Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 53

• 53 546
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.Божурище
аз 12 г.с БХС правих в “Щерев” - 90лв.
22г.с ФМ “Света Петка” - 120лв.
и сега последната ФМ 31г.с пак “Света Петка” - 90 лв.

# 496
  • София
аз 12 г.с БХС правих в “Щерев” - 90лв.
22г.с ФМ “Света Петка” - 120лв.
и сега последната ФМ 31г.с пак “Света Петка” - 90 лв.

Мале на мен в Щерев ми взеха 160 лв за БХС. Simple Smile След това и аз като теб в Света Петка на същите цени.

# 497
БХС (кръвното изследване) е безплатен в Майчин дом. Ехографското изследване към него (или първа ФМ) струва 45 лв., ако го правите там.
Втора и трета ФМ - следящият АГ ме насочи към "Фемина" и доц. В. Димитрова, прегледът е 120 лв., запис на диск още 30 лв. Преглед от нехабилитирано лице е по-евтин, мисля, че беше 100 лв., но не съм сигурна.
За София става въпрос.

# 498
Нищо няма да се случи, какво като се разболееш. Те след самата операция ще те напомпат с антибиотик и антигъбични, така че и да си болна, ще ти мине.

# 499
Здравейте! Какво ще кажете за резултата

# 500
  • Варна
Не.

# 501
Колко дни ти е закъснението?

# 502
# 503
Върви на лекар, според мен.

# 504
Утре отивам

# 505
Добро утро , събуждам се днес със едно смърчане и едно дращене в гърлото, а тези дни ми предстой секцио ... Какво да правя ами ако се разболея какво ще се случии Cry Cry

Най-добре се чуй с гинеколога си и да опиташ да пресечеш настинката още в началото. За гърло нещо да ти изпише, че да не стигаш до кашлица. Секциото ще ти направят, но не си е работа да се възстановяваш от него с бонус кашлица.

# 506
Здравейте. Посъветвайте ме къде да си направя ФМ? Ще ми е от полза, ако може да ми кажете и каква е цената. Благодаря ви.
Препоръчвам ти да отидеш при Томова: http://www.docenttomova.bg
Тя е и детски кардиолог и ще погледне сърчицето на бебенцето подробно. 100 лева беше при нея феталната. Освен това обяснява много подробно и ти показва всичко.

# 507
Здравейте, да ви питам, последния ми цикъл беше на 1 август, на лекар съм на 7 септември. Мислите ли, че ще се види нещо на ехографа? В 5 г.с може и да е рано, но се надявам поне нещичко да се види?

# 508
Ние в 5г.с.+4 дни видяхме сакче с точица. Ще видите и вие!
Аз обаче два дни след прегледа прокървих -не много, но с ярка кръв.
Спрях аспирина,  утрогестана започнах да го пия , бих си  инжекция Дицинон и легнах.  На сутринта имах само съвсем леко зацапване, което продължи до вчера.  Сега съм чиста. Много се надявам,  като отида в петък  ( 6г.с.+4) , да видя сърчице.

# 509
А също така да ви попитам, как протича първия преглед? С ехограф? Правят ли се някакви изследвания?

Общи условия

Активация на акаунт