"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Привет и от мен в този горещ съботен следобяд. Дари, много ми харесват анализите и разсъжденията ти, чета те с удоволствие, както и всички други де. И този път си много права някак и аз имам това усещане за Елифчето, твърде сериозна и с остро изражение е за да е до човек като него. Трябва му една Санем и в живота, но като се замислиме, че и Бестемсу имаше такова изражение да се не окаже, че вкуса си му е такъв и си пада по тези безцветни кокали Grinning Нямам търпение за нов фраг.
Чудя се Дръзки и красиви заслужава ли си да се загледа? Тежка драма ли е или по - скоро не? Иначе от летните мисля да хвърля едно око на "Не пускай ръката ми" гледам доста добри отзиви получава. А какво се случва с останалите летни, май няма много да се задържат? Приятен остатък от деня, птички. Purple Heart
Ще си позволя още малко анализ по темата за връзките на Джан Яман. Все пак ни стана любимец и на мен ми е интересна личността под повърхността на професията. Жалко че не мога да правя колажи, бих сложила снимките на Джан с Елиф и Бестемсу една до друга, за да илюстрирам мнението си - Бестемсу е твърде оцъклена, а Елиф - с празен поглед. Никоя няма свежото топло излъчване на майка му. Мисля си обаче, че Джан просто бяга от сериозни връзки, защото те водят до сериозни ангажименти. Явно на този етап не е готов.
По принцип е високо образован, доста див, има ясното съзнание за качествата си, успешен е, защото е целеустремен. Мъже като него вземат максимума от кариерата и после намират някоя гореща мацка - много по-млада и си я вземат за отглеждане. Да не забравяме, че зодията му е Скорпион. Деметка е твърде близо по години и натура до него и това е основа за добро приятелство и партньорство, а не за химия.
Които сме живи след 10-тина години ще видим коя ще му вземе трайно акъла.

# 586
 Hug

Изгледах Пълнолуние / на моменти с мишката/ Whistling, ами става за гледане, но не бих повторила. Това не е ролята на Джан   Яман, но малкия ми изпълни душата, страшно талантлива и харизматично дете.

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 16:34 от Slawena

# 587
Hug

Изгледах Пълнолуние Whistling, ами става за гледане, но не бих повторила. Това не е ролята на Джан   Яман.
Ялън Арас от "Да обичаш на инат" е по-близо като образ до Джан Дивит /само малко е по-кротък/  и по-близо до натурата на Джан Яман. Но кога ли "лошите момчета" не са били по-желаните ?

# 588

Ялън Арас от "Да обичаш на инат" ....

Нямам голям поглед върху турските дизита и този не го знам кой е.

# 589
Следобеден привет... Hug

Славе Hug...жалко...но какво да се прави...всички сме различни ,с различни вкусове... bowuu Peace

Нева Hug...и аз като Злати харесах ДИК...даже тази сутрин пак си пуснах малко от 1 серия...и...музиката е убиец... Peace И аз гледам Не пускай ръката ми ...и ми харесва ,нищо ,че е малко ревлив... bowuu

Алекс Hug...чудя се кога ли му остава време на Джанчо да чете...гледам само се бъхти у фитнеса... #Crazy Joy Joy Joy
А...що се отнася до Деметкината кариера като танцьорка...незнам...четох ,че 4 години профисионално се е занимавала с танци...гледала съм само клипчета и  трейовете на музикалния филм с нея...ами...май актьорството по и се отдава ,отколкото танцуването...и то профисионалното... Naughty Thinking...иначе видяхме как се кълчотеше на сетовете...което всеки го може...нищо забележително и най вече професионално... Naughty

Тони... HugДари... HugЗлати... HugДъгичке...чок пост... Peace Hug

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 17:04 от Svet_sz

# 590
Славенка Hug

Да те запозная с Ялън Арас/Джан Яман, че е голям симпатяга с партньорката си в сериала „Любов на инат“ и в живота за известно време Ачелия Топалоолу.
Тя е най-лъчезарна и одухотворена сред гаджетата му.
В момента тя изглежда е гадже с актьора, изпълняващ ролята на Дже Джей в „Птичката“ – Анъл Челик.
Подозирам, че Ялън ще ти допадне повече от Ферит Аслан.

Нева Hug
Аз "Дръзки и красиви" го изгледах това лято чак и ми хареса като цяло, на един дъх се гледа, а и не е дълъг. Направих го заради Къванч, когото много харесвам и той прави великолепна роля.
За Туба Б. не мога да кажа същото, някак студена и безлична ми се стори в този образ, изобщо не видях аз лично химия между тях, нито ми хареса играта й, но повечето хора я харесват. Сюжетът е интересен и се гледа леко. Препоръчвам.

"Не пускай ръката ми" с двама великолепни млади актьори - Алина Боз и Алп Навруз е драматична история, малко тъжна, но много човешка и е разказана изключително вълнуващо.

Скрит текст:

Свежа лятна и много забавна комедия е "Любовта на ангелите" с младите актьори  Беркай  Хардал /най-малкия брат Мурат от „Истанбулска невеста“/ и  Гюлпер  Йоздемир /“Пленница“/.
Макар че писаха, че ще продължи само до края на август, въпреки че има приличен рейтинг.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 17:23 от * Дъга

# 591
Двама красиви спортяги, Джан с Серкан Чайоулу

# 592
Славенка Hug

Да те запозная с Ялън Арас/Джан Яман, че е голям симпатяга с партньорката си в сериала „Любов на инат“ и в живота за известно време Ачелия Топалоолу.

Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

Отивам в ъгъла Flutter

Дъга, Wink

# 593

Приятна вечер ,момичета !

# 594
Демет благодари на феновете си, вече има 5 милиона последователи в Инстаграм.  

https://www.instagram.com/p/BmDm4X9HY9m/?taken-by=1demetozdemir

Свет, Heart Eyes не знам кога му остава време на Джан да чете, но ги e постнал в профила си в Туитър. Може пък само да си ги снима и да ги качва... няма как да го питаме! hahaha hahaha

И за мен най-добре като двойка изглеждат с Ачелия!

Носят се легенди за тях докато са се снимали Любов на инат, а и след това, тя била не по-малко луда от него!

# 595
Цитат
И за мен най-добре като двойка изглеждат с Ачелия!
Алекс newsm10

Три различни реакции на билбордовете със снимките на Санем.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456240554%2F28a … l_wall_-146912950

# 596
Супер е за картина над леглото

# 597
Супер е за картина над леглото

А дали тогава ще можем да спим newsm78 smile3503

# 598
Събота ден на щастливите фенове...та даже и от Италия!😬

# 599
Здравейте!
И на мен Джан повече ми харесва в "Да обичаш на инат" отколкото в "Пълнолуние". Там се е получила и химията между партньорите /както и в живота им/. Дребната, червенокоса и много умна фурия страшно подхожда на Ялън. Сериалчето е приятно и леко. Предпочитам такива отколкото драмите, които като гледаме се редят ред сълзи, ред сополи. Реалният живот и без това никак не е лек, та да се натоварваме допълнително.
"Ранобудна птичка" ме зарежда положително, на моменти се смея с глас, запленява ме нежният, влюбен поглед на Джан, наивните постъпки на Санем ме карат да се усмихвам. Какво повече да се иска от един летен сериал!
И не на последно място коментарите на всички в темата! Страшно ми е приятно да ги чета! За което ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт