"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 698
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен / София
Искам да ви пожелая жарки на емоции дни с Джан и Санем
Скрит текст:
и във вторник да споделите линкове за гледане....тъй като 10 дни ще бъда само с телефон и се надявам да мога да гледам серията във вторник....

https://www.youtube.com/watch?v=Y5-L3K_K6fo

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 23:55 от gostenka68

# 571
Това е откъс към епизод 7 тук Санем разказва на Джей Джей че няма годеник и че е влюбена
във друг
https://www.youtube.com/watch?v=JetLvz1SC4I

# 572
Добро утроо,птички! Wink Hug wavey

Днес очакваме фрагмана! Party Party Party

Видях,че има превод на резюмето!Благодаря! bouquet Взех го от линка,който пусна-Ейдин Hug.където качват преведените епизоди! bouquet

Желая ви приятен ден! Nature Sunny newsm41 grinning039

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 08:42 от Zlatina3

# 573
  Една щастлива майка.Благордно и завиждам.

günün ganimeti 💘 çok güzel bi anne oğul ilişkisi😍

Алекс Laughing Winkзная аз , зная какво имаш в предвид. Няма лошо и от чифтосване  понякога Laughing

Не знам дали сте забелязали, но много често в живота съпругите/сериозните партньорки физически копират майката. Като гледате майката на Джан на тази снимка - дали Елифче ще се задържи дълго ... Нито Аджейля, нито Джансу Дере, нито Елиф се доближават и на йота както до физическия вид така и до излъчването на майката на Джан Яман. Мен ако питате Елиф е по-бяло копие на Джансу. И двете торба кокали, и при двете много остри, ръбати черти на лицето. В снимките на Джан с всяка една поотделно не виждам химия на двойката, сетете се за снимки на Бурак с Фахрие и Неслихан с Кадир. Не мога по-точно да обясня усещанията си. Така че според мен Джан Яман ще продължи още да търси.

# 574
Добро утро ,птиченца... Hug
Злати...мерси за кафенцето... Heart Eyes
Дари... Heart Eyes...незнам дали това е вярно ,дали приятелките /съпруги копират или приличат на майките на любимите си...но и аз мисля ,че Елиф не ходи на Джан  Naughty...може би едно по мъничко/на ръст/ момиче...с по нежни черти и весели очи...иначе Елиф не е толкоз лоша ,ама малко скоклеста ми идва до Джан...НО Naughty...,не избираме ние...а той  bowuu...тъй ,че ,която и да е дамата на сърцето му...да е щастлив... bowuu Peace
ААаа...Джансу Дере каква връзка има с него  newsm78...не съм чула...друга ,приличаща малко на Джансу му е била възлюбена...Бестемсу Оздемир...

# 575
Добро утро ,птиченца... Hug
Злати...мерси за кафенцето... Heart Eyes
Дари... Heart Eyes...незнам дали това е вярно ,дали приятелките /съпруги копират или приличат на майките на любимите си...но и аз мисля ,че Елиф не ходи на Джан  Naughty...може би едно по мъничко/на ръст/ момиче...с по нежни черти и весели очи...иначе Елиф не е толкоз лоша ,ама малко скоклеста ми идва до Джан...НО Naughty...,не избираме ние...а той  bowuu...тъй ,че ,която и да е дамата на сърцето му...да е щастлив... bowuu Peace
ААаа...Джансу Дере каква връзка има с него  newsm78...не съм чула...друга ,приличаща малко на Джансу му е била възлюбена...Бестемсу Оздемир...

Права си Свет, наистина предходната е Бестемсу, аз съм объркала имената. Но и Бестемсу е само кожа и кости, с много ръбести черти и остро, напрегнато изражение. Разбира се, която и да си е избрал си е негова работа - нека да са щастливи. Моите разсъждения са по-скоро от общофилософска гл.т. Обичам да анализирам мотиви, защото това помага за точни прогнози. Този ми навик досега ми е спестявал доста неприятни изненади в живота. Без да искам се прояви и тук в коментарите ми.

# 576
Нищо лошо ,Дари  Hug...всеки има право на мнение ...дано се окаже вярна прогнозата ти... Praynig...за доброто на Джан... bowuu Peace Joy Joy Joy

В ожидании репортажа Джана - Рзговоры между съемками.

https://vk.com/journeytothefullmoon?z=video-149907895_456240015% … l_wall_-149907895

Уффффф...тва момче се уби от тренировкиииии..... #Crazy ooooh! tantrum

# 577
Здравейте момичета BlushHug
Свет, тренира момчето... поддържа формата Heart Eyes

# 578
Привет, Птички! wavey

Благодаря ви за споделеното, момичета!

Разбира се, че ще поддържа формата си нашето хубаво момче.
Нали още дълго време искаме да го гледаме като Джан Дивит, та се налага.
Но на него това очевидно му доставя удоволствие.

Аз в момента гледам както трябва епизода, но и очаквам фраг.
Сигурно ще излезе точно когато реша да изляза навън, но нищо.
Много ми е любопитно какво ни очаква във вторник.
Нямам търпение за новия епизод и се надявам този път нищо да не възпрепятства гледането ми онлайн. Grinning

Пак предположения кой от летните сериали ще остане наесен на екран.
Но все още само предположения.
Така като гледам, само нашата "Птичка" би имал шанс да се пребори с конкуренцията и в новия ден, ако решат изобщо да го преместят.
Само дето в неделя се излъчва и друг сериал, който загледах и ми харесва – „Не пускай ръката ми“, а на него това няма да му се отрази добре.
Но аз продължавам да се надявам, че телевизията може и да вземе решение да остави „Птичката“ във вторник.

▪КАКИЕ СЕРИАЛЫ ОСТАНУТСЯ НА ЭКРАНАХ?

🔹#Ранняя Пташка - сменит день на воскресенье... Это карма у Джана с каналом и стервочками из сериала #МаленькиеПреступления, из-за которых во второй раз его сериал отправляют со вторника на воскресенье;

🔹#Рыбка Эгейского Моря - продолжит плыть по понедельникам, но ее сожрут акулы понедельника - спецназовцы, упавшие в яму и охотящиеся за запретным плодом;

🔹#Затаив Дыхание - продолжит выходить по средам... Затаив дыхание будем держать кулачки за сериал, а то там волны Карадениз и войны Эртугрула надвигаются;

🔹#Не Отпускай Мою Руку - раз уж пташка переходит на воскресенье, сериалу будет тоже трудновато.

Хубава събота дружки и до по-късно! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

П.П. Редактирам си поста, че да не пускам поредни и да наруша правилата.

Хайде и аз да споделя макар и късно някоя мислА за епизода.
Серията започна с веселийка. Музо и Айханката на магаретата.
Айхан грохнала от умора, а горкото магаре как ли се чувства с тая пухкавелка отгоре...

Браво на Осман, даде кураж на Санемката да действа.
А тя, милата така се измъчва вече от всичките тези тайни и загадки, че гледа на лудо.
Май трябва да си води списък кой за какво е излъгала, че както не я слуша влюбената главица, ще се оплете още повече. Laughing

Музо много добре изигра скръбта си.
Той си живее в свой собствен свят и никой в нищо не може да го убеди.
А актьорът е направо великолепен.
По нищо не ми напомня за предишния си образ в „309“.
Все едно гледам друг човек това.

Джан само как се врътна и си тръгна от партито, хареса ми как изревнува като видя Санем и Осман как си чуруликат, а после се прегърнаха.
Но не може да се отърве от спомените за Санем и е един такъв тъжен.
И как спря да се наслади на билбордовете със Санем...
После и тя мина оттам, зарадва се като ги видя и инстинктивно, веднага свали пръстена от ръката си и го прибра обратно в чантичката.

Айлин е истинска змия. Как го измисли само това със снимките и застраши цялата кариера на Джан и авторитета му на професионалист. И къде е тази нейна изобретателност, когато става въпрос за работа, се питам. Там е пълна нула и главата й нищо не ражда и краде чуждите идеи.

Посмях се на момента, в който Мевкибе подгони Санемка с точилката.
А Нихат само гледа и пита: „А аз сега какво трябва да направя?“
Дали да подкрепи жена си, или да спаси дъщеря си...

Колко хубаво описа Санем любовта си розовата химикалка...

Нима наистина това е любовта?
Да ти липсва, когато си далече от него.
По цял ден да си представяш усмивката му и да виждаш лицето му...
Нима любовта е да слееш мъката си с неговата?
Желанието да си тръгнеш, когато той ти казва да останеш... И да останеш, когато той ти казва: „Върви си“.
Една негова дума има 1000 значения.
Може би любовта е, когато постоянно си задаваш въпроси?
Коя съм аз? Кой е този мъж?
Първо ме хвана за ръката, а после си тръгна.
Лошият крал ли е? Или загриженият принц?
Очите му горят от гняв. Като ранен лъв е.
Не допуска никого до себе си.
А аз... Искам да го прегърна. Само да го прегърна...
Но не мога.

