Звездни компромати - 375

• 63 554
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Никол не ми прилича на обратна, по-скоро ми се струва меркантилна.

# 586
Не знам дали е истина, но съм чувала, че Никол е на левия бряг и всичко е само за пари/параван за пред хората.

Ооо, параван, така носталгично ми стана Broken HeartHeartbeatBroken Heart
Доста нежна ми изглежда "силната" й половинка, защо да не е и параван пък.
Сега видях онази снимка на Кейт Бланшет и вампирското момиче, умрях от смях, но и аз най-вероятно бих зяпала Бланшет по абсолютно същия начин, даже сигурно и с отворена уста....Елфката ми тя Sparkling Heart

# 587
приличат си!
Наистина все едно са брат и сестра, той ми е малко женствен в повече , но иначе са хубава двойка

# 588
  • София
И каква му е файдата на Николчения мъж, за да го играе параван, че не схващам нещо... За пари ли го прави, хаха, или защото е гей. Твърде конспиративно ми идва, моля ви се.

# 589
По-скоро тя би била негов параван в замяна на пари и охолен живот...
Но най-вероятно са двама млади, влюбени. Невинаги трябва да има нещо нередно 😀

# 590
Засичала съм ги и в лъскаво заведение, и в тип-капанче, после на разходка. Съвсем нормална двойка си изглеждат.

Между другото, по-голямата част от компанията им в заведението бяха наистина гей.

# 591
Казвам какво съм чувала от уж близки хора от екипа и ..пък как е - не знам ! Не съм им светила в спалнята Grinning Може да си пази имиджа на сладко и невинно момиченце ...

# 592
Само на последната снимка ми харесва младоженецът, иначе ми мазнее.

# 593
Двама мъже с различна сексуалност не могат ли да бъдат приятели? Според мен са си просто приятели, но дори и да има нещо повече - тяхна си работа.

# 594
То сакън човек да не демонстрира приятелство с друг от същия пол и веднага гей, та гей.

Ако толкова ви тормози гей ли е Вергов ще му предложа да направим опровержение. Grinning Гледам, че отговаря в страницата си.

# 595
Дали отговаря той е друг въпрос. Нямаше време да снима преди 8 месеца, на има време да кисне по цял ден във ФБ и да отговаря на всеки коментар - според мен друг отговаря. Не ме вълнува дали е гей - негова си работа. Личният живот за това е ЛИЧЕН. Живеем в свободно общество.

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 12:49 от Millan

# 596
Слънцето ли ви напече?! Радина била тъжна, Никол била лесбийка под прикритие, Карамазов асексуален, Вергов гей.....Още глупости ще дращите ли?! Пълните жълтурите с бисерите си!!!
А сте забравили най-важното.Петък е

# 597
Като е петък дай тон за песен.

# 598
  • София
Дали отговаря той е друг въпрос. Нямаше време да снима преди 8 месеца, на има време да кисне по цял ден във ФБ и да отговаря на всеки коментар - според мен друг отговаря. Не ме вълнува дали е гей - негова си работа. Личният живот да това е ЛИЧЕН. Живеем в свободно общество.

Не отговаря той. 😉

# 599
Само на последната снимка ми харесва младоженецът, иначе ми мазнее.

Точно идвах да напиша и аз, че ми е мазен някак. Безкарактерен и смотан ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт