Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 686
  • 822
  •   1
Отговори
# 405
Златните маски за лице хубави ли са и коя ви допада повече - мултифункционалната в тубичката или нощната златна в бурканчето?
Аз имам златната в тубичката, ползвала съм я два пъти, но засега не мога да дам мнение за ефект. Усещам кожата си гладка и като че ли съвсем леко стегната, но последното усещане отминава след известно време. Маската се отлепя лесно и безболезнено (поне при мен), но трябва да се нацели точната дебелина, иначе не се получава. Като цяло не съм кой знае колко впечатлена, не очаквам веднага уау резултати, но все пак някакво усещане върху лицето трябва да има от съставките дето попиват в кожата, а то е едно такова...мижаво. Sweat Smile

# 406
Аргановото масло не ми попива в косата. Седи от горе и блажнее, а слагам супер малко. Тя продължава да се електризира дори и намазана с него. Не съм доволна от него и явно при моята коса ползата му е нулева. Останалите масла пак ли са с тази консистенция? Какво бихте ми препоръчали в студените дни?

# 407
Аргановото масло не ми попива в косата. Седи от горе и блажнее, а слагам супер малко. Тя продължава да се електризира дори и намазана с него. Не съм доволна от него и явно при моята коса ползата му е нулева. Останалите масла пак ли са с тази консистенция? Какво бихте ми препоръчали в студените дни?
Не е ейвънски продукт, но бих ти препоръчала маслото на Гарние с арган и камелия. Доста добро, помага и за фриза. Леко е, не мазнее излишно, косата става лъскава и загладена.
Скрит текст:
старата опаковка

новата опаковка
За фриза може да опиташ да го тушираш с мъничко лак за коса.

# 408
  • Бургас
Момичета, дайте отзиви  за кремовете Anew Ultimate за възраст 45+, от серията за 30+ бях много доволна, но е време вече да мина в друга възрастова група.
Благодаря предварително

# 409
Момичета, дайте отзиви  за кремовете Anew Ultimate за възраст 45+, от серията за 30+ бях много доволна, но е време вече да мина в друга възрастова група.
Благодаря предварително

Аз съм много доволна от тези кремове.Кожата ми е комбинирана.

# 410
А за проблемна кожа да препоръчате някой крем. Например матиращ.

# 411

Отвратителни лосиони за тяло - гъсти, почти като крем Здраве или Бочко, бавно и трудно попиващи и оставящи мазен филм след себе си, особено на Пур Бланка. Не бих повторила по никакъв повод...

# 412
Що, бе, пaрфюмните им лосиони/кремове сa достa прилични според мен. Но пък от другa стрaнa всеки споделя личния си опит.

# 413
Не всички са с еднаква консистенция, наистина. Потвържданам за пур бланката, обаче пък в момента съм с него и толкова силно и трайно мирише, ще преглътна гъстотата. Всеки път различен си вземам, много ги харесваме у нас

# 414

Отвратителни лосиони за тяло - гъсти, почти като крем Здраве или Бочко, бавно и трудно попиващи и оставящи мазен филм след себе си, особено на Пур Бланка. Не бих повторила по никакъв повод...

Вторият показан лосион за тяло е един от най-хубавите за моята кожа. Овлажняващо, хидратиращо мляко за тяло.Зимата винаги го ползвам,

# 415
Момичета, някой има ли най- малката четка за пудра и перли/ има я в новия каталог за 7лв./?
Харесва ми размера и, как е като твърдост?
В последно време си купувам запечатани четки с естествен косъм, но са ми прекалено меки за добро нанасяне на пудра.

# 416
  • София
Момичета, някой има ли най- малката четка за пудра и перли/ има я в новия каталог за 7лв./?
Харесва ми размера и, как е като твърдост?
В последно време си купувам запечатани четки с естествен косъм, но са ми прекалено меки за добро нанасяне на пудра.

Аз ползвам Кабуки четката и съм много доволна.

# 417
  • Варна
Здравейте, момичета! Някоя да има излишен калъф за ключове от AVON?

# 418
Здравейте,вие ползвате ли бижутата на Ейвън и доволни ли сте?В смисъл такъв за обиците,причиняват ли алергия,възпаление?Аз от години не нося обици,но искам да пробвам с техните,дали ще имам проблем?Мерси

# 419
  • София
Здравейте, момичета! Моля за мнение, тази спирала читава ли е? Размазва ли се?
А, чашата наистина ли е тооолкова красива?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт