Китен 2018 - 2019 г.

• 51 530
  • 609
  •   1
Отговори
# 300
  • Буркина Фасо
мисля че имам представа колко струва една палачинка както и приготвените манджи. и колко надценка би трябвало да има.
за кас.бележки мисля че казах - те са длъжни да издават (по наредба), а аз съм длъжен да изисквам такава. за неспазването има глоби. защо трябва да ме глобяват, че не съм си поискал кас.бележка? - ей това не го разбирам.  newsm78
т.хартия у дома има. купена е с кас.бележка, разбира се.  Laughing
темата все пак е за Китен. да се придържаме към това. за останалото може на лични. Laughing

# 301
  • София
Бонго, всеки път, като те чета, ме развеселяваш, освен законосъобразността, която спазваш, и която е дълг и на всички нас като част от гражданското общество, твърде забавно разказваш. Не се променяй!

# 302
  • София
За мен е голямо разочарование това, че лятното кино в Китен не работи
За да съм в крак с темата искам да съобщя, че цената на царевицата е 2,50 лв. Обръщам се към блюстителя на реда да провери как стоят нещата с ценообразуването на варената царевица (щото в София суровата царевица е 1лв в магазин на дребно) и дали братята роми издават касови бележки.

# 303
  • София
За да съм в крак с темата искам да съобщя, че цената на царевицата е 2,50 лв. Обръщам се към блюстителя на реда да провери как стоят нещата с ценообразуването на варената царевица (щото в София суровата царевица е 1лв в магазин на дребно) и дали братята роми издават касови бележки.

Smiley Smiley Smiley да се готви печения слънчоглед

# 304
  • на изток от рая

Това с киното временна работа ли е или цяло лято няма да работи?

# 305
То па едно кино...само детски филми пускаха лани...

# 306
  • София
Доколкото разбрах, повече няма да работи, но в Приморско в аквапарка също има лятно кино

# 307
  • на изток от рая
Доколкото разбрах, повече няма да работи, но в Приморско в аквапарка също има лятно кино

Благодаря.

# 308
  • Буркина Фасо
Обръщам се към блюстителя на реда да провери как стоят нещата с ценообразуването на варената царевица (щото в София суровата царевица е 1лв в магазин на дребно) и дали братята роми издават касови бележки.
По закон търговците на варена царевица трябва да носят със себе си преносим касов апарат, който обичайно е поставен на кръста им. относно ценообразуването ми е все едно. харесва ми - купувам. да ти припомня - за мен е важно да издават кас.бележка , а не как образуват цената. 
не ме наричай блюстител. аз го правя за себе си. препоръчвам и другите да го правят. а дали ще е факт ... дреме ми.
предполагам , че и ти искаш да се спазват законите, а ?
добре е да спреш да провокираш.  Laughing  казах ти - пиши на лични.

# 309
Как стоят нещата с градския транспорт от Бургас към Китен и обратно? Има ли такъв и дали е на всеки час?

# 310
  • Буркина Фасо
Как стоят нещата с градския транспорт от Бургас към Китен и обратно? Има ли такъв и дали е на всеки час?
извънградски е транспорта  Laughing
https://www.busexpress.bg/bg/destination/burgas/kiten
http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=366
https://www.transportburgas.bg/bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8 … D1%82%D0%B5%D0%BD
http://mbus-bg.com/Burgas-Kiten.html?first_city=118&last_city=119

# 311
  • София
Здравейте! Моля да ми препоръчате къща за гости близо до споменатия стол на БНТ.

# 312
За да са близо до стола...значи са близо и до кръчмата При шопите с жива музика. Не знам тази година работи ли заведението...но миналата до 23ч.си е як джангър наоколо. Пълно щастие няма ☺

# 313
  • София
Един ден се връщах от плажа и минах оттам. Нямаше жива музика (все пак беше началото на сезона), но се чуваше друга „нежива” музика и то доста високо. Даже със съпруга изкоментирахме „удоволствието” да си почиващ някъде там наоколо.

# 314
От ул.Тракия чува ли се?

Общи условия

Активация на акаунт