Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 758
  • 822
  •   1
Отговори
# 345
Значи незнам какви моливи са, вероятно диамантени, в новия каталог има поне 9-10 цвята три вида тюркоазени зелено, светло синьо, светло зелено, сиво, два цвята тъмносиньо и черно. Не зная как ще ми седи на лешникови очи светлото синьо, но си падам по бърз грим като молив. Имала съм сиви, бронзови и зелени моливи. Очна линия да призная нито като ученичка нито като студентка не съм слагала. Със спиралата съм скарана, твърде бързо ми се раздразняват очите и лигавиците и се почва едно сълзене... Та ще си взема казвате диамантена линия. В първите страници парфюма мъжкия комплекта тта за него траен ли е? Значи няма друго ухание освен него и персейв/глетчер на орифлейм, което да ми напомня за аромата на татковия дезодорант от детството ми(изостави ни като деца в 4 клас). Направо може да си го поръчам ей така, да го имам. Падам си по мъжки парфюми. Друг който много ми хареса като парфюм е последния женски розов с роза и още нещо, беше за 15 лв. Искам да питам от серията мат черна опаковка с сив надпис става ли за суха кожа на устните? Никога не съм ползвала матово червило, върви ми перлено или гланц.
За кремовете мога да кажа едно време бях луда на тема кремове за лице, с овесената пшенична серия, но сега като има био продукти кой ти набутвс тялото с химикали? Страня от макиажа като цяло. Смятам че от много грим се образуват рано бръчки. Сега съм си взела един дермаролер от Америка.
 В дни в които мисля че изглеждам зле съм с мазен крем заради сухата кожа, фдт, руж, сенка, нанесена като от миналия век, един цвят и червило.
А червилото ако е много мазно и трябва да издържи му слагам горе салфетка или го запечатвам с прозрачна пудра, предполагам на марк върши работа. Ползвала съм траен фдт на ейвън, не мога да се похваля нито като трайност, нищо. Общо взето от ютюб се върнах към ейвън, Антоанет и Ивана много хвалят червилата и сенките. Но за мен има и пп-добри и евтини предложения.
Искам да питам и за пяничките за вана които са в коледни шишенца. Защо са по-скъпи от другите? Поръчах си душ гелове от наамалените на 2.99 за 500 мл. Това е супер оферта.Ще издадете ли вие дистрибуторките продукти които присъстват във вашето портмоне от ейвън всеки ден?
Заинтригувана съм от януарския каталог на ейвън, видях че има нещо с което можеш да си рисуваш веждите като микроблейд имитация. Имам много бебешки и светло руси вежди, а косата ми е тъмно кестенява. Чудя се вече дали да не пробвам да купя нещо. Защото нямат завършена форма, редки са. Искам да питам и за бебешката шапчица. Всъщност става ли за бебе или за малки деца?
Другия въпрос който искам да задам е триото бронзър, пудра и хайлайтър за 15 лв ползвали ли сте ги? На марк, харесват ли ви? Има ли някой снимка със сенките на Марк, които са с тютюневи тонове на зеленото да видя как стоят?
Защо Ейвън не пусне един мултифункционален стик хайлайтър и шимър за лице, за устни?

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 07:00 от Blagoslovena

# 346
  • Някъде там
Чериш,хубав аромат ли е ?
Приятелка ми даде да разгледам нетната им оферта и от там харесах две неща от предстоящата кампания 01

Молива за вежди най вероятно след време ще е само с един връх а не с три Rolling Eyes.
Пристигна ми гривничката,много е нежна.
Не е нещо уау ,но си я харесвам

Яд ме е ,че не поръчах часовника ,но ще се поправя Simple Smile
И магнита за хладилника,малката го залепи и му се радва много

# 347
 Кога ли ще го има в каталог. Има същия молив предлаган и от Катрис, ще е готино този да го съчетаят в к-т със спирала в някой каталог. Lip tattoo-то изглежда добре, ама защо няма нюд цветове... 😁!?! Чериш го имам на спрей 75мл, никак не е лош. За ежедневен аромат е перфектен...

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 11:38 от bubanka

# 348
Чериш е разкошен!

# 349
  • Бургас
Аз съм с кафеви очи и спокойно си нося син молив със синя спирала! Любимият ми грим е! И добре стои!

# 350
Аз пък на кафеви очи ползвам сивия молив от диамантените, който е по-скоро тъмно сиво към черно. Сенки слагам много рядко, но пак в сивата гама ми стоят най-добре. Кафевите нюанси например ми докарват някакси уморен вид на очите.

# 351
Скрит текст:
Минавам да похваля новите матови червила на Avon с металически блясък  - цвят "Rosy Glow" и  "Glistening Mulberry". Много са комфортни за носене, имат хубав  блясък и приятен аромат.
А горчат ли?Поти всички червила на марката ужасно ми горчат.

Не, не ми горчат. Вкусът е като на стандартните им червила - Avon - Ultra Colour Rich.

# 352
  • Някъде там
Кога ли ще го има в каталог. Има същия молив предлаган и от Катрис, ще е готино този да го съчетаят в к-т със спирала в някой каталог. Lip tattoo-то изглежда добре, ама защо няма нюд цветове... 😁!?! Чериш го имам на спрей 75мл, никак не е лош. За ежедневен аромат е перфектен...
В чуждите блогове видях, че има и  с нюд цветове .http://www.beautifinous.co.uk/2018/09/avon-mark-2-in-1-lip-tatto … iew-swatches.html ревю за продукта,но като чета ,че е трудно избледнява и се отмива и се отказвам Simple Smile
В първия каталог за 2019 ше го има Simple Smile

# 353
Аз съм с кафеви очи и спокойно си нося син молив със синя спирала! Любимият ми грим е! И добре стои!

Разбира се, това е класика - кафяви очи със сини сенки. Много харесвам и това е единствената причина, поради която съжалявам, че не съм с кафяви очи.

# 354
  • Пловдив
Здравейте.Идвинявам се ако вече се е коментирало, но се интересувам от червилото True Colour Beuty Dusty Rose.  Има ли блясък или е матово? И какъв е цвета- ярко розов или розово-кафяв ? Имате ли реална снимка ?

# 355
Инфинити е страхотен, точно зимен за мен, и траен...чудо, май само аз се жалвам от нетрайност.  Обожавам и Голд аз, и него си го усещам
Благодаря за отзива. На мен обаче обикновения Far Away не ми допада, натрапчиво ми идва, все едно като силните парфюми от едно време, дето наподобяват одеколон,та се чудя за Инфинитито... Обичам силни аромати, за това Rebel ми е един от фаворитите. Ще се радвам на по-подробно описание или сравнение с нещо. Благодаря Simple Smile

# 356
Момичета, кои серуми са подходящи за електризирана коса? Аз имам аргановия, но никак не съм доволна от него, а уж е за суха коса. Тя не попива от него. И на суха, и на влажна съм слагала, не ми харесва и не спира да се електризира и хвърчи.. Angry

# 357
Инфинити е страхотен, точно зимен за мен, и траен...чудо, май само аз се жалвам от нетрайност.  Обожавам и Голд аз, и него си го усещам
Благодаря за отзива. На мен обаче обикновения Far Away не ми допада, натрапчиво ми идва, все едно като силните парфюми от едно време, дето наподобяват одеколон,та се чудя за Инфинитито... Обичам силни аромати, за това Rebel ми е един от фаворитите. Ще се радвам на по-подробно описание или сравнение с нещо. Благодаря Simple Smile

Хич ме няма по описанията мен, ако ще те ориентирам- аз също много харесвам Ребел и ненавиждам класическия Far Away. Имаме сходство, така че смятам, че ще ти допадне

# 358

Хич ме няма по описанията мен, ако ще те ориентирам- аз също много харесвам Ребел и ненавиждам класическия Far Away. Имаме сходство, така че смятам, че ще ти допадне
Благодаря от сърце. По-добър коментар не мога да си представя Hug

# 359
  • Бургас
Момичета, кои серуми са подходящи за електризирана коса? Аз имам аргановия, но никак не съм доволна от него, а уж е за суха коса. Тя не попива от него. И на суха, и на влажна съм слагала, не ми харесва и не спира да се електризира и хвърчи.. Angry
На мен всички серуми на Ейвън ми действат много добре.Сега взех този: И съм много доволна.Попива,не омазнява,не утежнява,прави косата мека и лесна за разресване.Аз слагам по 4-5 помпички.

Общи условия

Активация на акаунт