Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 793
  • 822
  •   1
Отговори
# 315
И аз съм доволна от диамантените моливи и най вече от това, че са автоматични (по-трудно се намират такива на други марки). Имам поне 5-6 цвята вкл. син, зелени, лилав...нанасям на крайната една трета на долния клепач за подчертаване цвета на окото.

# 316
  • 1st floor
Скрит текст:
Момичета, минавам да похваля 2 от новите аромати, а именно Инкандесенс Лотос и Eau de bouquet. Lotus за мен е комбинация и най-доброто от She wood на Dsquared и Pleasures на Ести Лодър. Началото е сочно и цитрусово, усещам сякаш леко хрупкащи къпини. Има много хубава виолетка, обвита в божур и лотос. Свежа и повдигаща духа. В комбинация с дървесните нотки, става леко пудрена. Свежест не липсва, но мускуса тук не придава сапунен завършек. А ванилията просто омекотява ярките тонове на финал. Това е един от най-добрите парфюми, които съм помирисвала последната година!
Букета пък е прекрасна пролетна градина. Много чист и нежен облак от фрезии, бели рози, жасмин и мускус създава. И очудващо за тоалетна вода се усеща доста. Силно напомня на Lily Soft musk. Идеален е за сватба. Simple Smile

Заповядай!

# 317
При мен е нетраен Лотуса, много е хубав, но нищо общо като трайност с предните версии.
И аз ползвам диамантените, но сиво, таупе от други серии, цветните не смея, как се нанасят наистина? Имаха страхотен кафяв диамантените, но последно ми беше ужасно тъмен, почти черен и спрях да го поръчвам, стария беше разкошен

# 318
И от мен глас за диамантените. Страхотни са!

# 319
  • Бургас
Аз цветните моливи ги ползвам вместо очна линия.Много красиво и ненатрапчиво се получава.Хем има цвят,хем не е прекалено.Разбира се,пропускам сенките.А може и да се сложи повече молив ако е по-светъл и отгоре много тънка черна очна линия, съвсем в основата на миглите.Със зеления,нанесен по този начин съм получавала много комплименти колко е дискретно и красиво.Те се бяха получили две тънки линии-черна и зелена.
Опитайте, много интересно става.

# 320
  • Варна
Здравейте. Има ли някъде в сайта, където мога да намеря състава на продуктите? Интересувам се най-вече за кремовете за лице.

# 321
  • Бургас
Аз си проверявам съставките на кремовете в gosdna.com, защото съм алергична към салициловата киселина,а напоследък я слагат в много козметични продукти.

# 322
Може ли снимка на тези моливи-диамантените?

# 323
# 324
Минавам да похваля новите матови червила на Avon с металически блясък  - цвят "Rosy Glow" и  "Glistening Mulberry". Много са комфортни за носене, имат хубав  блясък и приятен аромат.

# 325
  • Бургас
Минавам да похваля новите матови червила на Avon с металически блясък  - цвят "Rosy Glow" и  "Glistening Mulberry". Много са комфортни за носене, имат хубав  блясък и приятен аромат.
А горчат ли?Поти всички червила на марката ужасно ми горчат.

# 326
  • Някъде по Дунава
Скрит текст:
Момичета, минавам да похваля 2 от новите аромати, а именно Инкандесенс Лотос и Eau de bouquet. Lotus за мен е комбинация и най-доброто от She wood на Dsquared и Pleasures на Ести Лодър. Началото е сочно и цитрусово, усещам сякаш леко хрупкащи къпини. Има много хубава виолетка, обвита в божур и лотос. Свежа и повдигаща духа. В комбинация с дървесните нотки, става леко пудрена. Свежест не липсва, но мускуса тук не придава сапунен завършек. А ванилията просто омекотява ярките тонове на финал. Това е един от най-добрите парфюми, които съм помирисвала последната година!
Букета пък е прекрасна пролетна градина. Много чист и нежен облак от фрезии, бели рози, жасмин и мускус създава. И очудващо за тоалетна вода се усеща доста. Силно напомня на Lily Soft musk. Идеален е за сватба. Simple Smile

Заповядай!
Благодаря. Сега, ако може някой да го сравни с оригиналния Инкандесенс, ще е чудесно. Blush

# 327
Аз не харесвам оригиналния, но този много ми допада

# 328
Rebel как е като трайност, имате ли впечатления?

# 329
Rebel как е като трайност, имате ли впечатления?

С него съм в момента, не си го усещам

Общи условия

Активация на акаунт