КГБ = Клуб на Готините Баби - 190.

• 61 274
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • София
КАГ, успех с майсторите!
Дано работят чисто и свършат бързо.
Луси, успех на младия студент! Да си взема с лекота изпитите и да  намери нови приятели.

# 301
Мерси, Айша! Дано!

# 302

Хубав и спорен да е денят Ви! Да не забравите за усмивките!!!

# 303
Добро да е утрото и денят да е добър,живи и здрави напред!

# 304
Добро утро момичета!
Дидимити,вече си пия кафенцето ,но кифличките  ги подминах.Innocent
Вчерашният ден ми беше малко тъжен ,но и радостен.
Дъщерята ,внучката и сина отидоха до Благоевград да закарат внука до Американският  университет
Вчера им беше откриването на учебната година..Много тържествено е било посрещането им и
накрая и коктейл имало и за студенти и за родители.
Вече настанен в общежитието.Стаите били големи ,удобни ,но още съквартирант си нямаше.Може би ще е чужденец,щом още го няма. 50 % от студентите са чужденци от 40 държави.
Зетко и той се вълнува и от снощи вече няколко пъти звъни момчето.
И аз като Алфея, вчерашният ден ми беше пълен релакс и нищо не ми се правеше.
Айша ,благодаря за пожеланията към внука.
Маринка,разкошна торта си спретнала.Пиши рецептите когато имаш възможност  от арабската кухня,че и аз си падам по нея.Цял ден да ти се обаждя на РД и улисана в подготовка на вечерята ,че се събирахме с децата и забравих.
Изпих си кафето,ставам,,пускам пералнята , през банята и чакам да дойде шефката на строителната фирма   от София във връзка със санирането ,че ще ходим до общината. Има някои неща във връзка с  цвета да се уточнят с гл.архитект.

Хубав и спокоен ден на всички ви !

# 305
  • София
Ей, ще ми хване клавиатурата паяжина. От онзи ден не съм писала. Mr. Green
МАРИНКА, ще споделиш ли новите вкусища? Интересно би било. Като спомена Алепо, та си спомних, как преди почти 50 години получих подарък от началника на Аерогарата в този град. ( беше на приятелско посещение на моя баща) Ефектен, красив плат- ушиха ми рокля за втората абитуриентска вечер от него.
Болничките, как сте? ДИДИА, ФУРИЙКЕ, ГЪБКЕ, оправихте ли се?
ДИДИМИТИ, как е кръвнишкото?
АЛФЕЯ и моите внучки и щерката онази вечер си заминаха. И нощес в просъница си казвам, че трябва да отида, да ги нагледам... Скучно е без детската врява.
ГРЕТИ, майсторите сериозни ли са? Работят ли в кухньохола?
ЛУСИ, успех на студента! Дано му се падне добро момче съквартирант.
БОРЯНЧИЦЕ, много си лаконична. Кратка, като сибирско лято. Wink
ДОБИ, като ти е чушкин ден, какво спретна за зимата?
ЯНКА, поспаланка как си, миличка? Слушат ли те домашните любимци? Joy
Отивам да простирам, че до мръкване да ми изсъхне прането.
Гаджето замина на село, да се занимава с ремонтни дейности. Аз си останах у дома, че авгиеви обори мен ме чакат. Освен това, на село има цър пър, а аз съм на зелева супа. Реших и започнах. За сега не съм изневерила на указанията на проф. Байкова дори с мисъл Mr. Green Като стана една фиданка и ще си ушия синя рокля на бели точки. Simple Smile
Неспоменатите да си вземат по една прегръдка от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
До после

# 306
  • София
      Ура!Успях да си запиша час за преглед за 09 .09,но ще трябва да пътувам до Хасково.Само там имаше възможност,на другите места е с поне месец по-късно.На луд човек -торба,тояга и дълъг път. JoyРезервирах си хотел за две нощувки,заради неудобното разписание на влака и автобусите.Ще имам прекачване в Димитровград с престой...Направо-тръгвам на турне! Ако има желаещи за разходка-да заповядат с мен,стаята ми е  с две легла.

