Още мъничко остана септемврийче да целува мама

• 35 377
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • гр. Варна
Глупости, даже благородно ти завиждам на спокойствието.. до скоро и при мен беше така Simple Smile и да го мислиш и да се притесняваш няма смисъл, защото по един или друг начин все трябва да излязат тези бебчета, само ще се натоварваш още повече като го мислиш... Simple Smile и въпреки че го знам при мен не е така де, но.... Simple Smile))

# 496
Аз съм в 35гс качила съм 11-12кг. от 54 сега съм 65, но при мен бебетата са две и мнооого ми тежат коремчето ми е огромно и постоянно си похапвам по 6,7 пъти на ден 🤣

# 497
Две бебета си е направо геройство.
Не мога да си представя какво е да ритат едновременно и двете Sunglasses

# 498
  • Пловдив
Ооо с близнаци не си качила нищо според мен , ама наистина сигурно ритането ще е жестоко Grinning Успехх Simple Smile)

# 499
Аз качих доста, защото преди да забременея си качих 7 кг, а от както дъм бременна 12 кг тоест ако смятам общо 20 кг съм си качила Flushed От  две три седмици се тегля и стоя едни и същи кг. Дано не кача повече, а аз повече се притеснявам не от самото раждане, а след това.. Rolling Eyes

# 500
  • Пловдив
Аз качих доста, защото преди да забременея си качих 7 кг, а от както дъм бременна 12 кг тоест ако смятам общо 20 кг съм си качила Flushed От  две три седмици се тегля и стоя едни и същи кг. Дано не кача повече, а аз повече се притеснявам не от самото раждане, а след това.. Rolling Eyes

И аз така, мисля си за след раждането какво и как ще се справя, мисля да карам на самотек и да не слушам много баби и съвети.

# 501

И аз така, мисля си за след раждането какво и как ще се справя, мисля да карам на самотек и да не слушам много баби и съвети.
Да, и аз така смятам мое си е няма как да му навредя, докато се нагодим един към друг с бебчо, ама няма къде да ходим ще свикнем.

# 502
То и аз преди да забременея бях качила 10 кг и тъй като правехме опитите за бебето не смеех да се подложа на някаква диета. Та сега имам да свалям около 17 кг за да се върна към обичайното си тегло.

# 503
Да, с близнаци риткането е почти постоянно и денонощно 🤗 и аз се притеснявам от това как ще се справям с бебоците след раждането и особено ако се наложи да е секцио 😊

# 504
  • гр. Варна
Мама героиня ще си с две бебчета Simple Smile) ама не сме първите, не сме последните все ще се справим.. с това се успокоявам хах

# 505
  • Варна
Че ще родим по един или друг начин е ясно. Лошото при мен е, че нетърпението понякога прераства в едно ужасно нервно раздразнение и нетърпимост. Чак се чудя дали не откачам...

# 506
О аз често си плача, не знам вие как сте?
В къщи ми викат “поплачи си, ще ти олекне” Grinning  И на мен ми става смешно. Хормони да искаш

# 507
  • Русе
Аз съм качила 8кг., но до термин има месец и половина.... Първия път бях +12кг, за три седмици смъкнах всичките 12 +5 допълнително.

# 508
  • Варна
Аз съм качила 8кг., но до термин има месец и половина.... Първия път бях +12кг, за три седмици смъкнах всичките 12 +5 допълнително.
Как хубаво звучи да свалиш допълнителен килограм... пу пу! Ха дано пак да си така, а ако може и ние да прикачим малко...

# 509
180! Коментара, много пишете момичета. Или аз по - рядко чета. Simple Smile

Какъв крем за зърна сте предвидили?

Гащи за бременни или превръзки сте предвидили?

Общи условия

Активация на акаунт