Звездни компромати - 375

• 63 546
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Един жълтур пише, че Радина и Деан се били разделили, защото тя била на почивка с родителите си. Не го харесвам Деян, но дано не са се разделили все пак имат дете.

# 647
  • До морето
Глупости! Ако един мъж тормози жена си, то по-добре да се разделят, ако ще и 20 деца да имат!!!!!

# 648
Абсолютно!!

# 649
Глупости! Ако един мъж тормози жена си, то по-добре да се разделят, ако ще и 20 деца да имат!!!!!
Напълно съм съгласна. Просто последно ги гледах в папараци и изглеждаха щастливи, и се надявах лошият им период да е свършил.

# 650
Един жълтур пише, че Радина и Деан се били разделили, защото тя била на почивка с родителите си. Не го харесвам Деян, но дано не са се разделили все пак имат дете.
Не са разделени.Донков снима филм Wink

# 651
A откъде изобщо тръгна този слух/впечатление, че Донков е агресор?

# 652
  • София
На мен Владо Пенев ми харесва визуално, мисля, че ще е добър като директор. Кой знае и на него каква интрига ще му измислят - бивш любовник на някоя, баща на някой, сигурно ще е в лоши отношения с някой и т.н. Ако не е насапунисано няма интерес. Smirk
Няма да се учудя, ако е баща/тъст на Банков( Ю. Вергов) или любовник на Стаменова (Е. Шинова). Rolling Eyes

Тъст на Банков.

# 653
A откъде изобщо тръгна този слух/впечатление, че Донков е агресор?
От къртицата

# 654
Или от ББ.Не съм гледала,но писаха,че почти се биели и той я мачкал психически.Като и гледам вида,вярвам,че е така.

# 655
  • София
Той там даже я удари, доколкото си спомням.

# 656
Беше вечно пиян, гледах 2-3 епизода и във всичките беше пиян. На нея може и да й харесва така.

# 657
Просто напишете Деян и Радина Къртицата и излизат клипчета от по 10-15 минути, няма режисиране, само разговори между тях и се вижда за какъв тормоз става въпрос.
https://m.vbox7.com/play:d0941ad27f
https://m.vbox7.com/play:de29772bc9

# 658
Ами насила никой не я е държал. Донков я строяваше: Чика това, Чика онова... И Чикито като няма мозък подсмърча, но си стои.

# 659
  • град-държава
И Саня Борисова я е побърквал, доколкото съм чувала от общи познати.

Общи условия

Активация на акаунт