Още мъничко остана септемврийче да целува мама

• 35 045
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Супер, честито бебче!!! Да е живо и здраво и много хубави мигове 😘

# 121
Ехеее, имаме си вече бебенце в темата! Sollsoll, честито! Да е много здрав малкият юнак, а ти да се възстановиш бързо. Blush

# 122
Което ме подсеща, че аз съм 35+3 г. с и съм до никъде с багажа за болницата. За бебка сме подготвили по-основните неща, но имам още доста дребни, който трябва да взема за мен за болницата и за нея Flushed Вие вече готови ли сте за предстоящите събития като покупки и багаж? Relieved

# 123
  • гр. Варна
Честито на първото появило се бебче, да ви е много здравичак и бързо възстановяване на мама!
Аз съм в 34 седмица и с покупките сякаш сме на 99% готови, но все още ме сме чистили основно и нищо не съм прала.. мисля да го направя следващата седмица, дано бебчо не бърза да излиза ☺

# 124
Sollsoll, честито! Бързо възстановяване и много щастливи и незабравими моменти.

# 125
Аз съм събрала багажа за болницата в сакче( наближавам 37 г.с.).
За бебето мисля, че съм накупила всичко необходимо за първо време, дрешки (размер 56 и 62) май попрекалих с бройката им, козметика, спални комплекти, спални чували, пелени, одеалце, подложка за повиване, ваничка, количка, стола за кола, скрин( още не е сглобен).
За хранене съм закупила комплекти шишета, стерилизатор, нагреватели и такива истории за всеки случай.
Само дето не съм изпрала и изгладила дрешките.
Памперси и АМ не съм закупила все още.

# 126
  • София
Честито бебече, Sollsoll!  bouquet Чудесни мерки за 36 седмица, надявам се, че всичко е ок  Simple Smile На теб бързо възстановяване!

# 127
  • Русе
Честито СолСол! Да е здрав малкият юнак! Моят син се роди в 38 + 3 г.с. и беше 2667 за един месец наддаде и стана пухкаво бебче Simple Smile
За багажа - и за мен и за бебка съм по средата. Имам още някои довършителни неща, но си мисля, че имам време в 32 + 4 г.с.
Ремонта също е до средата - поне стаята, в която ще е бебка е готова. От два дни обаче се преуморих явно и усещам ниско долу, че ми дърпа, притиска, понаболява.... разходка 10 мин.ме товари и гледам да лежа повече тези дни. Иначе бебка си ритка Simple Smile

# 128
  • София
СолСол, честито малко юначе! Да ви е жив и здрав, щастлив и да расте голям и силен, гордост за мама и тати! На теб бързо и леко възстановяване, да ти дадат бебчо да си го гушкаш съвсем скоро и всички тревоги да останат зад вас Heart
Ще чакаме да разкажеш, ако имаш възможност и желание разбира се, как минаха нещата. Прегръдки и за двама ви!

# 129
  • Пловдив
Супер!Честито! Да сте живи и здрави цялото семейство!
На всички мами безпроблемно раждане и на времееее Simple Smile))

# 130
Цял ден съм с контракции и мъжът ми току що ми прибра нещата в сак. Нямам абсолютно всичко и се моля да изчака поне още две седмици, в 34 съм. Пих но шпа и магнезий...

# 131
  • гр. Варна
Цял ден съм с контракции и мъжът ми току що ми прибра нещата в сак. Нямам абсолютно всичко и се моля да изчака поне още две седмици, в 34 съм. Пих но шпа и магнезий...
И аз нещо тука от няколко часа се чудя и аз имам бая контракции, но не са болезнени.. дано се кротнат бебетата, че и аз съм още в 34 г.с

# 132

Ако не минават, иди в болницата. По-добре няколко дена на системи и после да си кротнаш вкъщи.

# 133
Честито първо бебче на темата! Да е жив и здрав и скоро да се гушка в мама! А на СолСол бързо възстановяване 🤗🌞😘

# 134
Аз си стегнах багажа да е готов, че във ФБ групата мацките почнаха да раждат една след друга и мен ме хвана шубето Flushed Готови сме с почти всичко. Остава тези дни да изпера и изгладя нещата на бебето и мъжа ми да се накани да завърши ремонта. Работа за два дни е, но не ще и не ще да я свърши Angry В 35+5/6 дни съм и нямам търпение малчо да се роди и да го гушна.

Общи условия

Активация на акаунт