Китен 2018 - 2019 г.

• 51 514
  • 609
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ул. Тракия

# 271
На Бонго на улицата си... Joy

# 272
  • София
Съжалявам, ама не разбрах смешката... Кой е Бонго?

# 273
Няма значение ☺
Приятна почивка Swimmer

# 274
  • Буркина Фасо
в тези хотелчета ли си ?

един мангал. любимецът и.  hahaha

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 18:38 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 275
  • Стара Загора
Миналата седмица в неделя бяхме в Китен. Седнахме да хапваме При Веска на плаж Атлиман. Миналата година много го хвалеха това заведение в  китенска Фб група и затова като бяхме през август там го посетихме веднъж, не бяхме впечатлени. В неделя обслужването беше адски бавно. До колкото видях показваха на една жена как да не сипва големи порции. На таблото са писани едни грамажи, ама колко ти сипват не се знае. Порциите ни никак не бяха големи. Някакви хора чакаха от 100 часа за пържена цаца. Взех си Миринда за пиене - плуваха някакви парцали вътре. Сменихме я за 7UP - същата работа. Повече не бихме седнали там. 

# 276
  • София
в тези хотелчета ли си ?

един мангал. любимецът и.  hahaha
Не точно, но тези са почти до нашия. Защо?

# 277
  • София
Едно от най-добрите заведения в Китен за мен и семейството ми си остава „Горски рай”. От години го държи един собственик и човекът се старае да държи добро ниво. Да не говорим, че е много приятно да хапваш под дебелите сенки на дърветата и да слушаш български евъргрийни.

# 278
Може ли да споделиш къде се намира "Горски рай". Ние се разочаровахме от "Морското дъно" и търсим нова локация.

# 279
  • Буркина Фасо
Може ли да споделиш къде се намира "Горски рай". Ние се разочаровахме от "Морското дъно" и търсим нова локация.
ул.Странджа - 2А

# 280
Срещу автогарата, значи. Малко далеч ми идва. Но за проба, може да го посетим.

# 281
  • Буркина Фасо
не с/у автогарата , а преди нея на влизане в Китен.

Не точно, но тези са почти до нашия. Защо?
просто питам - да се ориентирам в обстановката  Laughing

пп. кажете какви са цените за чадъри на плажа , колко струва 1 лимонада, кебапче, кифте, бира ...  може да са от полза за някои.  hahaha

# 282
Видях го в мапса.
Доста в тъча ми идва. Поне 15 минути с дечурлигата от станцията до там, а ако са и гладни ...

# 283
  • Буркина Фасо
Видях го в мапса.
Доста в тъча ми идва. Поне 15 минути с дечурлигата от станцията до там, а ако са и гладни ...
... ще огладнеят още повече  hahaha
предполагам, че дяцата имат грижовна майка, която би предвидила времето и да тръгне с 15 мин. по-рано.

# 284
  • Сф
И аз минах през Китен днес за плитки и татуси.
Празен ми се видя в сравнение с мин година и Созопол в момента

П.п.Херци, Бонго е стар, прероден съфорумец, вещ по всякакви въпроси и най- вече Китен( там следи за издаването на касови бележки особено)Пише в червено и се закача чат пат с момите:). И с Тета имат лаф.

Общи условия

Активация на акаунт