Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 627
  • 822
  •   1
Отговори
# 675
Светлата пудра лукс е категорично за кожа с розов подтон - аз чак при започването на втора кутийка се видях на снимка и онемях от ужас ( с жълт подтон съм). Иначе не са лоши, но сега ползвам пудрата със SPF 30 - втора опаковка - обожавам я. Стои естествено, матира, има богат избор от цветове и цената е по-ниска. За жалост е по-рядко в брошура.

На Лукс ли е тази пудра, за която говорите? Ако може да качите снимка Simple Smile

# 676
Момичета тез от Ейвън са големи мошеници изпълних условието за сто лева козметика + 3 спирали най-малко и днес като си гледах фактурата пише безпатни материали eve truth а пък в кашона нямах после погледах стойноста на продуктите имам 100 лева имам и 3 спирали вече незнам за кой път правят номера че веднъж даже ми казаха че връщането на липсващите ми продуктите е невалидно защото връщането ставало веднага а пък аз съм пуснала поръчка по късно лъжци ако пък беше и нещо от сорта направи 100лв козметика и вземи Eve Truth за 1,99 е тогава нямаше да им го платя даже дано ми го върнат в кампания три като пусна поръчка кажете на вас случвало ли ви се е

# 677
  • София
Почти нищо не разбрах. Само, че парфюм няма в кашона. А провери ли дали не е в недостиг. Ако и там го няма си пускаш рекламация за недоставен продукт.

Мнението ти не е за тази тема.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 15:24 от rimar

# 678
  • Някъде по Дунава
Ползвам пудрата Лукс светлия цвят. На мен стои добре, с розов подтон съм. Преди това слагам оцветен слънцезащитен крем на Алтея, който също леко розовее. Пудрата слагам с четка като само леко докосвам лицето. Стои естествено. Апликатора към пудрата не харесвам.

# 679

Това е моята пудра, от която съм страшно доволна. Лукс също не че е лоша, но няма толкова избор от цветове и няма толкова матиращ ефект. Просто да си я похваля Simple Smile

# 680
Момичета тез от Ейвън са големи мошеници изпълних условието за сто лева козметика + 3 спирали най-малко и днес като си гледах фактурата пише безпатни материали eve truth а пък в кашона нямах после погледах стойноста на продуктите имам 100 лева имам и 3 спирали вече незнам за кой път правят номера че веднъж даже ми казаха че връщането на липсващите ми продуктите е невалидно защото връщането ставало веднага а пък аз съм пуснала поръчка по късно лъжци ако пък беше и нещо от сорта направи 100лв козметика и вземи Eve Truth за 1,99 е тогава нямаше да им го платя даже дано ми го върнат в кампания три като пусна поръчка кажете на вас случвало ли ви се е

Първо това въобще не е за тази тема. Нищо не разбрах, дори и да исках да бъда полезна. Когато се прегледат внимателно нещата става ясно къде греши представителя и дали греши. И ако има недоставен подарък как да бъде изискан. Вие си имате координатор, той ви е пръв приятел и помощ в неразбориите с ейвън. Звънете, търсете го, той получава заплата за да ви курира.
Завбъдеще, моля пишете в темата за представители.

# 681
  • София
Скрит текст:

Дами, моля за съвет. Искам "лимонен" аромат, но в никакъв случай да няма типичната за ейвънските парфюми/тоалетни води нотка. Сигурна съм, че ме разбирате  bouquet

# 682
  • Някъде там
Скрит текст:

Дами, моля за съвет. Искам "лимонен" аромат, но в никакъв случай да няма типичната за ейвънските парфюми/тоалетни води нотка. Сигурна съм, че ме разбирате  bouquet
Супер е .
Много любим ми е .
Свеж и различен за мен не е типичен ейвънски аромат.

# 683
  • София
Fluttershy, първият ли?

# 684
  • Някъде там
Да,първия .

# 685
  • София
Благодаря, много ми помогна.  Hug

# 686
 И аз съм за първия. Имала съм го, много е свеж.

# 687

Това е моята пудра, от която съм страшно доволна. Лукс също не че е лоша, но няма толкова избор от цветове и няма толкова матиращ ефект. Просто да си я похваля Simple Smile
Благодаря много!

# 688
Светлата пудра лукс е категорично за кожа с розов подтон - аз чак при започването на втора кутийка се видях на снимка и онемях от ужас ( с жълт подтон съм). Иначе не са лоши, но сега ползвам пудрата със SPF 30 - втора опаковка - обожавам я. Стои естествено, матира, има богат избор от цветове и цената е по-ниска. За жалост е по-рядко в брошура.
За новото гел-олио на Anew писах в блога си, така че ще дам отзив и тук: Това е продукт, който не съдържа олио. Мазнината в структурата му е вещество, което е за UVB защита. Това значи, че може да допринесе за намаляване на ефекта на стареене на кожата , ако се носи денем. Обаче няма UVA защита, затова би било добре да се комбинира с друг слънцезащитен крем или фон дьо тен с фактор поне 20. Съдържа също гликолова киселина, ето защо не може да го носите денем без UVA филтър. За вечерна употреба сигурно  е удачно, но се губи смисъла на  UVB защитата. Като цяло дава хидратация, но след като моята кожа не е суха, така и не попи до край.  Остана лек мазен филм. Идеята му е да задържа влагата в кожата и да предпазва от изсушаване. Няма анти-ейдж съставки, така че сякаш си е ок за всяка кожа, която е по-суха от моята. Интересен продукт е, нищо свръх уау.

Може ли линк към блога, моля!

# 689
Здравейте,търся си крем за лице,който да е подходящ за мазна или комбинирана кожа и да попива бързо.Дали дневните с растителни екстракти са ок,аз имам само facial moisturer with tea tree and peppermint от superdrug, но искам да пробвам от Ейвън.Принципно не обичам много кремове,но вече се замислям,че не мога да отлагам използването им.Не говоря за кремове против бръчки,а за дневен крем.Мерси

Общи условия

Активация на акаунт