Давам и не пасирана храна дъвчи
по едро смляна даже вече от две седмици е на кухня записана
Обаче ми беше супер удобно с акането на баткото.Слагам го сутрин и вечер, акаше си и се изпишкваше-чиста работа. Ползвахме и много малко памперси. Този сега пак стиска, не ака по 2 дни...ама не ще и на гърнето. Все ще махнем пелените де...надявам се да проговори по-бързо от батко си и да си казва. Батко му започна да си казва почти на 3г.
За сега седи без проблем няколко минути, после става.
Че така за по няколко секунди може да трепври от страх,емоция,болки в корема или когато пишка
но неврологът ми каза също,че не е хубаво да давам витамин Б12, ако хемоглобинът не е нисък,нищо,че Б12 било ниско....И сега не знам да давам или не. Или освен да направя изследване за желязо и хемоглобин...Та затова те питам кое точно сте изследвали...Пък педиатърката ,която ни го предписа я няма ...
Че така за по няколко секунди може да трепври от страх,емоция,болки в корема или когато пишка
но неврологът ми каза също,че не е хубаво да давам витамин Б12, ако хемоглобинът не е нисък,нищо,че Б12 било ниско....И сега не знам да давам или не. Или освен да направя изследване за желязо и хемоглобин...Та затова те питам кое точно сте изследвали...Пък педиатърката ,която ни го предписа я няма ...