"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
И още нещо - целувката в Пълнолуние - 7ми епизод /макар и цензурирана/, Птичката довечера - 7ми епизод. Дай Боже да има и целувка, не само въздушна, че не му отива на Мечо!  Animal Bear Heartbeat

# 106

https://www.youtube.com/watch?v=ugGlSXlH_uM

Пепчо, дано този път да съм я уцелила Whistling...не, че съм Дъга  Wink...и май си изтри поста Thinking

# 107
Svet , гледах го Висше общество. Не е зле, пък и е само 26 епизода. Има драма, но е с щастлив край. На мен лично ми допадна, но аз нямам кой знае какъв опит с турските дизита. Гледала съм 3,4 сериалчета само.

# 108

https://www.youtube.com/watch?v=ugGlSXlH_uM

Пепчо, дано този път да съм я уцелила Whistling...не, че съм Дъга  Wink...и май си изтри поста Thinking

но ще оставя линка  за такива като мен, които не са видели още. Като съм наотворила 5 прозореца и не помня къде чета, така е Simple Smile видях ги. Наистина е добра. Ама пак ще кажа, че Йозге  там ми е доста обрана откъм емоции, чак ме изненада с тази целувка. 
Погледах малко от "да оБичаш на инат", доста по-емоционален е там от Ферит и не такъв мечок като Джан Дивит Grinning  Колко серии е, момичета?
Хайде да видим дали и тук в 7 епизод ще има целувка Simple Smile Пък дано го обръснат малко сценаристите.

# 109
Ако Джан Давид така " захапе" Санем, както Ферит Назлъ, май първата и реакция ще е да побегне, а после ще се върне да довърши, като през това време ще изрича 100 думи в минута, а Джан ще гледа след нея и ще се подсмихва.... Mr. Green

# 110
  • София
Хaштaг за серията тази вечер. #GitmeKal

на руски #НеУходи.

# 111
# 112
Ако Джан Давид така " захапе" Санем, както Ферит Назлъ, май първата и реакция ще е да побегне, а после ще се върне да довърши, като през това време ще изрича 100 думи в минута, а Джан ще гледа след нея и ще се подсмихва.... Mr. Green

Славе, Hug може пък да онемее и да чака Джан да повтори...

Както си призна , че не се е целувала с никого,  това е Синем всякаква реакция е възможна! Thinking

# 113
  • Варна
Колекция Санем и годеници  newsm51
Скрит текст:
(Емре го слагам, защото беше анонсирано, че постепенно ще хареса Санем и тя ще застане между братята, но може да са сменили идеите сценаристите)

Скрит текст:
Славе, Hug може пък да онемее и да чака Джан да повтори...

Както си призна , че не се е целувала с никого,  това е Синем всякаква реакция е възможна! Thinking

Heart EyesHug
ААА, не е с никого - целува се с Албатроса  на терасата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

тук ми харесва Джан/Джан много

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 18:29 от BVAR

# 114
Боби, Heart Eyes права си, да забравя как се влюби... ooooh! ooooh! ooooh!

Срашна колекция си барнала! Rolling Eyes

Някакъв голям удар по главата и се е случил, щом толкова кръв има..  newsm78

# 115
Не Заминавай, както и предполагахте, Санем ще напусне, Джан ще " тича" след нея...

# 116
  • Варна

Срашна колекция си барнала! Rolling Eyes

Hug Peace bouquet благодаря Алексче!

Пак са блокирали серията в тубата, ама аз си я изтеглиииххх  smile3534 предвидливо. Отивам да я догледам, че от четене и смях тука все не стигам края Joy

# 117

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 18:55 от alex_94

# 118
Да допълня хаштага.... #GitmeKal - #НеУходиОстанься

Боби Hug newsm10

# 119

Някакъв голям удар по главата и се е случил, щом толкова кръв има..  newsm78

тук е с дрехите от сцената, която Злати пусна https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video298275412_456239189%2F8f2 … l_wall_-146912950 Като нищо да е минала п рез някоя врата пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт