Китен 2018 - 2019 г.

• 51 514
  • 609
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте, някой има ли отзиви или мнение за хотел Елица? Нов е , сега започва работа сезон 2019 не намирам информация за него. Намира се между Каменец и Принцес на Северния плаж.

# 241
Какви впечатления като е нов?

# 242
  • у дома...
Здравейте, някой може ли да ми каже бунгалата на Информационно обслужване къде точно се намират, защото на картата ги има отбелязани на две места - точно зад автогарата и до почивна станция  "Морско утро", преди хотел "Атлиман"?

# 243
  • Буркина Фасо
Здравейте, някой може ли да ми каже бунгалата на Информационно обслужване къде точно се намират, защото на картата ги има отбелязани на две места - точно зад автогарата и до почивна станция  "Морско утро", преди хотел "Атлиман"?
незнам на коя карта ги гледаш, но на моята има само тези до хотела. преди няколко години тези зад автогарата изгоряха (една част). може и да не работят. не съм напълно сигурен , но май където има бунгала все се водят на "Информационно обслужване"  само че то е собственост на различни фирми от различни градове. примерно тези зад автогарата са били на Стара Загора , а тези до Атлиман може би са на Китен. пак казвам, че не съм напълно сигурен към момента как е.
според мен не си заслужава да се ходи в тези бунгала.

пп. вече поднаха чадърите на северния плаж. една част и от южния е готова. прави ми впечатление, че свободната зона на северния ще е чак в края.

# 244
Ако наистина са бунгалата до Морско утро, пълна мизерия. Не ти трябва.

# 245
  • Буркина Фасо
сезонът може да се счита за открит.  Laughing
чадърите са сложени (и на двата плажа), аткракционите са на лице, спасители има както и плажуващи. виждам, че както и миналата година на южния плаж зоните се редуват - платена-свободна-платена-свободна...  това може би е + за някои.
остава и цените да са приемливи.  Laughing

# 246
  • Пловдив
Страхотно! Нямам търпение.
Запазили сме за края на месеца, дано само да уцелим хубаво време.

# 247
Реших, че е по-добре да потърся детска кухня за малката. За 5 работни дни ще е. Четох стари мнения, моля за такива от година-две - коя е най изгодна и добра? Четох за 2 фирми от Бургас, около 6 лв с доставката. Няма ли в самия Китен и как ги храните малките?
На Ол инклузив сме и в крайна сметка може и от там.

# 248
  • Буркина Фасо
няма ли вече почиващи в Китен ?
да кажат как, какво, къде ...?

# 249
Мен за първа година ме е яд за заявката за Китен. За тия пари, които трябва да дадем за десет нощувки, можехме да намерим за ол-инклузив в ранните записвания за пет-шест дни.

# 250
  • Буркина Фасо
грешка е, че правиш предварителна заявка.  Laughing
кога ще си там ? 
внимавай да не се настаниш на моето място на плажа  #Cussing out

# 251
Аз ще й отстъпя моето място..на Тонича Joy

# 252
Реших, че е по-добре да потърся детска кухня за малката. За 5 работни дни ще е. Четох стари мнения, моля за такива от година-две - коя е най изгодна и добра? Четох за 2 фирми от Бургас, около 6 лв с доставката. Няма ли в самия Китен и как ги храните малките?
На Ол инклузив сме и в крайна сметка може и от там.

В центъра срещу лунапарка  имаше детска градина . Проверете там дали не може да се запишете за кухнята .

# 253
Тете, ти ходиш на южния, ние сме до северния. Август сме там, а къде е на Бонго мястото, нямам представа.

На колко е това детенце, за което се търси детска кухня?

# 254
Той не ходи август....не моЕ да чака до тогаз, пусти мерак...

Общи условия

Активация на акаунт