# 307
  • София
Фло, успех с диетата.Да знаеш, че към зелевата супа може да добавяш и  мръвки, риба или яйца. Че протеинчета са ни нужни на организма.
Яжке, сигурна ли си, че няма директен автобус за Хасково? За мене не си заслужава да се прекачваш и моташ по гарите. Колко толкова да спестиш от  пенс. намаление? Бих си гледала удобството.
Ние от 2 вечери се борим с налягането на водата в блока.  Имаме 1 впиянчен портиер и всеки ден ходи в мазето и върти крановете, после няма налягане. Вчера Пл. и друг съсед го разобличили, днес пак същото. Не можал да даде смислено обяснение защо го прави.
Ще има ли среща на 02.09, измислихте ли място?

# 308
  • София
Оооо Градско, добре си се уредила. Ще минеш прегледа три седмици по-рано.
Като ще ходиш в Хасково, що не си спретнете една мини среща с Кремчето, а и радневките могат да прескочат. Колко му е - Хасково - Раднево има няма 65 км. Я се организирайте!
На мен ми дай идеи да давам Wink
Момичета, нали пак се каним да се срещаме. Бяхме говорили за неделя, но не уточнихме мястото на срещата. Някак си, среща под звездите, не ми се струва сериозно Wink Проведох няколко телефонни разговора с дружки и се оказва, че предпочитанията клонят към понеделник. В почивниците се гледат внучета, ходи се на вили и могили. Имате ли нещо против да се срещнем в понеделник - 3.09. от 17.00. Нека е в центъра, че да е удобно за всички. До сега сме доволни и от Китайския на ул. Ивайло, и от Дядото. Казвайте къде и да се обадя за резервация.
Сега пък ще ми прегрее клавиатурата Mr. Green
ПП Айша, изпревари ме. Simple Smile

# 309
  • София
   Айша,не намирам удобни автобуси.Утре ще отида на място да питам на автогарата.Изобщо не ми се вярва да има само 2 курса за целия ден.Вероятно всяка фирма си има свое разписание.

# 310
  • Кубрат/ Пишурка

# 311
Свърши ми отпуската. От понеделник ходя на работа.
Децата са малко и са в сборна група. Свободните даскалки даваме трудодни по двора и площадките. Ще си изчистим "нашата" България и на 15-ти септември ще се чудим кой обект да подхващме.

# 312

Добро утро готини момичета!
Днес отрано станах,,че тръгваме за село.
Поръчахме да ни наберат консервни домати за сок,та
днес ще действа консервпрома.
Хайде да пием по едно кафенце и да отлитам.

Хубав и спорен ден на всички ви!
До скоро!

# 313
Привет девойки😊
Надявам се да е хубав деня ви. а и ма мен също.  Утре май ми свършва интернета та освен ако мога да “ открадна “ отнякъде няма да мога да чета или пиша.За съжаление ако срещата се отложи за понеделник, няма да мога да дойда, Канена съм у  у близки на вечеря 😢Много ви моля дръннете един телефон за каквото решите♥
Хубав и ползотворен ден на всички ви където и ДС сте ,с каквото и да си прекарвате деня ♥

# 314
  • София
Привет, красавици!
ЛУСИ, ей тая машина я остави и целодневно за подранили и закъснели кафе ще има Joy
Момичета, така, както си мислех, че ще мога да се класирам за среща и в неделя, и в понеделник, се оказва, че и аз в неделя няма да мога. Канени сме от кумовете ни на гости, а на кум не се отказва. Wink. Остава ми понеделника.
От сутринта разтребвам, пера, простирам, прибирам - ей с това се занимавам. Проза!
На вас желая усмихнат ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт