Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 692
  • 822
  •   1
Отговори
# 555
Дайте ми отзиви за озаряващия тониращ крем на нутра ефект. До колкото виждам няма цвят. Хидратира ли ви добре?

# 556
  • Някъде там
Приятелка каза ,че ще има серум с витамин ц на серията аню.
Много се развълнувах , но се притеснявам ,че може да запуши порите.Не са много качествени кремовете на авон или  са добри ? Никога не съм използвала техен крем. Единствено  едно леко олио от серията нутри ефект и бях много доволна .
С чувствителна кожа съм Simple Smile

# 557
Приятелка каза ,че ще има серум с витамин ц на серията аню.
Много се развълнувах , но се притеснявам ,че може да запуши порите.Не са много качествени кремовете на авон или  са добри ? Никога не съм използвала техен крем. Единствено  едно леко олио от серията нутри ефект и бях много доволна .
С чувствителна кожа съм Simple Smile

За мен са добри, но винаги е до кожа, още повече при чувствителна. Има мостри на кремовете, най-добре да поискате на председателя си според мен и така да прецените.

# 558
  • Пловдив
mamamishimiss july, mariqivanova799, благодаря за мненията. Flowers Hibiscus Мислех да пробвам този лосион, че ми омръзнаха мицеларните води, но се отказвам след вашите отзиви, друго ще търся.

# 559
И на мен като че ли ми омръзнаха мицеларните води... Някой ако има предложение за някакво тоалетно мляко или нещо подобно за почистване на грим, да сподели моля.

# 560
  • Пловдив
И на мен като че ли ми омръзнаха мицеларните води... Някой ако има предложение за някакво тоалетно мляко или нещо подобно за почистване на грим, да сподели моля.

Извинявам се, че не е по темата /не е на Ейвън/, но краставичното  тоалетно мляко на Евтерпа е много добро. Изхабих няколко опаковки от него преди да мина на мицеларни води.

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 21:26 от marzeliva

# 561
Благодаря! Ще го пробвам.

# 562
На Mixa е хубаво, за чувствителна кожа, не люти изобщо на очите, много е нежно и почиства добре, освен това и хидратира

# 563
  • Бургас
Дайте ми отзиви за озаряващия тониращ крем на нутра ефект. До колкото виждам няма цвят. Хидратира ли ви добре?
Ако визираш този в тубичката с 20 ти фактор - да, прекрасен продукт. Няма цвят, но придава на кожата здрав вид и едва доловимо изравняване на тена. Поръчвала съм си го няколко пъти и не отстъпва на подобен крем на Estee Lauder.

# 564
Аз пък не обичам млека, ей това много харесвам
https://apteka.framar.bg/30030885/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5 … 125-%D0%BC%D0%BB-

Не се води мицеларна вода, разтвор е, никак не ми люти на мен  се справя със спирала без проблем

# 565
Здравейте! Кой парфюм е по издръжлив и хубав според вас. Чудя се между TTA Tomorrow  и Rare Pearls?

# 566
Вторият е ужасно траен, но и доста специфичен, имайте предвид

# 567
Мисля да поръчам този лосион за почистване на грим, затова да ви попитам какви са ви впечатленията, добре ли почиства и дали изсушава? Благодаря!

Аз пък точно от този продукт съм МНОГО доволна и без него не оставам. Почиства ми идеално и оставя усещане като за след крем. Не ми люти на очите. Имам приятелки, които също си го ползват, никоя не е споделила лошо мнение. Той си е от години и си е все търсен продукт.

# 568
Вторият е ужасно траен, но и доста специфичен, имайте предвид

Здравейте! Кой парфюм е по издръжлив и хубав според вас. Чудя се между TTA Tomorrow  и Rare Pearls?

Абсолютно е правя Рая_никол
или го харесваш за цял живот или го намразваш. Изключително разпознаваем, не може да сбъркате с никой друг. Поръчайте си мостра мисля че беше по 48 ст.

туморроу пък е от плодовите аромати, аз усещам нектарина в него. Ако не сте по плодовите аромати не е вашия вариант.

# 569
Ако визираш този в тубичката с 20 ти фактор - да, прекрасен продукт. Няма цвят, но придава на кожата здрав вид и едва доловимо изравняване на тена. Поръчвала съм си го няколко пъти и не отстъпва на подобен крем на Estee Lauder.
Същото. Благодаря. Ще го поръчам, въпреки, че имам бб крем на гарниер, което е подобен продукт според мен.

Общи условия

Активация на акаунт