Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 805
  • 822
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
TKO е фуксия. Flushed е малинен.

# 211
TKO е фуксия. Flushed е малинен.

От тези снимки страааашно много ми харесаха Head turner и Irresisible, но ме притеснява да не ми дойдат прекалено тъмни и мисля да заложа на Flushed, но пък при всички положения ще поръчам мостри на другите две.

# 212
  • Стара Загора
Head turner е светъл корал/ярко доматено червено. Много е красив, но не всеки би се възприел с него.

# 213
  • Русе
Като се занимавах като дистрибутор имах най-много поръчки Flushed, и аз го имам, едно от любимите ми е и лично наблюдение че стои добре на различни нюанси на кожата!

# 214
  • Стара Загора
Момичета, минавам да похваля 2 от новите аромати, а именно Инкандесенс Лотос и Eau de bouquet. Lotus за мен е комбинация и най-доброто от She wood на Dsquared и Pleasures на Ести Лодър. Началото е сочно и цитрусово, усещам сякаш леко хрупкащи къпини. Има много хубава виолетка, обвита в божур и лотос. Свежа и повдигаща духа. В комбинация с дървесните нотки, става леко пудрена. Свежест не липсва, но мускуса тук не придава сапунен завършек. А ванилията просто омекотява ярките тонове на финал. Това е един от най-добрите парфюми, които съм помирисвала последната година!
Букета пък е прекрасна пролетна градина. Много чист и нежен облак от фрезии, бели рози, жасмин и мускус създава. И очудващо за тоалетна вода се усеща доста. Силно напомня на Lily Soft musk. Идеален е за сватба. Simple Smile

Новият Kenzo Takada Life Colour също не е лош и има "духа" на Life, с разликата че аз не усещам толкова сапунест аромата. По-свеж, класен и сочен е. Няма много цветя тук освен магнолията, която не изпъква с чистата си нотка. Малината и крушата го правят ярък и жизнерадостен, без да има сладост. А ориза в него му придава характер и женственост. Готин е, но пак 55 лв са му множко.

Мъжкия е необичайно свеж и цитрусов. Започва с ярки лимони, но магнолията го омекотява. Няма онова евтино усещане, долавям мъх от ветивера. Комбинацията е неочаквано добра и за мен е чудесен унисекс аромат.

# 215
Ивче съгласна съм за мъжкия. Свеж и траен, при мъжа ми поне не излезе ветивера който никак не харесвам.
Що се касае до дамския на мен звучеше много божур ( не магнолия а пролетен божур ) и никаква свежест, определена топлина и сладост без сладникавост . И мялкя трайност. Не е лошо, но лично върху мен  е много далеч от лайф като ниво който пък отгоре ми беше свеж дори със студенина единствено теменужката леко ми го разчупваше.

# 216
  • Някъде там
И аз мисля,че цена от 55 лева са му много .
Не е лош, но както написах ако не ми беше подарък нямаше  да го погледна .
Сега се чудя да си поръчам ли отново персив soul .Скоро аромат на авон не ме беше грабвал така Simple Smile
Все към него посягам Simple Smile
Харесала съм си и пухкавите чехли с брокат.Супер сладки и меки ми се виждат ,но 25 лева за домашни пантофки ми се свидят.

# 217
Много ми хареса Лотуса, но е адски нетраен при мен. Същото важи и за Ребел, и Лумината. Но много мои аромати, но...гола вОда

# 218
  • Стара Загора
Върху мен издържа доста. Аз съм със суха кожа, но не мога да се оплача от трайността на парфюмите като цяло. Simple Smile

# 219
Като трайност за мен на първо място са класическия персейв и тодей. Треселето, както и преди съм споменавала ме разочарова страшно. Трайност при мен е максимум 3 часа, като пръскам около 4 пъти по кожата на връта и косата си.. Тоест сама не си го усещам аромата. Ако реша да завра нос в яката на блузата може и да го усетя.. Но такова усещане от парфюм не ме грее. Искам "облак" след себе си хахах. Имари елексир не е никак лош, но като че ли трайност пак има, колкото да излъжа, че съм си сложила аромат. Отново за кратко време. Общо взето трудно нещо ще ме спечели с траен аромат и влюбване, за съжаление...

# 220
Да, посочените от теб са много трайни, но пък не ми харесват. Rare Pearls е супер траен, пробвала ли си го, тежичък е, но за зимата става. Той просто се движи след теб, гарантирам. Day Dream също явно е траен, защото често са ме питали с кой съм

# 221
Attraction за мен е супер траен и любим. Не оставам без него!

# 222
О, вярно! Как го забравих него, и аз винаги си го поръчвам.
И зеления Персейв е траен, но не колкото синия, за жалост. На пролет ще пробвам и розовия

# 223
Imari при мен е доста траен. Сега съм поръчала една от разновидностите му, надявам се също да е траен.

# 224
  • Някъде там
Добро утро Coffee .
Искам да ви попитам с какво качество са часовниците на авон?
Приятелка стана представител на авон и ми предложи часовник от някаъв фокус(който си бил само за представители)
Това е часовника.
Изглежда много нежен и хубав.

Общи условия

Активация на акаунт