Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 663
  • 822
  •   1
Отговори
# 450
  • Някъде там
Моите неща ще дойдат пък след празниците пфф. Исках да се накипря с нови обици и диаментен молив.кажете как връщате неща, които не ви харесват. На мен не ми е удобно да връщам, не искам представителя ми да се занимава да връща и да се разправя. Не е виновен, че не ми харесва на мен еди какво си. Санкционират ли го по някакъв начин? Изплащат ли му парите обратно? Нямам представа, а не искам да създавам проблеми и досада на никого.
нямам представа как става.
Все пак реших да го запазя  Стои много нежно ,но не и на тази цена от 10 лева.Sweat Smile

# 451
Според мен цените на бижутата са им неоправдано завишени. Рядко купувам бижу. Подарих на майка ми златисти зодия рак. Чудесни са. Сега за себе си чакам, но нямаше моята зодия, за това си поръчах друга.

# 452
  • Бургас
Не санкционират представителя,връщат парите,но е голяма хамалогия наистина.И все пак,щом се е съгласил да работи за Ейвън,част от работата му е да върне/замени продукт и не би трябвало да се сърди.Лошото е,че ако няма наблизо зонален мениджър, трябва да изпраща продукта по куриер за своя сметка.

# 453
  • Някъде там
Мнение за този околоочен имате ли?
пише,че е подходящ и за устнити .

# 454
  • Пловдив
Кои са сенките?

Преди малко комшийката мина.Дадох и кашончето и си взех моите нещица.

# 455
При мен Ребел също е много нетраен, усеща се само докато се напръскам Confused А не е като да съм свикнала и да не го усещам, сменям повече от 10 парфюма, всеки ден съм с различен. Мислех си, че може само аз да не го усещам, но и приятелки питах. Аз го взех главно, защото много ми прилича на Black opium на Yves Saint Laurent, който имам, но си го пазя Blush
Червилото от матовите True color цвят Wistful wine ми е любимо, поръчах си второ вече - нося си го ежедневно, навсякъде Heart Цветът е уникален

# 456
  • русе
Новият каталог излезе ли?

# 457
# 458
Здравейте и честита Коледа! Нещо не аъм възхитена от душ гела за 2.99 с кокос, всъщност е крем и то доста гъст. Дали намаленитв продукти не са с изтичащи срокове? Много гъст гел за душ нилога не съм виждала. Снощи едва го сложих на гъбата.

# 459
  • Бургас
Не са с изтичащ срок.На всеки продукт е напечатана дата и има годност три години след тази дата.Винаги изпращат съвсем нови продукти,които имат поне две години и половина годност.Самият продукт явно е гъст и с кофти консистенция.Имат и недобри продукти за съжаление.

# 460
  • Стара Загора
Ако говорим за Caribbean colada, за мен е доста воднист и аромат на кокос няма. Беше разочарование. С приятелки очаквахме да ухае на тропици и една стара пяна за вана Пинита Колада, но нищо общо. Много слаб аромат.

# 461
Аз не съм доволна от душ геловете на Senses,не се пенят и като консистенция не ми харесват,най-любими са ми продуктите за тяло на Планет Спа,мога да кажа,че тези от Naturals серията са в пъти по-добри  от Senses.
Поръчала съм си make up bargain bag,ще ми се да видя какво ще съдържа тя,поръчвам я за първи път. С удоволствие следя темата,пожелавам ви весели празници и много хубави и успешни покупки.

# 462

Ползвали ли сте ги?
Някои има ли реална снимка на тези обеци колко са големи и как стоят?

И последен въпрос 😁 Кой мини аромат бихте ми препоръчали? Харесвам сладки и нежни женствени аромати.

# 463
Обеците от кой каталог са, за януари?

# 464
Харесала съм си от сегашния каталог сивата офис чанта...Някой има ли я?

Общи условия

Активация на акаунт