не мога да разбера фенове, които искат ГГ в даден сериал НЕПРЕМЕННО да се чифтосат.
Да различим любов в реала и невероятна професионална игра в любовните сцени. То затова им се и плаща.
Представяте ли си някоя колежка на любимия ви в офиса или работата му да го сватосват зад гърба ви за нйкоя "красавица" 

не мога да разбера фенове, които искат ГГ в даден сериал НЕПРЕМЕННО да се чифтосат.
Да различим любов в реала и невероятна професионална игра в любовните сцени. То затова им се и плаща.

в повечето случаи професионализмът надделява и екранните ласки не водят до реално привличане, но феновете на турските сериали, като знаят колко двойки са се появили от партньорство , веднага минават към чифтосване!

Изгледах последните два преведени епизода на един дъх, че бях изостанала и 6 - ти набързо го прехвърлих, чакам си превода на български направо. Е и аз като вас смятам, че пак ще замаже нещо Санем и няма да каже суровата истина на Джан. Само и аз се чудя още колко може да се задържиме върху това не казване и бягане. Много се радвам, че той ще чуе, че тя е влюбена в албатроса, но не съм много убедена, че ще се досети, че третият е самият той. Ох нямам търпение и аз за вторник.Препоръчани теми