Звездни компромати - 375

• 63 607
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Пееет години английска гимназия и нищо не разбрах. Отивам утре да си връщам дипломата ....

# 121
# 122
Ужасна рокля, ужасен цвят. А Джижи не смее да се покаже изад тия палми Simple Smile Освен ако не ги е купила за да се прикрива с тях.

# 123
[
Хейдън с новия си приятел
http://www.justjared.com/photo-gallery/4125132/hayden-panettiere … kerson-photos-05/
[/quote]

Май не и е приятел,а нещо като охрана ми се струва.Защо тя е боса,а той-с обувки:)

# 124
Какво прави модата - Николета си беше грозна като маймуна, Андрея - много хубаво момиче. Сега са еднакви.

# 125
От златните им манекенски години винаги съм харесвала повече Синди отколкото Клаудия.
Трябва да призная обаче, че Клаудия остарява по-красиво.

А всъщност Клаудия има ли поне една снимка от настощия си период в този профил? Повечето ми се струват или обработени, или от по-млади години.

Ваня Щерева и тя е една позьорка, съща Тенчева.

# 126
https://www.instagram.com/p/BlTesiNBapY/?taken-by=claudiaschiffer
Аз пък винаги съм харесвала Клаудия..има класическа красота, много напомня на Бриджит Бардо от 60-те, Синди ми е била винаги най- обикновена да има съразмерни черти и до тук.
Хипотетично ако пътуват сами инкогнито... Ако се разминеш на..летището с тях..след Клаудия би се обърнал човек, излъчва грация има осанка, то след Синди няма и да я забележиш да се открой от тълпата. bouquet

# 127
И двете ми харесват и определено бих се обърнала след тях.
Тази Моника Валериева е яко смешна.

# 128
не харесвах нито Клаудия /груба/, нито Синди /аграрна/. От това поколение харесвах Линда, но тя не остарява добре. Обаче на фона на съвременните модели, вкл. и за подражание и плашещите киборги, направо за много приемливи ги намирам Wink

# 129
Новият на Хейдън не е особено мой тип, но е къде-къде по-добре от Кличко.

# 130
  • София
Някой с английска филология би ли споделил какво разправя Моника, щото в офиса нямам колонки..

Някой по-добър от Кличко? Имало и хора, които не харесват Кличко, хмм..

# 131
Да аз. За мен е грозен и груб.

# 132
  • срещу двата комина :)))
Благодаря за темата

Люк Евънс

Пол Бетъни

Марго Роби

Кимката

# 133
  • град-държава
Да аз. За мен е грозен и груб.
И чист психопат.
Тя изобщо не изглеждаше добре и щастлива последните години. Много се радвам за нея.

# 134
Синди за мен беше уникална. На видеотата, където показва упражнения имаше божествено тяло. Според моите виждания перфектно. Клаудия също ми е супер.

Общи условия

Активация на акаунт