Както и да е първите ги повърна, а вторите (разтворени в кока- кола) ги изкара от другото място.....Ужас.
Сега става в 6,30, за да успее да тръгне в 7,50 за училище, ама днес ме подлуди с оправянето на прическата
То не беше гелосване, мокрене, връзване, развръзване..... накрая му казах, че записвам час за подстригване и хукна в последната минута..... Да видим до кога по-скора аз ще издържа да е с дълга коса.....

Понеже Кратун е с чуплива коса и все от някъде изпада по някой косъм - та това е драмата
Той е решил да дарява косата и няма никакво намерение да се отказва, докато не стане необходимата дължина. От колко започват училище, че трябва в 7 да тръгвате? При нас регистрацията е 8,20-8,30 - най-късно трябва в 7,50 да тръгне/с леко подтичване/, че има 3км да върви 

"Ударих" си среща с младежа след училище на центъра у наше село да идем да пием кафе, да купим кОла и да се разходим. Естествено вали, ама на кой му пука 
обаче ние живеем на по-скрито местенце - имаме много дървета/като в гора/, вятъра доста се забавлява с тях, оголи ги здраво и ще имам много листа за прибиране само да спре да вали. Нашите казани не ги връзвам, но и вятъра не ги "хваща". Беше шантава буря - здрави пориви на вятъра, утихват, излива се дъжд, спира, пеква слънце и пак отначало, като цикъла се повтаря на 10мин
Късно снощи утихна и сега само кротко си вали - обичайното "оросяване", което е трудно да се нарече дъжд по бг критериите, но пък е един от 3654282638-те вида тукашен дъжд 

. Преди малко ги накиснах в прясно мляко. За пръв път ще пробвам по този начин. Дано стават за ядене после, че мисля със соев сос да ги пека. Ти как ги правиш с кОлата?