"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug

dariVale, не отричам, че Джан се потрудил и то много, за да изглежда така, но една промяна във визията на актьора не е самоцелна, а се прави, за да допълни ролята. Мускулите, които е натрупал “професионално”, не допринасят с нищо за изграждането на образа. Напротив, дори на повечето тук е ясно, че такива мускули не се правят сред природата, а във фитнес залата в комбинация с медикаменти. Сред природата и ако води постоянно живот в палатка, както се опитват да ни убедят, мускулите му щяха да изглеждат по съвсем друг начин. Гледалите реалити шоута от сорта на Сървайвър ще ме разберат.

И да, нереалистично изигра яда си. Всички ли хора удрят и блъскат, когато се ядосат? Само така ли може да се предаде яд, безсилие, разочарование? Едва ли... Да не говорим, че той не е някой дивак хванат от гората. Преди да стане фотограф дали не е учил в елитни училища? Дали не са го възпитавали как да се държи в обществото?

Не ангажирам никого с мнението си. Дори на любимеца си не съм направила олтарче, пред което да се кланям, няма да го правя и за Джан. За мен има още много да учи, защото само с мускули роля не се прави.

Коте Heart Eyes

Хубав ден, мацки!

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 09:09 от Reni - BG

# 46
Цитат
Всички ли хора удрят и блъскат, когато се ядосат? Само така ли може да се предаде яд, безсилие, разочарование? Едва ли... Да не говорим, че той не е някой дивак хванат от гората.

Много му се насъбра на човека: Модел в Ава гонеше, Синем не му отвръщаше на чувствата, та я гонеше, снимките..., шпионина...много устиска даже.

# 47
Здравейте, момичета!
И аз изгледах снощи серията с бг суб.
Приятна! И на мен Джан като цяло в този сериал заради многото мускули ми се струва малко дървен и тромав, но не мога да не му призная, че е майстор на любовните сцени. Много нежен поглед, дълбок и кадифен тембър, направо се разтапя когато гледа Санем. Репликата "Да си лягаме ли вече" хем беше изключително нежно произнесена, хем предизвика смеха ми от реакцията на Санем.
А чаят стана нарицателно вече за Джан - чай = Санем. Емре напипа слабото място на брат си и много лесно го уговори да се върне във фирмата.
Емре в тази серия ми хареса: осъзна какви ги е надробил, искрено го заболя и се тревожеше за брат си. Обеща на Айлин да й купи друг пръстен, защото все още не знае, че тя е виновна за неприятностите на Джан.

# 48
  • Бургас

Добро утро, момичета! Hug
За протокола, не съм адвокат на никого, но си изказвам мнението!
Много харесвам Джан! Чакам всяка негова проява и проект. Радвам му се, че има сериозна професия, която поддържа и не е кифльо, който е известен с това, че е известен! Както виждаме с труд и постоянство изгражда тялото, ролята и т.н. Не е останал без роля вече няколко години. Знам, че всичко това е известно на всички, но не пречи да го подчертая, мисля. Има моменти, в които е по-емоционален, но помислете, при срината професионална репутация, кой нормален човек би си казал: е, сега искам да чупя, да блъскам, да псувам, но аз съм сериозен мъж и само ще махна с ръка и , всъщност....., дали да не заплача, например.................
Търсим емоции, а искаме сдържаност!
Мускулите, за които се коментира толкова са едно от нещата, които приковават вниманието към сериалчето. Пък и наистина са впечатляващи. Почти такива бяха и в "Да обичаш на инат". И, там Джан изглеждаше като "четирикрилен гардероб", но сериалът остана в нищото /незавършен/. Та, ако е нужно за ролята и рейтинга ще прави не мускули, но и челни стойки, мисля си аз!
А, за Елиф...Grinning
Знае ли това девойче в какво се е забъркала? Сега ще научи толкова много неща за себе си, че душа да й е яка!!! Joy Joy
С Демет стоят прекрасно и станаха любима екранна двойка! Дано сценаристите ни изненадат с нещо качествено драматично, че от толкова гледане на турски сериали, понякога имам чувството, че продължението мога и аз да го напиша.....JoyJoyGrinning

Ами, като за добро утро, толкова! После, пак....Hug

# 49
Здравейте
И аз да се изкажа по въпроса за мускулите, не знам как ги е добил Джан, но ММ е водопроводчик и има същата фигура и мускули без да е влизал в зала и без да е пил добавки. А преди да започне да работи изобщо пак си беше такъв гардероб по природа. Така че ,не това е най-важното, но може би кадъните на това се радват, я вижте рейтинга при толкова клишета

# 50
  • Яко в Матрицата...
Споделих мнение различно от това на повечето в темата и стана това, което очаквах Joy Важното е, че Джан Яман има такива ревностни фенки, останалото е бош лаф Wink

Гледайте си го със здраве и нека да има успех сериалчето! Hands V

Хади, бен качтъм! Stuck Out Tongue Winking Eye До нови срещи в други теми!

# 51
     Здравейте Hug Hug Hug
Благодаря на всички кафеджийки bouquetЗлатни ви ръце Laughing

И така..... започнах да гледам сериала, по препоръка на моя близка ,с която вкусовете ни по много въпроси съвпадат и най-вече за турските сериали.
     Нито бях чувала , нито бях гледала Джан , до този момент, но от раз го харесах,и като мъж и като актьор.

Демет  newsm78 съм започвала 3-4 пъти да я гледам и не съм довършвала,но тук определено все повече ми харесва в тази роля.Също като Джан е малко недодялана, своенравна,експанзивна ,но чаровна.

Моята професия няма нищо общо с кинокритиката  и затова си имам само моето мнение на зрител.

Щях да спра още на втори епизод да гледам РП ,ако Джан не изглеждаше точно по този начин.
      Защо ли? Защото той е съвременен герой дошъл в Истанбул не от някой лъскав европейски офис , а направо от джунглата, пустинята , корабчета -черупки които прекарват емигранти и отчаяни от глада деца и хора.
      Ако изглеждаше като Емре .лъскав, сресан на път,гладко избръснат,костюмиран с лека чупка в кръста,слаб източен с тесни рамене и подъл характер ,или по- скоро без характар  нямаше да гледам сериала!

Чарът на героя на Джан/Джан е именно в това- яка фигура , широки рамене/може и по дърветата да му се е налагало да се катери/ с много мимики,ами да  ,те са му помагали да се разбира с туземците,избухлив....ами ДА! и още можеше при такава подлост и лицемерие.Какво да излезе с кръшна походка и чупка в китката ли, все едно е без значение , че трудно извоюваната му позиция на световен фотограф  е без значение Shocked

Тази прибрана в небрежна опашка коса, неоформената му брада говорят единствено за липса на време да се отдаде на нетипична за него суета.

В същото време ,когато е до и със Санем се превръща  в един леко смутен, пообъркан от годежа и млад мъж ,който убедена съм ще може да и даде много нежни и топли ласки.

И още веднъж ,благодаря на екипа нагърбил се да ни достави толкова голямо удоволствие.

И все пак ,предпочитам един юрист да посбърква тук-там в роля ,отколкото да речен един актьор да не изиграе добре ролята на адвокат .

Айре Heart Eyes

Скрит текст:
Видяли каква съм си аз Winkбъркам Къ с Ка  Дъга с Дива, ама ти си ме знаеш Laughing Hug

Приятен ден bouquet

# 52
 Hug Hug Hug

Аз също не съм от фенките на Джан Яман, прекалено мачовски тип и за мен му липсва сексапил. Талант, може би като адвокат щеше да е по добър. В момента той е продукт, който с тялото си и няколко жеста и мимики продава един сериал и предполагам доставя удоволствие на комшийките. Все пак за да имаш някакъв успех, трябва да имаш и някаква визия. Сериала го загледах за да си запълня свободното време през отпуската, започвайки работа едва ли ще го следя толкова редовно. И да, очакванията ми не са за шедьовър достоен за Еми, но за летен сериал бива. Всъщност аз си харесвам Демет, и тази химия която имаха с Фуркан Палалъ тук все още ми липсва. Така, че не всички тук си падаме по Джан Яман, но в това няма нищо лошо.
Но за сметка на това, ми харесва атмосферата в темата и това, което се поства.

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 11:39 от Slawena

# 53
Добро утро! Hug

dariVale, не отричам, че Джан се потрудил и то много, за да изглежда така, но една промяна във визията на актьора не е самоцелна, а се прави, за да допълни ролята. Мускулите, които е натрупал “професионално”, не допринасят с нищо за изграждането на образа. Напротив, дори на повечето тук е ясно, че такива мускули не се правят сред природата, а във фитнес залата в комбинация с медикаменти. Сред природата и ако води постоянно живот в палатка, както се опитват да ни убедят, мускулите му щяха да изглеждат по съвсем друг начин. Гледалите реалити шоута от сорта на Сървайвър ще ме разберат.

И да, нереалистично изигра яда си. Всички ли хора удрят и блъскат, когато се ядосат? Само така ли може да се предаде яд, безсилие, разочарование? Едва ли... Да не говорим, че той не е някой дивак хванат от гората. Преди да стане фотограф дали не е учил в елитни училища? Дали не са го възпитавали как да се държи в обществото?

Не ангажирам никого с мнението си. Дори на любимеца си не съм направила олтарче, пред което да се кланям, няма да го правя и за Джан. За мен има още много да учи, защото само с мускули роля не се прави.

Коте Heart Eyes

Хубав ден, мацки!

Не оспорвам мнението ви, само ще допълня още няколко мои разсъждения:
- Съпругът на Селен Сойдер нае охрана, която да я пази от физическата агресия на партньора й в сериала "Кой не ни обича" - Джан Яман ...
- лично аз, когато съм ядосана и блъскам и тръшкам и стъклото на вратата в хола съм чупила даже, за телефона да не говорим
- да не забравяме все пак, че ролята е на див, своенравен и нестандартен човек - от там физиката и буйната растителност /легендата, че като отрежеш косата вземаш силата на човека/. На моменти ми прилича на горила - примерно като върви срещу някого с вдигнати ръце с увисанали надолу длани, на моменти на неандерталец - така ми изглежда обраслата му физиономия.
- кога започна да блъска - когато засегнаха професионалната и човешката му чест и окаляха работата му. Даже твърде скромно изиграха сцената, ако питате мен.
- ако Брус Уилис трябваше да заснеме Умирай трудно 1 - 5 за месец и половина каква смятате, че щеше да бъде играта му ...
- няма да правим олтар на никого, разбира се, но трябва да има и справедливост в оценките ни и да съгласна съм Джан Яман играе от около 5 години, докато остарее има още много да учи, но той е интелигентен и мисля че ще го направи, доколкото разбира се и индустрията му го позволи.

# 54

Добро утро, момичета! Hug
За протокола, не съм адвокат на никого, но си изказвам мнението!
Много харесвам Джан! Чакам всяка негова проява и проект. Радвам му се, че има сериозна професия, която поддържа и не е кифльо, който е известен с това, че е известен! Както виждаме с труд и постоянство изгражда тялото, ролята и т.н. Не е останал без роля вече няколко години. Знам, че всичко това е известно на всички, но не пречи да го подчертая, мисля. Има моменти, в които е по-емоционален, но помислете, при срината професионална репутация, кой нормален човек би си казал: е, сега искам да чупя, да блъскам, да псувам, но аз съм сериозен мъж и само ще махна с ръка и , всъщност....., дали да не заплача, например.................
Търсим емоции, а искаме сдържаност!
Мускулите, за които се коментира толкова са едно от нещата, които приковават вниманието към сериалчето. Пък и наистина са впечатляващи. Почти такива бяха и в "Да обичаш на инат". И, там Джан изглеждаше като "четирикрилен гардероб", но сериалът остана в нищото /незавършен/. Та, ако е нужно за ролята и рейтинга ще прави не мускули, но и челни стойки, мисля си аз!
А, за Елиф...Grinning
Знае ли това девойче в какво се е забъркала? Сега ще научи толкова много неща за себе си, че душа да й е яка!!! Joy Joy
С Демет стоят прекрасно и станаха любима екранна двойка! Дано сценаристите ни изненадат с нещо качествено драматично, че от толкова гледане на турски сериали, понякога имам чувството, че продължението мога и аз да го напиша.....JoyJoyGrinning

Ами, като за добро утро, толкова! После, пак....Hug
БРАВО !!! Страхотно попадение - в мнение и изказ! То съвременните лигльовци най-вече плачат.

# 55
Привет, момичета! wavey

Вторник е... newsm44 newsm44 newsm44
Много се радвам, защото го чакам с нетърпение.

Хей, Птички, тия мускули ви взеха акъла...

Моето мнение също съвпада с това на Тони Hug.
Мен не ме кефят толкова много мускули и телесна маса, но не мога да отрека, че както самия Джан казва в интервютата си, те са търсен ефект и се вписват във визията на героя Джан Дивит, така както са го замислили сценаристите.
Човек, който прекарва времето си сред природата по диви места и търсещ приключения не може да изглежда по друг начин.
И това, че непрекъснато ни ги демонстрира в сериала е режисьорско решение, а не на Джан Яман.
И явно дава ефект, защото "Птичката" е на върха...

И повярвайте ми, наистина има мъже които много лесно само с тренировки правят мускули.
Имам и аз такъв пример до себе си и далеч не е на 28 годни.
Наистина си е ген, а и мъжкия метаболизъм работи съвсем различно.
Просто не всеки има този късмет.
Убедена съм, че самия Джан Яман не би се докарал в живота по този начин, но за роля е готов да отслабне с 8 кг. или да направи гръб като четирикрилен гардероб.
А това аз го наричам професионализъм.

Джан Яман е силно емоционалн човек, но това не означава, че е агресивен или раздразнителен.
Точно напротив. От това, което съм видяла по видео интервюта, мисля че е широко скроен, с чувство за хумор и добронамерен човек и с него се общува и работи много лесно.
Дали е така, един Господ знае. Grinning

Ако искате от любопитство погледнете този видео вариант на скорошното интервю на Джан Яман за "Хюрриет" на журналиста Хакан Гендже.
Чели сме го, но си е друго да се види поведението му, емоциите му.
Не мога да сложа директен линк към видеото, затова трябва да се превърти страницата надолу и да се изчака видеото да зареди.

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/can-yaman-kimdir-kac-yasinda-40902073

Дали да не вземат да ни пуснат едно малко откъсче, че ни доскуча май, а?

Хубав вторник, дружки! Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny

# 56
Харесвам Джан Яман, смятам го за много интелигентен млад мъж със страхотна външност, който би могъл да се наложи в киното , но аз мисля , че има разминаване между образа , който искат да ни представят и това , което той показва като Джан Дивит.
Не знам, чия е идеята да изглежда точно по този начин, но за мен е малко прекалено. Явно режисьорът има такава представа за външния вид на героя, защото Джан Яман е хвърлил доста труд и време да постигне тази физика, даже при тези генни заложби.
Като се има впредвиди , че Джан Дивид е световно известен фотограф, то би трябвало да притежава наблюдателност, въображение , търпение , характерни за най-големите в тази област, чиито  снимки са въздействащи и носят много силна емоция.
Така , че тази визия на канадски дървосекач във върхова форма, според мен просто не му е необходима. Дразнят ме и  жестовете с високо вдигнати ръце, които не са толкова изразителни и ефектни, а и походката му/ то няма и как да е друга , при толкова мускулна маса/.  Те не го правят по-креативен, а му тежат като баласт.

Харесвам общите сцени със Санем, много добре им се получава, особено в близък план.

Отначало Демет ме дразнеше , като изразяваше учудването от средата ,  в която попадна с широко отворени очи и постоянно зейнала уста /все едно , че няма други средства да го покаже/, но това премина и тя става все по-добра.  
Очаквам моментите на близост, защото Джан там е много добър.
Може да бъде  много нежен,  деликатен , добре да изразява любовта , която изпитва,  със съответните жестове, пози, интонация на приятния си глас, изобщо добър е !

И аз не очаквам шедьовър от лек летен сериал, /още повече, че засега е като римейк на един друг/, но го гледам с удоволствие тук с вас в тази тема! Hug   

Нещо от Демет..

https://www.instagram.com/p/BmKiC2EBaho/?hl=ru&taken-by=canem_rus

# 57
  • София
Споделих мнение различно от това на повечето в темата и стана това, което очаквах Joy
Скрит текст:
Важното е, че Джан Яман има такива ревностни фенки, останалото е бош лаф Wink

Гледайте си го със здраве и нека да има успех сериалчето! Hands V

Хади, бен качтъм! Stuck Out Tongue Winking Eye До нови срещи в други теми!
Според мен стана една очаквана и интересна дискусия. Не вижда нищо лошо в тази работа. На мен лично ми е интересно да чета различна гледна точка, а не само суперлативи. Харесвам Джан Я., но абсолютно приемам мнение като твоето и това на Slawena. Даже бих чела по някое изречение и за сериите в този стил, за да се погледнат нещата от много и различни страни. Peace

Аз съм споделяла и преди в темата, че трудно приех тази му визия. Харесвам героя му, този външен вид отива на Джан Дивит, но не бих казала, че искам Джан Яман да остане така и след сериала.

# 58
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Лично аз сериала го загледах заради Демет. Просто ми харесва в комедийни роли, отдават й се. Джан .... не ме е срам да кажа, че доскоро не бях чувала за него. Загледох го в Пълнолуние. Не ми хареса. На визия гореее-долу ставаше, ама в комбинация с колежката  newsm78 Йозге ли беше, грам не ме впечатлиха  Peace. Когато заглеждам даден сериал за мен е важно поне малко да ме впечатли. Поне някаква спойка между ГГ ако не и сценарий , разбира се! Ако пък ме впечатли и с каст и сценарий - мой е  Peace Mr. Green. Птичката откъм сценарий до момента не е нещо особено. Но пък има доста смях, което ми е разтоварващо та затова го гледам и то само на превод  Peace. За което още веднъж БЛАГОДАРЯ на превеждащия екип  bouquet.

# 59
Момичетаааа, бързам да се включа и аз. Реших да попрочета какво сте писали в миналите теми, но вие сте си истински фурии!!! В една от миналите теми се разсъждавше кой в кого е влюбен и никъде не видях да се споменава Лейля в Емре! Следя сериала още от първия епизод и тогава си мислех, че голяма драма ще има между тях двамата(пък то може и нищо да не излезе) ! Пък и забелязвам, че Емре вижда някои неща в Лейля (роклята например от миналия епизод) Аз също не съм голяма фенка на Джан...ами просто не е мой тип мъж иначе със Санем просто са сродни душички. Голяма химия има между тях. Моят тип мъж е точно Емре и много си го харесвам. Надявам се да разкара Айлин в най-скоро време.

Ще бъда честна, че това е първият ми турски сериал, който следя епизод за епизод. От актьорите не познавам никого и нямам мнение за играта им. Според мен се получава. Искрено се моля просто да не се развъдят някви големи и глупави драми от рода на отвличания и спасявания, и да се женят за хора, които не искат. За мен чарът на сериала се крие в това, че в някои моменти е комично абсурден и това наистина ме кара да се смея. Засега не ме дразни нищо в него. Само за протокола, че в началото малко множко ми дойде Санем да пита на всеки две минути ''Уволнена ли съм, Емре-бей?!'' Аз ако бях на неговото място щеше толкова да ми писне, че да я изгоня.  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт