а и малкия Булут е голям бонбон. Няма болници, затвора е чак в края (но само разбрахме ,че някой ще иде там), дори лошия герой Хакан (фризьора на брат Дженгиз от Време за щастие) не можах да го възприема сериозно. Повече ме дразнеше наглостта на Асуман (малката сестра) Пък и е 26 серии.
А ситуациите на Санем са да се смееш ли, да плачеш ли на късмета и.
фенове новобранци приемате ли
Изядох ги шестте серии, прегледах последните страници, но не видях - в кой ден излиза новата серията? (без превода)
добре си ни дошла! 
Казах вчера аз, мы с группой...
толкова си права...Това бе последна капка, която ми изчепа търпението.
радвай се, че сега го откриваш ще можеш да го гледаш и в старите му проекти и там не е за изпускане!

...то видеото от мамашите няма как да излезне ,освен на линк...но,може и да може,ама и аз незнам как 
...Долунай е готино сериалче...на мен ми хареса... 

...Елиф се появи още преди началото на сериала...в едно кафене ги бяха засекли папараците и тогава Джан им се скарал,загдето ги снимат...после...на гледането на 1 серия пак беше курдисана до него...бях пуснала снимки ...и...значи са заедно...не е лошо момичето...бижутерка ...гледах и профила в инста...
,но в интерес на истина няма и една снимка постната с Джан...май има двама братя...един по голям и един по малък... 

...то видеото от мамашите няма как да излезне ,освен на линк...но,може и да може,ама и аз незнам как 
...Долунай е готино сериалче...на мен ми хареса... 
...Елиф се появи още преди началото на сериала...в едно кафене ги бяха засекли папараците и тогава Джан им се скарал,загдето ги снимат...после...на гледането на 1 серия пак беше курдисана до него...бях пуснала снимки ...и...значи са заедно...не е лошо момичето...бижутерка ...гледах и профила в инста...
,но в интерес на истина няма и една снимка постната с Джан...май има двама братя...един по голям и един по малък... 

Препоръчани теми