Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 728
  • 822
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Момичета, кои серуми са подходящи за електризирана коса? Аз имам аргановия, но никак не съм доволна от него, а уж е за суха коса. Тя не попива от него. И на суха, и на влажна съм слагала, не ми харесва и не спира да се електризира и хвърчи.. Angry
Аз ползвам розовия серум Smooth as Silk, много съм доволна, само него поръчвам. Понеже се боря с упорит косопад, не мога да ползвам преса за коса и ми се разхвърчава редовно косата това е единственото нещо което ми я стилизира както трябва!

# 361
Момичета, кои серуми са подходящи за електризирана коса? Аз имам аргановия, но никак не съм доволна от него, а уж е за суха коса. Тя не попива от него. И на суха, и на влажна съм слагала, не ми харесва и не спира да се електризира и хвърчи.. Angry
На мен всички серуми на Ейвън ми действат много добре.Сега взех този: И съм много доволна.Попива,не омазнява,не утежнява,прави косата мека и лесна за разресване.Аз слагам по 4-5 помпички.
И аз си го взех него и също съм доволна от него.. И доста добре ароматизирани косата освен всичко друго изброено..

# 362
И аз си го взех, всеки ден ли си слагате от него?

# 363
  • Бургас
Е,чак всеки ден не.Аз си мия косата на 2-3 дена и след измиване,на влажна коса слагам преди сешоара.

# 364
Е,чак всеки ден не.Аз си мия косата на 2-3 дена и след измиване,на влажна коса слагам преди сешоара.
И аз го ползвам по същия начин..

# 365
Мнения за rare platinum и rare amethyst?

Харесвам rare gold, pur blanca, класическия outspoken (жалко, че го няма вече, беше ми сред любините зимни)
Не харесвам rare pearls, femme, класическия far away.

# 366
Платинум е много хубав и траен, аметист за мен е безличен

# 367
Платинум е много хубав и траен, аметист за мен е безличен

Опиши го моля те, на кой друг ейвънски е подобен.

# 368
  • Пловдив
Здравейте.Интересувам се от диамантените моливи за очи.Много ли са мазни? Също се колебая и за крема за лице, ръце и тяло с какао и лосиона за тяло с какао- има ли разлика в консистенцията или разликата е в опаковката ?

# 369
Хм, трудна работа...на никой не го оприличавам, дъщеря ми и приятелките и много го харесват също, свеж е, зимен ми е....не мога да описвам. Аметиста например ми е безличен компот, този има характер

# 370
Нааай-любимата ми серия е тази с какаото. Лосиона (в кутия)  е малко по-течен, а този в голямата туба е рядък чак(поне преди време беше така).  Препоръчвам ти за зимата маслото. То е в кутийка от 200мл. Гъсто, попива бързо и оставя кожата много мека. Балсамчето за устни и крема за ръце също не са за изпускане, но фаворит ми е маслото

# 371
  • Пловдив
Благодаря.И аз съм доволна от крема за ръце с какао и затова исках и за тяло.Нужна ми е по- богата консистенция и в такъв случай подхранващото масло ще е подходящо.

# 372
Получих Ребела....със смесени чувства съм. Като цяло ми харесва, но ми идва една идея по-сладникав и като че ли очаквах нещо повече...развитие примерно. Трайност средна при мен, някъде около 4-5ч. За сравнение Imari fantasy ми е със същата и даже повече трайност. Между другото много ми хареса това парфюмче. Излезе май още един от серията, някой пробва ли го вече?

# 373
  • Бургас
Много съм доволна от трифазния еликсир на Нутра Ефектс.Много бързо попива и прави кадифена кожа,днес сложих 4-5 капки.Имам и масления крем Miracle Glow от серията, но още не съм го отворила,ще поотлежи още поне месец,че имам запаси за измазване.
Добре,че не взех Фар Ауей Ребел,е в сегашния каталог има ароматизирана страница и никак не ми харесва.

# 374
Ние пък няколко дружки си го поръчахме и много ни хареса, след нас още доста поръчаха. Много ми е хубав на мен, но никак не ми е траен, само това не ми харесва. За същия крем се чудя, ноти не си го ползвала още, притеснявам се, да не е тежък и мазен

Общи условия

Активация на акаунт