Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 715
  • 822
  •   1
Отговори
# 375
На мен ребел много ми хареса. Дори мога да кажа че намирам някаква аналогия с Parisien Chick. Прекрасна топла обгръщаща миризма. Мъжът ми казва че дори след 6-7 часа я усеща когато е близко. Моят нос привикна към нея на 5-6 ден и аз вече не я  усещам  върху себе си. Но явно имам привикване . Добре че другите я усещат доста дълго.

# 376
На мен ми харесва Ребел, не че не ми харесва, но има нещо прекалено типично, не знам как да се изразя...не ми е Уау, така да кажем.
Miracle Glow крема пробвах днес за първи път, харесва ми, кожата се изглажда, леко при мен оставя мазен филм, но аз съм със смесена кожа.
Няма фактор, затова сега му е времето. Иначе от доста време си ползвам озаряващия от същата серия и за мен е най-добрият крем на Ейвън. Има и фактор 20, за под ФДТ е перфектен и наистина избистря някак кожата ми.

# 377
Озаряващият е в тубичка, нали? Дали не съм вече старичка за такива евтини кремове, това ме терзае от скоро...Така и не им помня имената, със златистата капачка ми е ОК на мен

# 378
  • Пловдив
Значи не съм си въобразявала, че Rebel прилича на Parisian chic, но е по-силен.А пък Perceive soul ми прилича на Pur blanka.

# 379
Озаряващият е в тубичка, нали? Дали не съм вече старичка за такива евтини кремове, това ме терзае от скоро...Така и не им помня имената, със златистата капачка ми е ОК на мен
Не, не е този тониращиая в тубата, от тези в стандартна опаковка жълтия

# 380
Да дам отзив за крема и трифазния еликсир от серията нутраефект- миракъл глоу:
Крема е прекрасен, много хубав, за зимата и моята склонна към засушаване кожа е направо благодат.
Лицето се освежава, кожата изглежда сочна и подхранена. Попива добре, текстурата е много приятна и някак нежна при апликация и с тия мънички капсулки/сферички/ като злато е удоволствие за сетивата. Доволна съм, много.

Еликсира също си го бива, макар да имах известни притеснения заради алкохол дената в състава.
Аз го разклащам преди нанасяне и консистенцията става една такава мазничка и сякаш леко пресечена, заради маслата в него, разбира се. Но на лицето не мазнее неприятно, попива бързо и кожата се освежава. Не оставя неприятен мазен филм, наистина е лек и приятен. Няколко капчици са достатъчни за лицето ми, та идва и икономичен. Харесва ми, доволна съм, а и на цената на която го взех си е направо попадение.

ПП Забравих само да допълня, че аромата на еликсира не ми е особено приятен. Мирише ми на депилатоар Елеа с който си махам мъхчето над горната устна, но се преживява т.к не е силен и слава богу не е траен. Grinning

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 17:18 от Джаста Праста

# 381
  • Бургас
Аз също специално ,за да дам мнение ,отворих вчера Миракъл глоу.Много е хубав,веднага попива,няма силен натрапчив аромат.Богат и плътен е,има маслени сфери.Много ми допада,ще поръчам още един,и в този каталог е на супер цена.Не мазнее,не ми оставя мазен филм.

И от трифазния еликсир съм много доволна,също попива веднага и не мазнее.

Прекрасни продукти, с тях ми е много комфортно на кожата.Аз лично бих ги препоръчала за суха и нормална кожа,за смесена и мазна няма да пасват,ще утежняват според мен.

# 382
Здравейте и честит празник!
И аз ползвам доста продукти на Ейвън и реших да се включа в темата. Последно от парфюмите си взех Avon luck за нея, син със златиста капачка. Освен, че въпросната капачка пада страшно лесно, други забележки нямам. Ароматът ми харесва страшно много, усещам си го дълго време, че и по дрехите остава. Но аз имам три парфюма и ги редувам, така че ако мина само на един и моят нос може би ще привикне...Grinning
От серумите за коса харесвам този за сухи краища, но съставът му не ми се струва много хубав, ще си го доизползвам обаче. Иначе има прекрасна миризма и косата ми мирише много хубаво след него.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 12:56 от Анонимен

# 383
  • Варна
Привет и от мен. Аз понасъбрах доста парфюми (може би около 10 Smile ), повечето от които са на Avon. Фаворит ми е ТТА Today, обаче с него се пръскам толкова рядко, защото си го пазя и някак си ми се свиди да се напръскам за не толкова важни излизания. Имам също Far away и Attraction for her.
Мъжът ми пък като е казал Full Speed и край - вече няколко години все този аромат и не иска да го сменя.
Бихте ли ми препоръчали аромат за него, подходящ за мъж на 32?
И малко по-нестандартен въпрос - как избирате аромата, който да сложите в момента на излизането? По какви признаци си ги определяте, тъй като на мен ми е доста трудно с толкова различни?
Гледам, че повечето от Вас ги подбират на зимни аромати и т.н. Аз пък нямам зимен, летен... нещо или ми харесва или не. Попринцип харесвам по-сладки аромати.

# 384
  • БГ
Здравейте,
търся реална снимка на обеци 'Бетани'
Скрит текст:

Чудя им се.. дали си струват Confused

# 385
  • Някъде там
Може ли да сравтитедиаментените моливи с моливите на nyx ?

# 386
  • Бургас
Може ли да сравтитедиаментените моливи с моливите на nyx ?

Аз не съм ползвала моливи на Nyx.

# 387
Здравейте,
търся реална снимка на обеци 'Бетани'
Скрит текст:

Чудя им се.. дали си струват Confused

Аз ги имам. Страхотни са. Ако искаш ще направя опит да снимам утре.

# 388
  • Бургас
За гел-крем секите за очи може ли отзивче?Трайни ли са,мазнеят ли,събират ли се в сгъвката на клепача?

# 389
  • Пловдив
И аз да похваля крема Miracle Glow oil cream - супер крем за суха кожа, особено за през зимата. Аз го ползвам като нощен. Кожата ми светва. С повечето кремове, дори и да са мазни след нанасяне, сутринта кожата ми е някак дехидратирана, все едно крем не съм слагала. С този не е така, кожата ми и сутринта изглежда подхранена и хидратирана. Това ще ми е зимният нощен крем, даже май ще поръчам още един.

Общи условия

Активация на акаунт