Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 814
  • 822
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Търся мнения за Течно матиращо червило Avon MARK и евентуално снимки на самите цветове, тъй като в нета открих много малко.

Скрит текст:
Аз много ги харесвам, матовите повече, не изсушават устните като повечето Матови. Тези с блясък обаче са ми малко по-лепнещи, на мен лично ми е странно и не толкова удобно

# 196
Здравейте мацки имам няколко въпроса и дано не са много идиотски  Embarassed.
   Имам ANEW крема с черните перли и много добре ми се отразява. Ползвам го обаче само като дневен крем като нощен така и не се престраших. По принцип имам проблем с нощните кремове,каквото и да ползвам се събуждам сутрин подута  Cry. Пробвала съм доста марки и висок клас и масова козметика,но така и не мога да намеря моя. Въпросът ми е серумът от серията дали би бил подходящ за нощна грижа?  На 44г. съм с кожа в доволно прилично състояние за годините.

И за кремовете за очи..... Крема с лифтинг ефекта на ANEW който коментирате назад...бялата половинка ми е супер,гелообразната ми създава неописуем дискомфорт на клепача  Sad. Нямам идея защо,но да кажем,че нямам паднал клепачи не ми е нужен та си ползвах само бялата част.

Последния път понеже не можах да взема решение поръчах направо три продукта: терапията за тъмни кръгове Precesion 3T,Коректора за бръчки тип пачи крак/двата ги ползвам заедно първия под окото,вторият върху пачия крак и клепача/ и Платинум крема за очи и устни.
  Отдавна не бях ползвала марката и ми е малко трудно да се ориентирам-признавам си,а и девойчето от което поръчвам е на тема декоративна козметика и няма познанията на читав консултант. 

Та трябва ми свястна нощна грижа за зряла кожа без особени проблеми. Да е по-скоро хидртираща и детоксикираща и ще съм благодарна за компетентна насока.

Аз мога да свърша работа. Просто ми трябва повече информация. Ползвате ли дневен с фактор,от нощните към какво имате алергия като съставка, искате крем или терапия. Нещо универсално или специфично.
Междудругото всеки продукт на Аню има мостра, което много облекчава напасването.

# 197
  • Варна
 Да в момента ползвам  ANEW крема с черните перли за дневен и той е с фактор. Алергии нямам или поне не такива,за които да знам.  Искам нощен крем определено. Трябва ми нещо,което да запечатва влагата. Липидния баланс го постигам с масла,но без запечатване на влагата не става. Ако мога да поръчам мостри това естествено е най-добрия вариант,макар че продуктите не са чак толкова скъпи та да си струва играчката.

# 198
Anew ultimate supreme за който говорите няма фактор. Аз имам алергия към инградиенти който дават защита от лъчи от всякакво естество при дневните кремове затова ги следя много внимателно. Именно този няма фактор което го прави един от любимите ми но за нощна употреба.
Вероятно става въпрос за някой друг крем?

# 199
  • Някъде там

Не е лош,ако не ми беше подарък не бих си го поръчала сама Simple SmileВъпреки това ще си го изпръскам.В К 16 се очаква

# 200
Здравейте! Търся мнения за Течно матиращо червило Avon MARK и евентуално снимки на самите цветове, тъй като в нета открих много малко.

Скрит текст:
Аз много ги харесвам, матовите повече, не изсушават устните като повечето Матови. Тези с блясък обаче са ми малко по-лепнещи, на мен лично ми е странно и не толкова удобно

А как са откъм трайност?

# 201

Скрит текст:

А как са откъм трайност?
Доста са трайни..

# 202
  • Варна
   _re_ge  права си сега погледнах,че е без фактор сюприйм  newsm78 имам и платинум дневния той е с хубав фактор и много си го харесвам като дневен крем. Нощният обаче ми идва тежък.
  Имаш ли мнение за сюприйм серума? Ще пробвам крема като нощен тая вечер.

# 203
На мен ми идва тежък този крем. Аз си взех от 15 мл дневен и нощен за 45+, които са, златисти, много добре ми пасват и двата. Ще си ги поръчам в нормален размер

# 204
Здравейте,моля за мнение за следните продукти:
на Clearskin-ГЕЛ ЗА НЕЗАБАВНО ЗАЛИЧАВАНЕ НА ПЪПКИ с екстракт от пшеница и витамин А;Гел за лице за почистване на порите;5 в 1 нощна терапия с екстракт от зелен чай;Черна минерална маска
Благодаря предварително Simple Smile

# 205
на Clearskin-ГЕЛ ЗА НЕЗАБАВНО ЗАЛИЧАВАНЕ НА ПЪПКИ с екстракт от пшеница и витамин А;Гел за лице за почистване на порите;5 в 1 нощна терапия с екстракт от зелен чай;Черна минерална маска

Сямо за гела за заличаване на пъпки мога да дам мнение. Не ги заличава. Но спомага за по-бързото оздравяване на вече разчоплена пъпка. Ако сложиш по- голямо количество засъхва и става като люспа след някакво време и се личи. За това по малко. Мирише приятно.

# 206
  • Някъде по Дунава

Сямо за гела за заличаване на пъпки мога да дам мнение. Не ги заличава. Но спомага за по-бързото оздравяване на вече разчоплена пъпка. Ако сложиш по- голямо количество засъхва и става като люспа след някакво време и се личи. За това по малко. Мирише приятно.
Подкрепям за гела

# 207
   _re_ge  права си сега погледнах,че е без фактор сюприйм  newsm78 имам и платинум дневния той е с хубав фактор и много си го харесвам като дневен крем. Нощният обаче ми идва тежък.
  Имаш ли мнение за сюприйм серума? Ще пробвам крема като нощен тая вечер.

Да кажем така.
От цветните серии на Аню ( червена, платинена, златна ) , нямам любим нощен крем. нито една не ми допада на 100%. Но ако трябва да ги класифицирам най ми харесва платинения нощен, след това червения и на последно място златния - той ми идва някак непопиващ, мазен и много ми лъщи.
Освен Сюприм като нощни кремове използвам тези от Аню Клиникал за специални нужди. Примерно харесва синия дифенс, много харесвам лилавия lift and firm, зеления за избелване макар че е малко тип гелообразен , както и сребристия Клиникал Про+. От серумите и специалните им терапии Аню клиникал харесвам всички. Включително и тази на ултимейт Сюприм- двуфазната.  Просто от сериятa Anew Clinical,  няма лош продукт за мен.

# 208

Скрит текст:

А как са откъм трайност?
Добре са от към трайност, то пак доста зависи какво прави човек, едно 5-6 часа, предвид че аз често пия вода, се задържат

# 209
Скрит текст:

Скрит текст:

А как са откъм трайност?
Добре са от към трайност, то пак доста зависи какво прави човек, едно 5-6 часа, предвид че аз често пия вода, се задържат

5-6 часа е даже много добре за мен, аз също пия много вода. Колебая се кой цвят да избера TKO или Flushed, нямам мостри, изгледах клипчета и снимки в нета. Въпреки че май клоня повече към второто, тъй като първото ми се струва много изкрящо, по-скоро за лятото.

Общи условия

Активация на акаунт