Китен 2018 - 2019 г.

• 51 539
  • 609
  •   1
Отговори
# 285
  • Буркина Фасо
такива тайни от "кухнята" се пишат на лични. Bongo може да се разсърди.  Laughing

подсети ме за касовите бележки. ако на мен не ми издадат може да получат такъв плакат на видно място.
това е от баничарница. 

# 286
Ти ли беше причината, на пиците на Пацо да им залепят такъв плакат, миналото лято?
Не, че на мен ми харесваха неговите пици....

# 287
  • Буркина Фасо
Ти ли беше причината, на пиците на Пацо да им залепят такъв плакат, миналото лято?
Не, че на мен ми харесваха неговите пици....
там не съм ял пици. значи не съм аз  Laughing
това е от баничарницата на Атлиман в близост до кривите огледала.

# 288
Пацо отвори ли? Не му бяха хич лоши пиците..аз ги одобрих...

# 289
Да каже някой, който е сега там. Ние си тръгнахме миналата година към 20 август и беше затворено.

# 290
  • София
Не знам колко струва лимонадата и кебапчето на плажа, защото не консумирам на плажа друго освен вода и някой друг плод. За чадърите и шезлонгите ми се върти нещо около 7 лв в главата, ама и за това не съм сигурна.
Между другото Горски рай не е чак толкова далеч. Докато се разходите и сте стигнали.
Това с касовите бележки е пълна тъпотия и само човек, който е бил от другата страна, може да го разбере.   Но това е друга тема. Сори, ама не го харесвам този Бонго. Наскоро бях и в Гърция и да ви кажа не получих нито една касова бележка освен тези за тол таксите. Пък като гледам гърците добре си живеят.

# 291
Пацо отвори ли? Не му бяха хич лоши пиците..аз ги одобрих...

Работи, тази вечер изядохме една Капричоза за 4лв.

Чадър и шезлонг на Южния плаж по 7лв.
Мекици и гюзлеме при Метко съответно 0,70лв. и 2лв.
Палачинка с шоколад и банан при Тане 3,50лв.

Това сме консумирали тези дни и затова споделям и цените иначе първата вечер вечеряхме в Патая и също не е лошо.

# 292
Здравейте 😊, тази година решихме да почиваме в Китен. Искам да сме в хотел или семеен хотел на плажа или близо до плажа с дете на 1.2 г. Може ли да ме ориентирате кой плаж е по добър южен, северен и ако може да ми препоръчате някое хотелче. Извинявам се за поста, но за пръв път ще почиваме в Китен 😊

# 293
Прочети старите теми да добиеш представа. Разгледай и на картата.

# 294
Здравейте 😊, тази година решихме да почиваме в Китен. Искам да сме в хотел или семеен хотел на плажа или близо до плажа с дете на 1.2 г. Може ли да ме ориентирате кой плаж е по добър южен, северен и ако може да ми препоръчате някое хотелче. Извинявам се за поста, но за пръв път ще почиваме в Китен 😊
На Атлиман има много хора винаги. Аз препоръчвам южния плаж, но в най-южната му част, пред къмпинга.

# 295
  • Буркина Фасо
на страницата на Китен може да видиш как изглеждат плажовете. камерите работят. пълно е с хотелчета, а разстоянията не са големи. зависи и кога ще сте там , но в общи линии има свободни места почти през целия сезон. ако искаш може да набележиш 3-4 места и да ни попиташ за мнение.

Скрит текст:
Не знам колко струва лимонадата и кебапчето на плажа, защото не консумирам на плажа друго освен вода и някой друг плод. За чадърите и шезлонгите ми се върти нещо около 7 лв в главата, ама и за това не съм сигурна.
Между другото Горски рай не е чак толкова далеч. Докато се разходите и сте стигнали.
Това с касовите бележки е пълна тъпотия и само човек, който е бил от другата страна, може да го разбере.   Но това е друга тема. Сори, ама не го харесвам този Бонго. Наскоро бях и в Гърция и да ви кажа не получих нито една касова бележка освен тези за тол таксите. Пък като гледам гърците добре си живеят.
и на мен не ми харесва това цигане, Бонго, ама трябва да се търпим някак си. hahaha
за мен също е тъпотия много от изискванията и законите в БГ , но трябва да се изпълняват. с кас.бележка може да докажеш, че си платил за чадъра, че стоката е за рекламация поради повреда, за доказателство в съда за определени случаи ... и за мнооого други неща. при напускане на даден обект на изхода може да те проверят данъчните и ако си с покупка без кас.бележка подлежиш на санкция. дори собствениците на магазини/заведения са сложили написано на видно място, че клиентът е длъжен да си изисква кас.бележка. защо да вървим против техните искания и неспазване на законите?  Laughing
не виждам какво би се случило на собствениците ако не издават кас.бележки - изключвам административните наказания.

весело плажуване на тези , които са там и ще бъдат там.  Laughing

# 296
  • Стара Загора
Тъй като в Китен ходим винаги през август затова миналата седмица Атлиман ми се стори направо празен, особено по обяд почти никой нямаше покрай нас.

Иначе Горски рай винаги го заглеждам при влизане в града, но никога не сме отсядали. Ще го пробваме.

# 297
  • София
За мен по-добрият плаж е южният - по-дълъг, с повече входове/изходи, повече свободна зона и по-близо като цяло до града. Ако изберете хотел в близост до този плаж, със сигурност ще бъде и по-тихо, защото нощният живот в Кирен е съсредоточен около другия плаж - Атлиман. По отношение на дълбочината на морето - няма значение, защото и на двата плажа морето става постепенно дълбоко и е подходящо за малки деца. Тази седмица плажувах на Атлиман и беше гъчканица, не забравяйте, че там също са повечето хотели с ол-инклузив концепция и всичкия народ от тези хотели се изсипва точно на Атлиман.

# 298
  • Буркина Фасо
ако сега чадърите са по 7 лв. това е зле.
палачинка по 3.50 ... ??? ще ги проверя и тях... с кас.бележка  hahaha

LofYou биричката как е?

# 299
  • София
За чадърите по седем лева не коментирам, ама палачинката колко трябва да е според вас? Като ви чета за тези пусти бележки си мисля, че в дома ви вероятно липсва тоалетна хартия.

Общи условия

Активация на акаунт