"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 664
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна

: ))) благодатен е Джан за хапче Grinning

# 541
Май ще ме накарате да погледа и Пълнолуние, но само да попитам, лек сериал ли е или тип драма с болници, затвори, насилие и т.н.

Последния колаж носи много настроение в себе си.

# 542
Здравейте но момичета Hug
Благодаря Ви за хубавите снимки, разтоварваш в напрегнат работен петък Simple Smile

Пепи, Тони Simple Smile
Може би защото от два Месеца съм в паяжината на ЛПН и Борко, петната не ме охладиха толкова Simple Smile
А и според мен има затишие от негова страна последните няколко дни, за да се появи на 6.8. 2018 в безупречен вид Simple Smile
А и  таза шапка все повече се появяват Simple Smile

Пепчо май на много от нас петната на Борко ни дойдоха като студен душ и шамар едновременно, но Джан спокойно може да помогне да преживеем елемента на разочарование. Поне при  мен това беше лекарството.

# 543
Май ще ме накарате да погледа и Пълнолуние, но само да попитам, лек сериал ли е или тип драма с болници, затвори, насилие и т.н.
лек е. Върви бързо. Пак тайни от любимия, признания... но е приятен за гледане Simple Smile а и  малкия Булут е голям бонбон. Няма болници, затвора е чак в края (но  само разбрахме ,че някой ще иде там), дори лошия герой Хакан (фризьора на брат Дженгиз от Време за щастие) не можах да го възприема сериозно. Повече ме дразнеше наглостта на Асуман (малката сестра)  Пък и е 26 серии.

# 544
  • София

Последния колаж носи много настроение в себе си.

Води се романтичен сериал доколкото аз знам. Има няколко убийства (загатнати само), съдебни дела за попечителството над едно дете и мръсни номерца покрай тях, има любов и забавни моменти, пак има тайни и бягане и криене заради тях, има един съвсем различен Джан ... Има драма на места, но не бих го нарекла тежък филм, гледа се леко и приятно.

# 545

Здравейте Hug Hug Hug

Аз понеже нито го бях виждала, нито чувала -ДЖАН до сега и съм Shocked Shocked Shocked

Толкова  мъж, толкова актьор, че покрива цялото  пространство  oт нуждата в  момента от такова присъствие в турските сериали поне за мен!

# 546
'убавци! Все повече я харесвам тази двойка Grinning А ситуациите на Санем са да се смееш ли, да плачеш ли на късмета и.
Здравейте, момичета Simple Smile  фенове новобранци приемате ли Simple Smile  Изядох ги шестте серии, прегледах последните страници, но не видях - в кой ден излиза  новата серията? (без превода)

пеп-40 , Heart Eyes добре си ни дошла! bouquet

На добро място си попаднала!  hahahaКазах вчера аз, мы с группой...  

Цитат
toni g в пт, 03 авг 2018, 16:20
Пепчо май на много от нас петната на Борко ни дойдоха като студен душ и шамар едновременно, но Джан спокойно може да помогне да преживеем елемента на разочарование. Поне при  мен това беше лекарството.

toni g
Hug толкова си права...Това бе последна капка, която ми изчепа търпението. Mr. Green

От сторито на Демет.

sebiMM,  Hug радвай се,  че сега го откриваш ще можеш да го гледаш и в старите му проекти и там не е за изпускане! Wink

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 17:47 от alex_94

# 547
  • София
Как се лекува гняв по рецепта на Джан.
Аз тия неща ги мога само на сън...

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456240532%2Fe25e622108b7064801%2Fpl_wall_-146912950

Нещо пак не ми се получи с видеото май ... ето го линка за по-сигурно
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456240532%2Fe25 … l_wall_-146912950

# 548
Привет ,птиченцааааа.... Hug

Пак много сте писали,че и снимчици ,че и озет...че и нови птиченца са кацнали на клона ни... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy

Пепчо...добре дошла... friendship Hug

Лили  Hug...то видеото от мамашите няма как да излезне ,освен на линк...но,може и да може,ама и аз незнам как newsm78

Славе Hug...Долунай е готино сериалче...на мен ми хареса... Peace

Алексче  Hug...Елиф се появи още преди началото на сериала...в едно кафене ги бяха засекли папараците и тогава Джан им се скарал,загдето ги снимат...после...на гледането на 1 серия пак беше курдисана до него...бях пуснала снимки ...и...значи са заедно...не е лошо момичето...бижутерка ...гледах и профила в инста... bowuu,но в интерес на истина няма и една снимка постната с Джан...май има двама братя...един по голям и един по малък... Thinking

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 18:33 от Svet_sz

# 549

Нещо пак не ми се получи с видеото май ... ето го линка за по-сигурно
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456240532%2Fe25 … l_wall_-146912950

Lillly, Hug

Скрит текст:
Не можеш да постваш тук видеа от vk.com така както го  правиш от Youtube. Тук можеш да сложиш само линка, за по-лесно отиди на Експортирай и оттам можеш да копираш вече прекия линк, а не този за вграждане!

Например за видеото , което си постнала  прекия линк е  https://vk.com/video275233879_456240532

От турските СМИ - питане , кого предпочита публиката 38- годишния Мурат Боз/който тренира усилено трета година/ или 28-годишния Джан ... 

# 550
Привет ,птиченцааааа.... Hug

Пак много сте писали,че и снимчици ,че и озет...че и нови птиченца са кацнали на клона ни... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy

Пепчо...добре дошла... friendship Hug

Лили  Hug...то видеото от мамашите няма как да излезне ,освен на линк...но,може и да може,ама и аз незнам как newsm78

Славе Hug...Долунай е готино сериалче...на мен ми хареса... Peace

Алексче  Hug...Елиф се появи още преди началото на сериала...в едно кафене ги бяха засекли папараците и тогава Джан им се скарал,загдето ги снимат...после...на гледането на 1 серия пак беше курдисана до него...бях пуснала снимки ...и...значи са заедно...не е лошо момичето...бижутерка ...гледах и профила в инста... bowuu,но в интерес на истина няма и една снимка постната с Джан...май има двама братя...един по голям и един по малък... Thinking

Здpавей!

Напиши, ако обичаш линк да я видим всички  Laughing

# 551
# 552

Благодаря,  Svet_szbouquet

Мило, симпатично момиче, но феновете ще я сдъвчат веднага..., само да се потвърди, че е приятелка на Джан! ooooh! ooooh!

# 553
Здравейте!
Вай бе Елифчето   според мен много добре изглежда.
Цитат
Цитат на: alex_94
От турските СМИ - питане , кого предпочита публиката 38- годишния Мурат Боз/който тренира усилено трета година/ или 28-годишния Джан ...[img width=25 height=25

И аз да не остана по-назад, нищо че никой не ме пита, предпочитам Джан!

# 554
Един арт портрет на Джан! Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт