Звездни компромати - 375

• 63 563
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Летящ кактус, как да не я познава човек, тя така добре се показа в Бб, няма нужда да я знам и лично, че тогава нз, тя оттогава такава ненавист породи в мен, че още ме държи като й видя. Кефя се, че й натриха носа тогава и че не направи предаване, а много беше уверена, че ще й се даде платформа. Не бих се хранила никога при такъв човек, имаше още една много гадна и тя направи собсгвен ресторант, Сидония мисля се казваше, същата манипулативна и гадна душа, но поне това й е работата, а на стрина вече не знае човек,дано тя знае поне..

# 556
Амаа този Карамазов има снимки само с Вергов из социалните мрежи. Пендели ли са ?

Носи се такава мълва из техните среди

# 557
  • София
Значи, Блажо Кастанета е нераздаден тук, залюшкайте го моля ви!
Денси, много се изкушавам да го люшна, ама пусто много ме изтощават Джери и Джейк и трети ще ми дойде множко!

# 558
  • София
Много ви се моля, без такива скверни слова за Вергов! Ще пусна сълза, ако вземе да се окаже истина. 😢 И Владо май ще участва в Откраднат живот, то това стана Авраамов дом за бг актьори...

Фен съм на постановките на Бахаров, Вергов и Карамазов, дано поставят нещо ново Трите мечки. 😊

# 559
  • До морето
Нали се разделиха? Пишеше, чи са се изпокарали. Дано не е вярно, и аз съм фен на Трите мечки.

# 560
Сега Геро играе мечка вместо Бахаров.
Бахаров е свободен електрон с " Чамкория"

# 561
  • sofia
Вчерашната рожденничка, Мелани Графит:
https://woman.bg/images/7238/249320.html#photo
Помня я в младостта и. Толкова чаровна и естествена. Защо си причини тези обезобразяващи операции...умът ми не го побира...

# 562
Карамазов ще участва в Откраднат живот, обявиха го вече.

Преди време не вярвах да е гей, мислех, че така си пишат жълтурите. Бях го гледала само по снимки и в роля, но наскоро гледах едно негово лично видео - ами говореше и се държеше като чист п......
иначе е страхотен актьор и изглежда много добре.

За Вергов не знам, не ми изглежда такъв, него също много го харесвам и се надявам да не е, ама в крайна сметка тяхна си работа.

# 563
  • София
Джейк Дж (Тонка, ще се бием за него ми се чини!) и Лиз Хърли (тази жена не остарява!)

https://www.instagram.com/p/BmRj55yFYuU/?utm_source=ig_share_she … hid=1vz7l03rjztfj

# 564
  • Вече в моята си приказка...
Бритни Спиърс. Много добре изглежда - стегната и секси
Скрит текст:

# 565
Официални снимки от партито на Никол Ст. :
Скрит текст:

# 566
Значи, Блажо Кастанета е нераздаден тук, залюшкайте го моля ви!
Денси, много се изкушавам да го люшна, ама пусто много ме изтощават Джери и Джейк и трети ще ми дойде множко!
Вземай го, трябва и български мъж да имаш. Ще ги редуваш на люлката. bouquet

Абсурд Юлето да е гей, стига сте дрънкали глупости. Карамазов може би да, но не съм му светила.

# 567
То и аз имам приятел гей, но не си лягаме:) За Юлиан аз отказвам да повярвам!
Хубу айде аз ще се прежаля и с риск да окьоравея от блясъка на фасети те му, с божията благословия, в смисъл по божията воля, ще приютя Блажко. 😂😂🤪😱😂🤪 ( що го няма емотикона с кандилото?! )

# 568
Какво е това парти на Никол Станкулова?

# 569
  • На ръба..
Имаше РД Николчето.

Общи условия

Активация на акаунт