На море в Турция - тема 53

• 83 191
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте Simple Smile
Моля за мнения кой хотел (Кушадасъ)да изберем - Ephesia Holiday Beach Club или Atlantique Holiday Club - All Inclusive?
Намериха ни места и за двата хотела за нашите дати, но трябва да отговоря до 18 ч.

Благодаря

Мина 18 часа но да си кажа....ако сте с деца - Атлантик. Ако сте без - пак. Другия просто не го знам.

# 316
  • София
Здравейте, някакси успях да навия съпругът ми да почиваме в Турция, Белек, но няма места в чартъра!
От опциите Кушадасъ, Бодрум, Мармарис...не помня Лара и Сиде дали имаше още места, кое е с пясъчен плаж? Ние сме семейство с деца плюс бебе и ходим на море, заради морето и плажа. Не отказваме и хубава храна.

# 317
giuli, нещо не са ви обяснили както трябва.
Принципно полета е един - София-Анталия - където са Лара, Белек, Сиде, Алания и Кемер. След като кацнете вече се разпределят групите за отделните курорти по автобуси.

За Бодрум, Дидим, Мармарис и Кушадъсъ се каца в Милас и предполагам пак на същия принцип се разпределя кой за къде е.

# 318
Пропуснах да питам и какви екскурзии можем да направим в Алания, кое си струва да се види.
И мен ме интересува

# 319
Здравейте, някакси успях да навия съпругът ми да почиваме в Турция, Белек, но няма места в чартъра!
От опциите Кушадасъ, Бодрум, Мармарис...не помня Лара и Сиде дали имаше още места, кое е с пясъчен плаж? Ние сме семейство с деца плюс бебе и ходим на море, заради морето и плажа. Не отказваме и хубава храна.

Свършили са всички места във всички чартъри? Ако става въпрос за тръгване от София, през септември има 6 чартъра на седмица за Анталия. Ако са свършили при един туроператор, пробвайте при друг. Шест полета на седмица не са никак малко. Не вярвам да не се намерят 4 места. Къде питахте?

# 320
Пропуснах да питам и какви екскурзии можем да направим в Алания, кое си струва да се види.
И мен ме интересува

За да не досаждам с повтаряне на една и съща информация, ето предишно мнение http://bg-mam.ma/p/1054871/37175340

# 321
  • София

Свършили са всички места във всички чартъри? Ако става въпрос за тръгване от София, през септември има 6 чартъра на седмица за Анталия. Ако са свършили при един туроператор, пробвайте при друг. Шест полета на седмица не са никак малко. Не вярвам да не се намерят 4 места. Къде питахте?

В Емералд и go2holiday , също и в Марбро за дата 05.09 . Проблемът е, че пакетите са 7 нощувки, а сме на работа на 14 ти.
Мда, ясно ми е , че и на мен не ми е ясно кое къде се намира.  Не сме ходили в Турция, но ме привлича пътуване два часа, на фона на 6 часа с нервни деца в колата.

# 322
go2holiday май продават пакетите на Емералд, ако не греша, т.е. все едно е.

Виж Аква тур, Турс клуб/Тез тур - те имат най-много полети мисля, Астрал, Ориент, дано се намерят някъде места.
Наистина голям наплив е тази година, а точно началото на септември ми се струва, че е най-желания период.

# 323

В Емералд и go2holiday , също и в Марбро за дата 05.09 . Проблемът е, че пакетите са 7 нощувки, а сме на работа на 14 ти.
Мда, ясно ми е , че и на мен не ми е ясно кое къде се намира.  Не сме ходили в Турция, но ме привлича пътуване два часа, на фона на 6 часа с нервни деца в колата.

Щом сте на работа на 14-ти, вижте полетите преди 5-ти .
До колкото виждам Тез тур имат свободни места за 31.08. с връщане на 07.09. Имат и един полет на 04.09., за който има няколко места.

# 324
  • София
Благодаря за съветите, каквото стане. Ако не, ще се клатушкаме до Гърция.

# 325
  • София
...Доверихме се на Астрал холидейз и те наистина се постараха много Ние бяхме много доволни и след това няколко години пътувахме само с тях.  И така до първата ни почивка в Турция, когато се оказа, че Астрал холидейз предлагат малко хотели на по-високи цени. Аз направих много сериозно проучване на хотелите, знаех точно какво искам, намерих точното място, но "моята" агенция не го предлагаше. И въпреки прекрасното им отношение, трябваше да се обърнем към друг. Аз все още смятам, че в много отношения те са страхотни. Но се оказа, че това не е достатъчно.
Марги, много ми е интересно защо не направиш и следващата крачка, т.е. да отсвириш всички агенции, след като цената ти е била основния мотив да изоставиш Астрал... Всички агенции предлагат по-високи цени от това да пътуваш самостоятелно Simple Smile
Най-евтино е самостоятелното пътуване Peace
Какво може да ми даде в повече една агенция от това аз сам да се грижа за себе си???

# 326
Не съм Марги, но ще кажа моята причина - най-бързото и евтино придвижване от т. А до т. Б, което съм намерила до сега е с чартър през агенция.

# 327
  • Варна
за консултации може да се свържете във фейсбук с Gülnaz Ademoğlu , SNG TRAVEL TURİZM ,

# 328
  • Варна
нещо което не е добре е да се противопоставят един на друг различните начини на пътуване.Добре е да си помагаме един на друг без да се охулваме.

# 329
  • София
Не съм Марги, но ще кажа моята причина - най-бързото и евтино придвижване от т. А до т. Б, което съм намерила до сега е с чартър през агенция.

Това отдавна си го мислим , но кой и при какви условия би се съгласил, туроператор?

Общи условия

Активация на акаунт