За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 67

• 36 321
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Според мен памперсите на Лидл са по-тънки от тези на Памперс и не смърдят така на химикали.

# 376
  • Велико Търново

Ох, моето мрънкало днес ме подлуди. Давам му играчка, забавлява се точно 2 мин и започва да й се изнервя, мята я с ръце нагоре-надолу и пищи, но не я пуска, а ако му я взема още по-голям рев. Е, не мога да си обясня какво му е и какво иска вече...
Внимание Simple Smile

# 377

Ох, моето мрънкало днес ме подлуди. Давам му играчка, забавлява се точно 2 мин и започва да й се изнервя, мята я с ръце нагоре-надолу и пищи, но не я пуска, а ако му я взема още по-голям рев. Е, не мога да си обясня какво му е и какво иска вече...
Внимание Simple Smile

И това пробвах, пея му, говоря му, играем си и пак си мрънка.

# 378
Дай му дрънкалка. Моя така проверява всяка играчка дали дрънка.
Много харесвам лидълските памперси. Сега взех вече 4ка, че се отбелязва ластика на крачетата му.
Имам.един пакет памперс гащи 3ка за изразходване.и почваме 4ката... Пууу, кога порасна това дете

# 379
  • Германия
Дъщеря ми е на 18м и 13кг,  все още сме с пелени 4ка. Стават си ѝ много добре и не мисля че ѝ трябват по-големи

4+ мисля са по-дълбоки, и събират повече урина... май така бях чела. Но все пак могат да се сравняват винаги само размерите на една и съща марка

# 380
  • София
То си е до структура и на детето.Синът ми носеше 4 до 3 годишен.Малйата е почти на 10 м. И е с 3-ка.

# 381
  • София
Много ми е интересно това за памперсите. Моята е 7 кг.и малко,а вече сме на 4ка памперс. Слабичка е, а тройката и се впива в крачетата.

# 382
  • София
Именно,моята е почти 9кг ,а е с 3-ка.Структура.

# 383
  • Плевен
Petoro твоето само днес, а моето цяла седмица е така. По цял ден мрънка, реве, не спи. Нощем също се буди по 15 хиляди пъти, абе ужас. И аз не знам какво му е. Мислех да не е поредния скок в растежа, но има 4 седмици до следващия. Днес е една идея по добре. Сега вече спи от 2 часа, та се надявам да е минало.

# 384
Зависи от марката. Колкото и да хвалех Памперс, за мен са плитки. Слагала съм му пробно 4+ и не видях разлика.
Сега съм доволна от Лупилу, широки, с по-здрави лепенки (че моят се научи да са отлепя памперса). Той е 9200 и взимам 4ка.
+1
Като сме си в Германия купувам само зеленият Памперс 4ка, обаче наистина са ми плитки и малко тясни на корема на детето. Сега сме си в Бг и взех Лидлълските, определено са по-дълбоки, но 4ката е до 18кг, а на Памперс май до 11кг, но не съм сигурна.
Лидълските не са ли много плътни че Памперса са доста тънки
Може би съвсееем малко по-плътни, като мекота май са едно към едно или на Лидл май са по-мекички, попивателните качества на Памперс са като че ли малко по-добри. Ама поне са по-дълбоки да не пречат на шбембето Grinning

# 385
И аз взех от Лидъл памперси.Не са дебели.Тънички са и достатчно дълбоки.Зеленият памперс не го харесвам.Много плитки идваха на малкия и все протичаха.Сега вземам от гащите и съм доволна-дълбоки са и еластични откъм коремчето.Много зависи от марката.На Лидъл вземам 4-ка,Памперс гащи вземам 5-ца.

# 386
Аз с дъщерята ползвах само Памперс, сега само лидълски. Ами за мен са по добри. Уикенда ми се наложи да ползвам няколко на Памперс и си припомних химичния аромат, ами не мерси.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 21:35 от ARIA*

# 387
Здравейте сина ми е на 1од и 8 месеца и все още не иска да ходи. Почти беше проходи, но нещо се е уплашил и сега и крачка не прави сам. Какво бихте ме посъветвали някакво лекарство или метод за прохода е.

# 388
  • Плевен
Като начало го заведете на ортопед, за да се види дали има физически проблем.

# 389
Лекарство за прохождане?  newsm78 #Crazy
И аз мисля, че досега е трябвало да го заведете на ортопед.

Общи условия

Активация на акаунт