"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Алекс  Hug...Свет ,мила ...за по лесно... bowuu

Ето снимката в кафенето преди сериала да започне...

И...по време на гледането на 1 серия...

# 556

Ето снимката в кафенето преди сериала да започне...

Джан  пак гледа лошо към репортерите! hahaha hahaha

# 557
# 558
Актрисата , която играе Полен, Kimy Agokce.

Вай бе... Laughing Laughing Джан бей ще зареже тази красота! Rolling Eyes А , тя дали ще го зареже??? hahaha

# 559
    Честно newsm78 не мога да разбера фенове, които искат ГГ в даден сериал НЕПРЕМЕННО да се чифтосат.

Защо да не им дадем право на личен избир и  чувства newsm78 newsm78Да различим любов в реала и невероятна професионална игра в любовните сцени. То затова им се и плаща.

Харесва ми приятелката на Джан.Дано са щастливи и недосигаеми за някой фенки!

Жени сме.  NaughtyПредставяте ли  си някоя колежка на любимия ви  в офиса или работата му да го сватосват зад гърба ви за  нйкоя "красавица" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Позите и излъчванетому е на прифесионален фотограф и в реала.

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 19:55 от sebilMM

# 560
Здравейте, ято! doh

Поизгубих се за няколко дни, само ви четях от телефона и нямах възможност да пиша, но пак си бях с вас, да знаете и много се кефех на голямата ви активност.
Благодаря ви за всичко, което споделихте през тези няколко дни!
Добре дошли на новите птички в ятото, няма да ги изброявам, защото ще пропусна някоя със сигурност. Но се радвам, че ставаме все повече, сериалът ни го заслужава, страхотен е.
Да гледаме заедно и да си споделяме е много по-забавно.

Серийката няма да я коментирам още, защото я гледах на телефона, а си бях свалила най-неподходящия превод от всичките възможни, в който субтитрите летяха като самолети по екрана и половината не можех да ги прочета. А имаше и няколко сцени без превод даже. И онлайн гледах само края, но ще наваксам бързо. А и бг превода скоро ще дойде. Но определено с диалозите серията е много по-интересна, макар и не колкото предишната.

И от фраговете, и от снимките, и от резюмето за 7 епизод личи, че ни очаква отново много забавление. Радвам се много, че ще се изчисти името на Джан Дивит толкова скоро.
Сигурна бях, че няма да разтакават нещата по този въпрос дълго, защото щеше да е досадно.
Може би Санем отново няма да успее да признае.
А онзи страхлив хакер, пред когото Емре каза повече неща, отколкото трябва, ще спаси Джан вероятно. Това си го помислих още докато гледах епизода.
Гледаше като отровен от гъби, толкова се беше уплашил и няма да пропусне шанса да опита да отърве кожата си като каже цялата истина.

Милата Санемка, пак се е контузила. Интересно пак ли сама си разби главата, или този път някой й помогна... Joy Joy Joy

Като видях тази снимка и се сетих за онзи култов момент, в който с опита да мине директно през стъклената врата от зор да иде на съвещанието по заръка на Емре. Пак Джан ще се погрижи за нея, което е страхотно.

Тези двамата приятели  са много мили.
Дано и Санем успее да помогне на Осман, както той помогна на нея.

Очевидно Санемка, която се терзае, че от глупост и наивност е помогнала  да бъде провалена кариерата на Джан ще иска да напусне агенцията, а той ще я догони в махалата и няма да й позволи. Сигурно това ще се случи по много забавен начин.
От притеснения, Санем не може да се зарадва, че Джан не е лошият крал, за който го мислеше, а всъщност е нейния принц и рицар.
Не може и да свърже две и две и да се досети, че той е нейния Албатрос, а Джан ще се възползва от това нейно невежество по много хубав начин. Laughing

Айлин ще продължава да се умилква около наивника Емре и да му промива мозъка. Неговата глава май само за красота я ползва. Може ли да е такъв кон с капаци и български реотан, не разбирам. Не мога да го намразя, защото ми е симпатичен, но много ме подразни тъпотата му в 6 епизод.

За Джан и приятелкта му, ами естествено че си има някое момиче човека. Изобщо не вярвам, че мъж като него ще стои сам 7-8 месеца.
Може отношенията им да са в етап, в който все още не би искал да ги афишира.
А и медиите са ужасни и ще почнат едни писания за момичето, че не е истина.
Защо да й го причинява. Симпатична е и е много хубаво, че не е колежка актриса.
А може и да са само приятели, не се знае. Може тя да е бижутерката, при която са поръчали бижутата на Джан Дивит, които са по негов проект и скици, за което той разказа преди.
Абе изобщо не го мисля Джан, такъв страхотен мъж сам няма да остане.

Сега се сещам за нещо, което прочетох в едно от последните му интервюта, в което казва /цитирам по памет/, че не се впечатлява толкова от красотата на жената, а по-скоро иска жената до него да му е интересна, да има нещо, което да ги свърза и задължително да има чувство за хумор. Това е вярно, защото гаджетата му досега, за които знаем, отговарят на този модел.

Да се изкажа и за слуховете около местенето на „Птичката“ в неделя.
Аз още преди да обявят деня за „Птичката“ проучвах кой ден какво ще се излъчва наесен от старите сериали и смятах, че събота или неделя са подходящи дни за един забавен романтичен сериал.
Но истината е, че в който и ден да го бяха сложили, нямаше да има проблем и конкуренция, защото започнаха навреме, а и виждаме че никое друго заглавие не се радва на особен успех и вече взеха да капят като круши.
Не се страхувам, че от преместването ще пострада рейтинга, напротив. Дори да падне малко, има накъде. И 5 да стане, няма да е застрашен, но по-скоро ще продължи да се харесва, особено ако екипа работи все така добре и поддържа интереса ни.

Има и друг вариант. За канала са важни парите, а един сериал с рейтинг почти 9 определено ще му носи повече печалба от сериал, който завърши първия си сезон с рейтинг около 4, ако правилно си спомням. Дори се чудеха до последно дали да има втори сезон на "Малки убийства". Така че не е изключено каналът да прецени него да преместят. Не мисля, че е невъзможно.  
Вече се преборихме със „Сървайвър“, с мачовете от световното първенсто по футбол, така че съм оптимист. Иначе във вторник най-голямата конкуренция наесен ще е сериалът „Жена“, който е наистина страхотен и цял сезон поддържа рейтинг между 9 и 12. Също и не знам кой поред вече сезон на „Мафията не може да спаси света“, който си понамали рейтинга, но завърши на около 5. Малко остана и скоро ще се разбере. Но въпреки силната конкуренция, аз предпочитам да останем във вторник.

Иначе не си мечтая за дълъг сезон чак до юни, защото ще го напълнят с излишни сюжетни линии и интриги и ще стане като "Любов под наем" и "309" примерно. Според мен перфектната продължителност на романтичните комедии е 30-40 епизода. А и Стар ТВ са решили да не променят продължителността на сериите. Два часа и кусур са си много екранно време и трудно се пълнят при условие, че се работи на такива бързи обороти. Макар, че нашите като гледам май снимат два епизода напред, а не седмица за седмица и затова пускат навреме и  фраговете и промотират новите серии без да ни изнервят. До Нова година ще е идеално да си ги гледаме. Искам най-после един сериал да не чака да му падне рейтинга, за да го финализират, а за завърши достойно с нормална продължителност и да остане в историята като харесван сериал с висок рейтинг. Но едва ли... Просто си мечтая на глас, знам че няма да се случи. Grinning

Нямах нищо против "Пълнолуние" да бъде само 30 епизода. Напълно достатъчно беше да развият историята в такава продължителност, но в един момент се увлякоха в промени на сценария в търсене на начин да повишат рейтинга след преместването на деня на излъчване и според мен сгрешиха. Въпреки всичко, на мен ми беше интересен през цялото време. Единственото, за което съжалявам беше, че последната серия беше точно на Нова година и не можахме да я гледаме заедно онлайн. Но си оставам с хубавите спомени за сериала.

Хайде спирам, че пак с олях и написах ферман, а уж влязох само да ви поздравя. Laughingа
Леле, докато се натуткам, вие сте изписали няколко страници...
Страхотни сте, дружки? Връщам се да ви чета.

И чакаме фраг, нали? Само да не е посред нощ, че точно днес няма да го дочакам.

Пожелавам ви хубава петъчна вечер!

# 561

Честно newsm78 не мога да разбера фенове, които искат ГГ в даден сериал НЕПРЕМЕННО да се чифтосат.

Защо да не им дадем право на личен избир и  чувства newsm78 newsm78Да различим любов в реала и невероятна професионална игра в любовните сцени. То затова им се и плаща.

Позите и излъчванетому енаприфесионален фотограф и в реала.

sebilMM,   Hug в  повечето случаи професионализмът надделява и екранните ласки не водят до реално привличане, но феновете на турските сериали, като знаят колко двойки са се появили от партньорство , веднага минават към чифтосване! Joy

А, колкото до излъчването му на професионален фотограф - по това си личи добрият актьор ! Успял е не само да снима фотосесии , но и да открадне  фотографски похвати! Grinning

# 562
  Една щастлива майка.Благордно и завиждам.

günün ganimeti 💘 çok güzel bi anne oğul ilişkisi😍

Алекс Laughing Winkзная аз , зная какво имаш в предвид. Няма лошо и от чифтосване  понякога Laughing

# 563
# 564
Обновления от Демет

-Ай не могу поверитттттттть 👸🏻😂

# 565

A  тук става въпрос за нещо много сериозо-как се оформя такова тяло по което въздишат толкова много фенки,

# 566
Добра вечер птички.
Какво направихте хора, бием всякакви рекорди.
Много мерси за снимките, озета и коментарите исках да обсъдя някои ама то забраеих първите.

Относно приятелката на Джан, смятам, че не е голяма красавица, но изглежда мила, а и какво разбирам аз от блондинкки:grinning:

Добре дошли на новите птички. Забелязвамм тенденция на прлив на фенове на ЛПН , което ме радва.

Аз изгледах всичко което може с изключение на филма преди Пълнолуние забравих му името, защото го няма с бг суб, много много се надявам сега покрайй повишения интерес към Джан, някой да се наеме да го преведе...

Така и неуспях да изгледам серията, та чакам превода и новия фраг. Ще се опитам да ви следя по-редовно, че така много изоставам Wink

# 567
Май ще ме накарате да погледа и Пълнолуние, но само да попитам, лек сериал ли е или тип драма с болници, затвори, насилие и т.н.

Последния колаж носи много настроение в себе си.

Води се романтичен сериал доколкото аз знам. Има няколко убийства (загатнати само), съдебни дела за попечителството над едно дете и мръсни номерца покрай тях, има любов и забавни моменти, пак има тайни и бягане и криене заради тях, има един съвсем различен Джан ... Има драма на места, но не бих го нарекла тежък филм, гледа се леко и приятно.
За мен ' Пълнолуние' е прекрасен романтичен сериал. Там Джан е идеала ми за мъж (като държание). Препоръчвам филмчето. Мааалко ме е яд че главната героиня все му се изплъзваше и определено исках повече интимност между тях, но дори и така се размазвах от кеф докато ги гледах...

# 568
  • София
За мен ' Пълнолуние' е прекрасен романтичен сериал. Там Джан е идеала ми за мъж (като държание). Препоръчвам филмчето. Мааалко ме е яд че главната героиня все му се изплъзваше и определено исках повече интимност между тях, но дори и така се размазвах от кеф докато ги гледах...

Хубаво е сериалчето, не съм казала нищо лошо за него, снощи го догледах за втори път и го почнах за трети. На мен лично ми идва малко романтиката в него, затова написах, че се води романтичен сериал. Не ми допада актрисата, която играе главната героиня само, но пък харесвам много Джан и това ми компенсира.
Относно идеалите - на мен Ферит ми е доста далеч от идеала за мъж, суховат ми е. Аз си падам по по-разчупени, леко (и не много леко) луди типове, като Джан Дивит например...може би защото аз самата съм такава. Въпрос на вкус. Ако всички харесвахме едно и също по един и същ начин, то света нямаше да е толкова шарен и забавен... Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 569
Олеле, момичета, толкова много сте изписали, толкова размисли и страсти на различни теми, че направо часове ми трябваха да ви изчета. А имах и от старата тема да дочитам. Много се радвам, че ставаме толкова много птички на клона, толкова фенки на Джан Grinning Изгледах последните два преведени епизода на един дъх, че бях изостанала и 6 - ти набързо го прехвърлих, чакам си превода на български направо. Е и аз като вас смятам, че пак ще замаже нещо Санем и няма да каже суровата истина на Джан. Само и аз се чудя още колко може да се задържиме върху това не казване и бягане. Много се радвам, че той ще чуе, че тя е влюбена в албатроса, но не съм много убедена, че ще се досети, че третият е самият той. Ох нямам търпение и аз за вторник.
Относно преместването, ако е вярно, а нищо чудно и да го направят, защото това си е доста използван похват, мисля си, че всяко едно такова преместване на сериал се отравява по - скоро негативно върху рейтинга и съдбата му, отколкото позитивно, но дано измислят интересен сценарий, с който да задържат интереса, когато и да го излъчват. И в този ред на мисли много съм впечатлена от рейтинга и много се радвам, докато другите сериали са около 3 и 4 ние смело си крачим с почти 8.
И накрая две думи за приятелката, абе на мен не ми е много симпатична, но кой ли ме пита. Важно е да гледаме нашият красавец и да му се наслаждаваме по - дълго. Ама голям е хамелеон, като го погледна като Ферит и чак се чудя как може един и същи човек да играе и двете роли и да се държи и изглежда толкова различно. Явно това е изражението на професионализма. Олеле колко много се разписах. Лека нощ на четящите форума по това време.

Общи условия

Активация на акаунт