Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми препоръчате кетъринг агенция за сладък бар в София?
Къде мога да намеря булчински букет от червени чушки?
Как мога да получа медицински за брак в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми препоръчате кетъринг агенция за сладък бар в София?
-
Къде мога да намеря булчински букет от червени чушки?
-
Как мога да получа медицински за брак в София?
За получаване на медицински за брак в София можете да се обърнете към личния си лекар или към медицински център като Надeжда, където предлагат услуги за издаване на медицински свидетелства за брак. Обикновено процедурата включва извършване на необходимите медицински изследвания и получаване на свидетелството.
-
Какви са някои идеи за букети за сватбата?
-
Какви са препоръките за кетъринг за сватба?

. Както и да е, тогава бях в много кофти връзка, но не изневерявам, а и съм такъв човек, че се боря до последно ако съм се захванала с нещо. Та тогава се борих с онази връзка още... няколко месеца. Като я приключих, този симпатяга изчака 2-3 седмици и ми писа във Фейсбука
Аз само това и чаках, де. Една седмица по-късно излезнахме ходихме на дискотека, имахме си игра. Мислих, че повече няма да ми пише или звънне, защото 3-4 дена след излизането нямаше никакви съобщения от него. Една вечер докато бях на курс /чужди езици/ ми писа във фейсбук. Тогава бях още със онези старите телефони. Интернетът се плащаше бая скъпо. Ама пусто като само проверявах тоя Фейсбук.... Оказа се, че не ми взел номера на телефона и се чудил как да ми го поиска или да го вземе от общите приятели.

Много сте лъчезарни и двамата