Звездни компромати - 375

• 63 555
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Нека е жива и здрава Никол, но партито сякаш е за 4-5 годишно дете. Мое мнение.

# 571
  • град-държава
Нека е жива и здрава Никол, но партито сякаш е за 4-5 годишно дете. Мое мнение.
30 годишни инфантили и е масово.

# 572
  • София
Карамазов наистина може да е асексуален. Аз го знам още от времето преди да стане Карамазов и винаги е бил странен и дръпнат. На времето дружеше с една странна банда момичета и момчета, тогава не съм го виждала с някакво гадже. Кой го знае де. newsm78

# 573
  • София
Това ли е мъжа на Никол? Аууу! И млъквам навеки. (Като се замисля май приятелят й беше по-симпатично момче...)
Партито е доста инфантилно, но може да са го съчетали с бейби шауър.  Mr. Green

# 574
The only one, Стана ми интересно, я разкажи за странната банда?

# 575
Странен избор на торта за РД, ама какво ли разбирам аз?! А този с хавайската риза кой ли е? На всички снимки го има...

# 576
Това ли е мъжа на Никол? Аууу! И млъквам навеки.

Не е, мъжът ѝ изглежда съвсем различно, имаше снимки преди няколко страници в тази тема.

# 577
Ма това ли е мъж0 на Никол??!!!
Прилича ми на герой от Карибски пирати/без да обиждам филма/,може би на един от онези туземци или някой шофьор на карета.
Пхахахахахахах

# 578
  • София
The only one, Стана ми интересно, я разкажи за странната банда?

Бяха едни дрипльовци.  Едни мърляви изглеждаха, с размъкнати дрехи (тогава нямаше още такава мода), изглеждаха като напушени. Все заедно се мъкнеха, даже май живееха заедно всички. Брат му на Карамазов беше много готин на времето, с едно колело все обикаляше. Малко вандали го раздаваха. Laughing

# 579
Карамазов ако е асексуален аз съм Мария Антоанета Grinning

# 580
Джейк Дж (Тонка, ще се бием за него ми се чини!) и Лиз Хърли (тази жена не остарява!)

https://www.instagram.com/p/BmRj55yFYuU/?utm_source=ig_share_she … hid=1vz7l03rjztfj

Ааа и аз харесвам Джейк! Smiling Imp

# 581
Ма това ли е мъж0 на Никол??!!!

Не, ето този е с бялата и светлосинята риза на снимките

Скрит текст:

# 582
Прилича ми на жена която е на мъжка хормонална терапия за смяна на пола Simple Smile

# 583
Не знам дали е истина, но съм чувала, че Никол е на левия бряг и всичко е само за пари/параван за пред хората.

# 584
  • София
Сега като видях любимия на Никол и се успокоих! Харесват ми като двойка, даже на последната снимка много си приличат, като брат и сестра са.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт