Звездни компромати - 375

• 63 635
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
Аз не разбирам какъв е проблемът с темата. Те родните “звизди” сътворяват по-големи компромати от световните.
Тъпо е само да се постват линкове към клюкарски сайтове с коментар от сорта - “това вярно ли е” , без никакво инфо и 100 човека да кликнат.

# 376
Клюкарката от партито на Никол в случая е мъж - някакъв Радо Тушев, излезе ми в инстаграм.

Никол не мисля, че се крие кой знае колко - то колкото и да опитва е до време, след 6-7ми месец някъде става очевидно, а и тя си е слабичка.

Явно просто не иска публично да говори и да я разпитват за подробности, иначе наскоро намекна в инстаграм многозначително, че има новина.

# 377
  • До сърцето...
Честито на Дъстин Хофман, много го харесвам.

Една нестандартна за темата подборка - готините телохранители на известните Sunglasses

Бодигарда на Д.Редклийф - Сам. Много смешна двойка са ми.
Скрит текст:

Джулиус де Боер работи за Бионсе  вече повече от 10 години. Освен красавец, господина говори 5 езика и има собствена охранителна фирма (ама май той върши основната работа).
Скрит текст:

Бившият холандски полицай Питер Ван дер Вайн - мноооого колоритен - в началото е охранявал Адел, после - Лейдито. Бил е модел на спортни облекла и има титла по бодибилдинг.
Скрит текст:

Върви и на Дженифър - и двамата от сой. Този с кученцето е Грег Ленц, а щафетата от него поема Джъстин Риблет, който е бил в американските специални части. Аз си заплювам първият!
Скрит текст:

Бившият бодигард на Лопез - Антъни. Защо тия мъжаги все носят кученца!?
Скрит текст:

ето го и семейството на младежа - https://www.instagram.com/p/BdI7AheB7cl/?taken-by=its_anthony_g

Бях много шокирана, че и Момоа , и той с телохранители!
Скрит текст:

# 378
# 379
  • София
Хъшче, темата на Бумър не се поддържа отдавна. Цялата група се изнесе на друго място, не си спомням кое точно, но знам, че беше някаква платформа, която не ползвам и това ме отказа. И сега страдам, защото не съм в час кой е гей или джендър.
Някой може ли да покаже половинката на Никол, плийз. Засега само благодарение на тортата имам впечатления. Joy

# 380
  • София
Джулиус де Боер работи за Бионсе  вече повече от 10 години. Освен красавец, господина говори 5 езика и има собствена охранителна фирма (ама май той върши основната работа).
Скрит текст:

Бившият холандски полицай Питер Ван дер Вайн - мноооого колоритен - в началото е охранявал Адел, после - Лейдито. Бил е модел на спортни облекла и има титла по бодибилдинг.
Скрит текст:

Върви и на Дженифър - и двамата от сой. Този с кученцето е Грег Ленц, а щафетата от него поема Джъстин Риблет, който е бил в американските специални части. Аз си заплювам първият!
Скрит текст:

Бившият бодигард на Лопез - Антъни. Защо тия мъжаги все носят кученца!?
Скрит текст:

ето го и семейството на младежа - https://www.instagram.com/p/BdI7AheB7cl/?taken-by=its_anthony_g
мръсТници, знам аз точно какво им охраняват:))))

# 381
Темата не е това, което беше и вероятно никога няма да бъде.
Помня не само времето на Джой и Бумър, ами и това преди тях. Даже много преди тях. Влизах във форума само заради компроматите. И сега понякога хвърлям поглед... и си излизам. Не ми е интересна темата, не научавам нищо, нищо не ме задържа тук. Жалко, но няма място за драма - хората си коментират това, което ги вълнува. Не мисля, че някой е длъжен да се съобразява с факта, че не харесвам родните джуганита, николети и сие. Когато постовете бяха в по-нормално съотношение, можех да подмина, докато стигна до интересното за мен, но постепенно стана безсмислено.
Все пак се радвам, че отвреме навреме виждам познати никове, но няма как да не се озадачавам, че днес има носталгия към хора, които бяха прогонени с присмех. А всъщност точно те бяха двигатели на темата в стария ѝ вид.

# 382
  • Once there was a Hushpuppy...
Тони, сетих се, че там се пишеше и можехме. То, пак става, ще направим друго нещо.

А, може ли тези, които се кефят на бг дзвиздити и дзверовете да ни оставят да си кажем какво ни харесва или не. Както и вие го направихте Peace
Нямам против постването на каквото и да е, но да се изпльосква ей така без скрит текст Shocked аре, нема нужда Stop

# 383
Ето го гаджето на буклата
http://ergennagodinata.bg/теодор-минев
Син на Цеко Минев.

# 384
Едно е да кажеш, че нещо не ти харесва, съвсем друго е да даваш тон какво да се публикува ✌

За скрития текст и описанието на линковете съм съгласна и се старая да го спазвам. ✌

# 385
Офф,бременна е,да ражда че да се свършва Grinning
Откачам с тея бебета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Всяка втора надула козунака,чудо голямо.
Козунака?!  ooooh!
И аз откачам с тъпите ти включвания, но дори бан не те спира  Tired
Къде са твоите остри включвания,че да спасиш и да украсиш темата?!
Направи си сайт и се банвай сама ако искаш Simple Smile
Не съм нарушила правилата с изказване на мнение.
Но както казах-за да ти олекне а и на доста от потребителите,свободна си да се махнеш ако нещо не ти изнася Wink

# 386
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами, аз мога да пиша каквото преценя, Ванилия. На едни пречи даването на тон, на други - не Wink

# 387
  • Berlin
И аз се учудвам на носталгията по Бумър, и то при положение, че заради тази тема основно тя се отказа да пише тук, и в темата за ПР, и като във форума, а определено има много интересни неща. 🙂

# 388
  • Вече в моята си приказка...
Докато търсех снимки на приятеля на Никол Станкулова в гугъл, попаднах на снимка на другата синоптичка - Деси Банова (или вече е Плевнелиева?). Този симпатяга ли е бившият ѝ съпруг? Не очаквах да е толкова млад... И детенцето им е много сладко.
Скрит текст:

# 389
  • sofiq
Едно е да кажеш, че нещо не ти харесва, съвсем друго е да даваш тон какво да се публикува ✌

За скрития текст и описанието на линковете съм съгласна и се старая да го спазвам. ✌

Съгласна на 100%  Peace

Не мога да разбера каква е драмата тук...все пак е развлекателна тема ,не разбирам защо е проблем да се пише и за наши и за чужди популярни личности.
Аз отварям линкове и скрити снимки само на хора които са ми интересни,други като Том Харди например не отварям,защото ми е много противен(нищо лично към многото харесващи го тук,просто пример ).

Общи условия

Активация на акаунт