Изобщо не стана каквото мислехме предварително, но всъщност се случи нещо много важно в серията. Най-после Санем разбра, че Джан не е лош крал, а загрижения принц и вече е наясно каква пионка е била в ръцете на Емре – човекът който я използва, за да предаде собственото си семейство. Сбъдна се едно от най-големите ми желания, а то беше Санем да разкрие Емре, а отсега нататък нищо няма да е същото. Сега Санем ще се разправи с него по нейния си начин. Ще го накара да си говори сам. Няма да може повече да я изнудва. Да, може би от страх е излъгала отново пред Джан, но на Емре лесно няма да му се размине.  Добре му ги наговори тя като отиде в кабинета да му търси сметка. Обясни му, че с очите си  е видяла как Джан не е какъвто той й внушава и че е бил готов дори да се откаже от договора с Фабри. Заплаши го, че няма да му играе повече по свирката, а той този път не знам как пропусна да й напомни за дълга.

Емре ме разочарова. Досега смятах само, че е недосетлив, наивен и глупав, но вече ме ядоса.
Как може да не се досети веднага, че просто няма кой друг освен Айлин да причини това на брат му. Остави се да му замаже очите. А дори той сам й каза, че брат му няма врагове и няма кой друг да бъде. Как поне съобщението на баща му, в което призоваваше да си помагат като братя не го разчувства.

Кое ли е родното място на Джей Джей, щом вече за втори път някой го пита и той не иска да каже? Иначе все споменава кое как де прави в неговия край. Ще има някоя изненада тук. И този герой ми става все по-любим.

Как се вбеси Дерен, че Джан веднага я отряза, когато се опита да злепостави Санем, че е влизала в кабината му. Не че не е вярно, но пък Джан изобщо не се усъмни в Санем.

Добре ни заблудиха с фрага и си мислехме, че може Джан да е разбрал поне част от истината за брат си. Колко сценарии написахме, но пък ни изненадаха приятно. Аз обичам да не познавам...

Сцената в гората беше много мила. Да й се чудиш на Санемка как изобщо откри Джан там.
Добре, че от страх не го преби с оня кол.
Той много й се зарадва, така мило се погрижи за нея.
И успя да направи това, което никой друг не успя и го върна във фирмата. Но Санем е толкова напрегната и се чувства толкова напрегната...

Джан първо си помисли, че ще продължат онзи разговор от предния ден в дома му, който телефонните разговори прекъснаха. Той обаче едва ли ще остави нещата така, защото му беше ясно от какъв характер ще е признанието.

Интересна беше и историята за камъните, които разказа Джан на Санем. 
Всеки човек има две страни. Едната е скрита и ранима, а другата е само за тези, които могат да гледат с любов, тоест светлата страна. Пазейки и двата камъка, той вярва, че го защитават.
А как мило Санемка го покани да легне до него и да си поделят поне импровизираната възглавница, която той й предложи.

Много хубаво му стана на Джан и някак си Санем му донесе спокойствие в този труден за него момент.

Горкия Осман. Как разказа на Лейля, че е влюбен в момиче, на което не смее да признае любовта си, а тя приятелски го посъветва да го направи и му направи комплимент. Прави ли се или не знае, че говори за нея, че малко се бърках? Как мислите?  newsm78

Айхан
и Джей Джей големи скици с оня малолетен хакер. Страх браха, но поне постигнаха целта. Джей Джей веднага лапна, а нашата се прави на непричом. Но ще станат нещата, мисля. Санем ще помогне.
,
Мевкибе милата колко много харесва Осман и й се иска слуховете, че е годеник на Санемка да са истина. Така хитро го покани у тях, нахрани го, погрижи се за него като майка. Само да знаеше, че някой ден наистина ще й стане зет.... Но пък добра реклама направи на Лейля пред него. Че приличаба на нея и е отлична домакиня, за разлика от Санем, която била непохватна.Ама той Осман също е добър готвач и хич не го интересува този талант на любимата му.  Laughing Добре се ориентира.

Оная кобра Айлин като отиде в агенцията на Джан да се прави на съчувстваща много ме изкефи как и Джан й плявата си ръка. Така символично изрази пренебрежението си към нея, или поне на мен така ми се иска. Същото направи и Санем преди това на тиймбилдинга, но за да скрие пръстена.

На Емре му падна случай да каже на Айлин за пръстена и защо е у Санем, за да се застрахова. Ама е такъв глупак, че ми иде да ме извия врата.

Както вече споменах, Емре много, много ме разочарова. Много ми е интересно как ще продължи финалната сцена и какво ще измисли да каже Санем на Джан, без да му разкрива истината.
Толкова от мен за серията.

По повод на Мерич Аджеми и сравненията и очакванията на голяма част от вас, свързани с нейната работа, стана ми любопитно и реших да се поинтересувам за нея. Попаднах на това интервю, което е старо , но според мен доста интересно и понеже сигурно има и други като мен, които не са го чели, го слагам.

http://www.-spam251-/2018/05/blog-post_17.html

Да не забравяме и нашата Йозге.
Направила си е нова прическа и много й отива.

Да си припомним част от последното интервю на Джан.

Журналист: Мы посмотрели 5 сериалов с вами, какой ваш самый любимый персонаж?
Джан : Конечно же Джан Дивит.
Журналист : Это именно он, скажите вы?
Джан : Конечно скажу, конечно Джан Дивит. Самый мне близкий, самый профессиональный, самый богатый, самый волнительный персонаж был он. До сих пор не было таких шикарных персонажей. До этого проекты не были такими профессиональными, благодаря сценарию.

Много правилно е обобщил и нашите впечатления.
Пак с увлякох...

Хубав следобед, дружки, а аз изчезвам навън! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 14:27 от * Дъга

# 579
Привет и от мен в този горещ съботен следобяд. Дари, много ми харесват анализите и разсъжденията ти, чета те с удоволствие, както и всички други де. И този път си много права някак и аз имам това усещане за Елифчето, твърде сериозна и с остро изражение е за да е до човек като него. Трябва му една Санем и в живота, но като се замислиме, че и Бестемсу имаше такова изражение да се не окаже, че вкуса си му е такъв и си пада по тези безцветни кокали Grinning Нямам търпение за нов фраг.
Чудя се Дръзки и красиви заслужава ли си да се загледа? Тежка драма ли е или по - скоро не? Иначе от летните мисля да хвърля едно око на "Не пускай ръката ми" гледам доста добри отзиви получава. А какво се случва с останалите летни, май няма много да се задържат? Приятен остатък от деня, птички. Purple Heart

# 580
"Дръзки и красиви" определено си заслужава гледането. Има от всичко по малко.

# 581
Свет HugВали HugНани Hug

Дъга Hug newsm10 newsm10

Цитат
Чудя се Дръзки и красиви заслужава ли си да се загледа? Тежка драма ли е или по - скоро не?
Нева Hug,и от мен си заслужава! Wink Зависи и как възприемаш актьорите Туба Б. и Къванч Т.! Laughing

Нови снимки...с Джан...

Цитат
Настоящий мужчина и прекрасный партнер👏 👏
🔸На днях сми пытались выставить танцевальное прошлое Демет как какой-то постыдный род деятельности.
Джан написал твит в поддержку Демет: "Хорошо что🙌 Работать с Демет на одной сцене это другое, великолепный человек, великолепный партнер".
На что Демет ответила "Хорошо что с тобой, большое спасибо"

# 582
Привет момичета! Hug Hug

Прелитах набързо, но като видях толкова интересни постове, направо кацнах на клона да ви изчета! Laughing
Много важна подкрепа във възлов момент от кариерата на Демет, когато се опитват да я представят само като танцьорка случайно попаднала в киното! yes

Влюбеният Джей Джей... newsm08  

https://vk.com/kiralikasktvstar?w=wall-60100797_353711

Приятни почивни дни! bouquet

# 583
Ох фенка да си като тази, как само го е прегърнала, както си трябва, да можеше и ние така... Grinning

# 584
Tъй като ми е много интересен като личност Джан Яман се позаинтересувах какво чете.

Оказва се разностранен читател-  класика , политически мемоари, фентъзи, криминалета, поезия... Rolling Eyes  

Скрит текст:

Това , че владее няколко езика явно му позволява да чете в оригинал литературата ,от  която се увлича. yes

Сечкин също е подкрепил Демет в Туитър!👍

Нови

😍😍

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 15:57 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт