На море в Турция - тема 53

• 83 336
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Моя критерий при избора са...децата...каквото те кажат и искат, това избирам. Щом на тях им е кеф и на мене ми два пъти по-кеф. Че не са ми сменили чаршафа, дреме ми, у нас да не би да го сменям през ден-два. Че стаята ми е тясна...дреме ми...там съм само да нощувам. Че днеска не са ми изчистили...дреме ми...у нас все едно чистя всеки ден. Че няма 1258565 канала на телевизора, че няма Бьоф Строганов или сьомга с гарнитура лаврак на вечеря, че плажа бил с камичета, че, че, че, все такива дреболии, които не си заслужава да се коментират дори. Като се вгледаш в нещо няма начин да не намериш кусур, е заслужава ли си. Някои ще каже, дал съм еди колко си кинти искам всичко и малко отгоре....е не е така.

# 211
  • Пловдив
Не знам Рамада в Лара как е но в Сиде не е хубав.Моя позната почива там и не беше доволна.Нито от храна ,нито от обслужване.Хотела далече от плажа и от самото Сиде.

# 212
  • Варна
... "алкохолът ли ви е най-важен в една почивка" и т.н.
Това лято попаднахме на няколко места, където дори и по магазините нямаше алкохол, дори и бира. По принцип имахме опит с ресторанти където не сервират алкохол, но да няма откъде да си вземеш една бира в цялото село или дори градче не ни се беше случвало. Не че сме алкохолици, напротив, но обичаме лятото да си вземем по една бира.

# 213
  • Русе
За пръв път когато ходихме в Турция '2011 г.'отидохме в Алания.Мъжът ми като чу ,че съм направила резервация за там,и че е към 1300 км.откачи.Взе да зяпа какви са тези км.да не съм била луда било му писнало 5 години да гледа турковци в Германия ,че в никакъв случай няма да стъпи там и т,н.Но дойде време и ще не ще тръгна ,ама негативно настроен.Пристигнахме в хотела-пълно с руснаци ,а руският му перфектен ,запозна се смного хора  и като почна дартс,мини голф,волейбол.Да се включва в игрите организирани от аниматорите -да не чува звъна на проклетия телефон които в нормален ден не спира .Така се отпусна добро обслужване,вкусна храна цял ден приятна компания,че не усети 7 те нощувки които така бързо минаха.Последният ден на тръгване ме пита защо не съм направила резервация за 10 нощувки,смея ли,то колко приказки чух без да тръгнал...От тогава насам почиваме всяка година в Турция по два пъти годишно както пише Валерко-децата и мъжа щастливили са и аз също съм.Не ме интересува големината на стаята там само спя.Аниматори имали има шоу,морето посещаваме за по 2 часа сутрин и вечер ако седим цял ден на шейзлонгите значи на другия ден стягаме багажа и тръгваме имали шоу първи сме.

# 214
Марги, какво би препоръчала в Кушадасъ? Да уточня, че искаме хубав, пясъчен плаж...
Ох, чувствам се като на изпит, на който съм изтеглила най-трудния въпрос  Laughing
За плажовете в Кушадасъ със сигурност има много по-знаещи от мен.

Но все пак, за да се отсрамя ето например Richmond Ephesus Resort - има голяма и много зелена територия, има хубав плаж и добра храна.
Atlantique Holiday Club - пясъчен плаж, пясъчно дъно, много зеленина.
Grand Belish - хубава и широка плажна ивица. Добър хотел, но с малка територия и няма много зеленина.
Club Yali e с широк плаж. Територията е голяма, има зеленина, много добър вариант за почивка.
И на на последно място Palm Wings Kusadasi i Palm Wings Ephesus. Въпреки че са далече един от друг и двата имат широки плажове, хубави територии, добра храна и обслужване.

Изтощих се  Laughing

# 215
  • На топло в неговото сърце.
Марги, какво би препоръчала в Кушадасъ? Да уточня, че искаме хубав, пясъчен плаж...
Ох, чувствам се като на изпит, на който съм изтеглила най-трудния въпрос  Laughing
За плажовете в Кушадасъ със сигурност има много по-знаещи от мен.

Но все пак, за да се отсрамя ето например Richmond Ephesus Resort - има голяма и много зелена територия, има хубав плаж и добра храна.
Atlantique Holiday Club - пясъчен плаж, пясъчно дъно, много зеленина.
Grand Belish - хубава и широка плажна ивица. Добър хотел, но с малка територия и няма много зеленина.
Club Yali e с широк плаж. Територията е голяма, има зеленина, много добър вариант за почивка.
И на на последно място Palm Wings Kusadasi i Palm Wings Ephesus. Въпреки че са далече един от друг и двата имат широки плажове, хубави територии, добра храна и обслужване.

Изтощих се  Laughing

В Аква Фентъзи  плажът също е хубав,широка ивица с финни златни частици .А във водата е все едно са посипали със златен прашец.

# 216
  • София
Марги, точно тия не са от най-убавите....става дума за Ричмонд, Ефесус и Аква...и трите са на най-скапания плаж, и трите са един до друг. За плажа става дума да уточня да не стават грешки. Клуб Яли е в нищото, плажа не знам как е.

# 217
Марги а какво ще кажеш за новия Корумар в Кушадасъ.Като плаж ме интересува.

# 218
  • Пловдив
Марги трябва някъде да се съберем да те черпим.Уморихме те с нашите въпроси.Ама ти нали си добра душа на всички ни да угодиш с отговори.

# 219
Марги а какво ще кажеш за новия Корумар в Кушадасъ.Като плаж ме интересува.
Не съм Марги, но ще кажа. Плажната ивица е широка и пясъкът е хубав. Не знам как е в морето. Около хотела е много голо, няма почти никаква растителност.

# 220
  • София
Марги, благодаря ти /и на всички включили се/

# 221
  • Пловдив
Мaрги   ,    интернета пред рецепция във фоайето беше най - добър, в ресторанта също го биваше, по стаите беше доста слаб. За целия ни престой имаше само още две - три  български семейства. Повече  от 85 % от гостите бяха турци, имаше няколко семейства руснаци и германци.

rEvfti   ,    разходихме се , малко но хубаво градче, намерихме и големия магазин , над пътя за сувенирите Simple Smile

viki_1974     веднага след границата има Шел, магазини , но там казаха ,че са им свършили стикерите. Малко след него има друга бензиностанция и PTT , от там купихме стикера, защото по - надолу по пътя няма др. РТТ. ферибота на отиване го хванахме от Еджеабат до Чанаккале и ни взеха 47,50 трл за цялата кола + хората. Ние сме с опел зафира и бяхме 6 човека вътре. На връщане го хванахме от Чанаккале до Килитбахир и ни взеха 40 трл пак комплект.

# 222
  • Русе
viki_1974     веднага след границата има Шел, магазини , но там казаха ,че са им свършили стикерите. Малко след него има друга бензиностанция и PTT , от там купихме стикера, защото по - надолу по пътя няма др. РТТ. ферибота на отиване го хванахме от Еджеабат до Чанаккале и ни взеха 47,50 трл за цялата кола + хората. Ние сме с опел зафира и бяхме 6 човека вътре. На връщане го хванахме от Чанаккале до Килитбахир и ни взеха 40 трл пак комплект.
Коя граница минахте?

# 223
  • Варна
Няколко десетки пъти се каза , че на север  от Кушадасъ и в самия град плажа и морето не струват.Хубав е само 8 км. плаж Лонг Бийч на юг до селцето Давутлар.Някой си висят по басейните и са доволни.Мен ако питат на 10 мин. от вкъщи имам басейн хем с мин.вода , що да ходя чак до Турция.Марги , извинявай , ама  двата Палм Уингса в Кушадасъ са просто несравними.  Simple Smile

# 224
  • Пловдив
Турция има добри плажове, всъщност точно там е най-добрия плаж на който сме били, наравно с един друг плаж в Гърция е като качество, няма и едно камъче и е дълъг километри, и морето е плитко на голямо разстояние, което не винаги е плюс, защото на човек му омръзва всеки път да върви по 200м. навътре само за да стигне място за плуване.

Къде е този плаж?

Общи условия

Активация на акаунт