би  newsm78,не мога и да възприема Демет до Сечкин...харесвам си я само с Юсуф... bowuu Heart Eyes

И на мен са ми много сладки като двойка Демет и Юсуф и само заради това връткам ягодките. Иначе сценария ми е малко като писан от гимназисти в голямото междучасие. А Пълнолуние не успя да ме пристрасти чак толкова може би заради Йозге, никак не успях да го харесам това момиче. Още в сезона на черешите не ми допадна и изгледах сериала само заради Серкан. Но пък и не устоявам на чара на Джан като Ферит и си го пускам пак.

# 462

Ама е много свежо и точно за всички нас. Някога като дете имах приказки на винилови плочи - Парцалка, Али Баба и др. Майка ми подлудяваше защото ги въртях по N-пъти на ден, знаех всички реплики наизуст. Казваше, че плочите са изтъняли от стърженето на игличката. Та сега е същото с лаптопа и сериалите. Но пък каквито и ядове да имам през деня, вечер пускам някоя серия и забравям света.

# 463

Kоте Hug има цяла  7-ма серия да се сетят Grinning

А тук и двамата са много сладки и секси.

# 464

И на мен са ми много сладки като двойка Демет и Юсуф и само заради това връткам ягодките. Иначе сценария ми е малко като писан от гимназисти в голямото междучасие. А Пълнолуние не успя да ме пристрасти чак толкова може би заради Йозге, никак не успях да го харесам това момиче. Още в сезона на черешите не ми допадна и изгледах сериала само заради Серкан. Но пък и не устоявам на чара на Джан като Ферит и си го пускам пак.
Ето ти пъстър свят - аз пък Серкан изобщо не го харесвам - главата му една като на пуйка - широка пък на тънък врат, а Йозге ми е много нежна, с чаровна усмивка и плътен глас. В Сезона на черешите обаче ролята й е доста инфантилна, от малкото което съм гледала не ми харесва нищо. Добре че не се насилих иначе щях да си разваля мнението за нея.

Общи условия

Активация на акаунт