Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 908
  • 822
  •   1
Отговори
# 225
За ценага си са супер като цяло. Аз съм доволна...

# 226
  • Някъде там
Този специално излиза 29.99 ,не е  скъп.А каква се очаква цената в каталога.
По висока ли е от тази на която ще ми го дадат или е едно и също?

# 227
Този специално излиза 29.99 ,не е  скъп.А каква се очаква цената в каталога.
По висока ли е от тази на която ще ми го дадат или е едно и също?

В каталога мисля, че вървят на 40-45лв.,но има и такива за 30лв...на този лично не му знам цената, защото нямам каталог в мен..

# 228
Преди може би десетина години бях купила на дъщеря ми един беличък момичешки. Като му свърши батерията след 2-3 години го занесох да я сменят на часовникар, на който ходя да оправям моите и на мъжа ми часовници- един от добрите часовникари в града. Човекът ме пита на коя фирма е часовника, защото на лицето нямаше лого. Казах че е на Ейвън- той каза - доста добро изделие е, не знаех че Ейвън предлагат толкова качествени часовници. Как е сега обаче не знам. Не съм купувала от доста време. Последно купувах ейвънски спортен модел с пулсомер и крачкомер преди три четири години . Работи като пушка.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 13:42 от _re_ge

# 229
  • Някъде там
Благодаря за отзивите,ще си го взема.
Повечето ми часовници са на касио Baby G серията,твърде спортни.
Исках нещо по нежничко и този е точно такъв.
Ще го съчетая с някоя от гривничките които се виждат на снимката.

# 230
Загледала съм сешоара на Ремингтън в новия каталог на Avon. Дали си струва според Вас?

# 231
  • Бургас
Момичета,какво ви е мнението за този шампоан? Имате ли проблеми с него?
Аз го използвам от известно време,но не е моят.КОсата ми става ужасна. Една суха,без блясък,като мръсна стои.
https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=LWsPkD … =5&ajaxhist=0

# 232
Карз, този и на мен не ми харесва. Моят любимец е този, който водят против косопад. Нищо не прави в тази посока, но много добре ми се отразява

# 233
+1 за часовниците. Моя позната, която й е трудно да се разделя с вещите си си ползва часовник от Ейвън на вече повече от 10 години и казва, че само батерии е сменяла.

# 234
  • София
Някой виждал ли е уреда за изсушаване на лак? Обиктовено пишат с батерии ли е и колко броя. Сега няма информация подробна.

# 235
От шампоаните съм крайно разочарована, последно пробвах серията против косопад(цялата). Нищо не се случи с косата ми. Аз имам един часовник, който беше 25лв с гумирана каишка (бял), но беше на някаква оферта. Иначе по 45-50лв вървят. Чантите също са сполучливи.

# 236
От шампоаните харесвам натуралс. Тези които са чисти шампоани без балсам че ми прави косата прекалено лигава. Примерно лайка и алое, или вербена, този с репей и коприва също харесвам... Има и сезонни издания от които съм доволна - мед и червени боровинки, круша с ванилия и т. Н. От аванс техн. Харесвам ББ шампоана и този за боядисана коса със син цвят. Безсулфатния не е лош, но той е за любители. Останалите не са ми по вкуса

# 237
  • Пловдив
Здравейте, къде в интернет мога да видя суочове на всички червила от серията Luxe Shape sensation (с колагеновата сърцевина)? Оказва се, че от тях няма мостри, а не искам да купувам на сляпо.

# 238
Здравейте, къде в интернет мога да видя суочове на всички червила от серията Luxe Shape sensation (с колагеновата сърцевина)? Оказва се, че от тях няма мостри, а не искам да купувам на сляпо.

http://www.2belizabeth.com/2017/10/avon-luxe-shape-sensation.html

да предупредя че устните й са много бледи на цвят.

или тук

https://irecommend.ru/content/pomada-gubnaya-avon-luxe-roskosh-tsveta

# 239
  • Пловдив
Благодаря, разгледах ги, но наименованията и цветовете не са същите.
Явно в руския каталог червилата са различни.

Общи условия

Активация на акаунт