На море в Турция - тема 53

• 83 096
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,почивката наближава, а мен нещо започна да ме стяга под лъжичката.На 14 септември пътуваме за Faustina Hotel & SPA in Kusadasi,моля ако някой е ходил във въпросния хотел да сподели.Успешна седмица и запомнящи се преживявания.

# 451
Здравейте,почивката наближава, а мен нещо започна да ме стяга под лъжичката.На 14 септември пътуваме за Faustina Hotel & SPA in Kusadasi,моля ако някой е ходил във въпросния хотел да сподели.Успешна седмица и запомнящи се преживявания.

Спокойноооо, ще бъде страхотно преживяване !!!

# 452
  • В.Търново
ТОП ОФЕРТА ЗА ХИТА НА КУШАДАСЪ-BATIHAN BEACH RESORT ТРЪГВАНЕ ОТ БУРГАС НА 28.09 7 НОЩУВКИ/8ДНИ 24 ЧАСА ОЛ ИНКЛУЗИВ. ЦЕНА 540ЛВ НА ВЪЗРАСТЕН.
То това е утре.Толкова бързо човек не може да се организира.

# 453
ТОП ОФЕРТА ЗА ХИТА НА КУШАДАСЪ-BATIHAN BEACH RESORT ТРЪГВАНЕ ОТ БУРГАС НА 28.09 7 НОЩУВКИ/8ДНИ 24 ЧАСА ОЛ ИНКЛУЗИВ. ЦЕНА 540ЛВ НА ВЪЗРАСТЕН.
То това е утре.Толкова бързо човек не може да се организира.
Русалка, но там пише 28.09., т.е. септември, а не август. Така че не е утре и човек може да се възползва.

# 454
Здравейте. Ние на12 септември ще пътуваме за Анталия. Избрахме хотел Лоницера 😂 Дано всичко е според очакванията ни 😊 Та въпросът ми е, тъй като лирата доста поевтиня, тук или в Турция е по изгодно да я закупя? Прочетох че във хотела има Change и мисля там да обменям.. и друго .. И който е ходил нека сподели в близост до хотела има ли магазини или улички с пазари..?

# 455
Някой да е пътувал тази година до Айвалък и по-конкректно с Емералд? Интересува ме какви екскурзии предлагат в околността и на какви цени.

# 456
Здравейте, продавам почивка в Кушадасъ, хотел Palm Wings Ephesus Beach Resort.
Дати: 05.09-11.09.2018
6 нощувки Ultra All inclusive.
Двойна стая за двама възрастни и дете над 16 г. (трима възрастни).
Собствен транспорт.

Направихме резервацията с приятели, един от младежите претърпя инцидент, последваха 2 операции и все още е в болница. Състоянието на детето не позволява да пътуват.
Резервацията е 940 EUR, чрез booking.com, без право на отмяна. Може да се смени име на гост.

Ако се интересувате, пишете на лични, за да ви свържа с титуляра.
Цената подлежи на коментар.

# 457
buldoka1, няма значение дали сте с Емералд или с друг туроператор. Допълнителните екскурзии можете да ги купите от всяка агенция на място. Погледнете програмите им,  защото са много разнообразни и си изберете коя ви допада най-много. Най-разпространен е яхтения тур, който може да е 2-3 часа, може да е цял ден или да е през нощта, може да има включени храна и напитки, може да няма. Като историческа забележителност най-близо е Пергамон. Организират се турове и до Троя и Ефес, но пътят е доста, според мен. Можете да отидете до остров Лесбос. Ако си падате по пейзажите, отидете до Шейтан Софрасъ - хълмове над Айвалък, от които се открива хубава гледка. Ако не се лъжа, най-хубаво е по залез слънце. Може би има и още, аз се сещам за тези. Местните агенции със сигурност са измислили екскурзия до всяко място, което представлява интерес.

# 458
  • Пловдив
Здравейте. Ние на12 септември ще пътуваме за Анталия. Избрахме хотел Лоницера 😂 Дано всичко е според очакванията ни 😊 Та въпросът ми е, тъй като лирата доста поевтиня, тук или в Турция е по изгодно да я закупя? Прочетох че във хотела има Change и мисля там да обменям.. и друго .. И който е ходил нека сподели в близост до хотела има ли магазини или улички с пазари..?
Ние заминаване на 14.09. За втори път ще сме там. До хотела има пазарче и магазинчета. Комплекса е доста голям и аз миналата година не успях да го разгледам целия. Приятна почивка! 😉

# 459
  • София
Някой да е пътувал тази година до Айвалък и по-конкректно с Емералд? Интересува ме какви екскурзии предлагат в околността и на какви цени.
Също така ще ви предложат най-вероятно и екскурзия до самия Айвалък (повечето хотели не са в близост) в пазарния ден, също така ние когато бяхме там ходихме до Измир разгледахме, центъра, чаршията и часовниковата кула.

# 460

Емерланд ако не организира на тези 3 места ескурзия
ще губите много от Айвалък.

1- изглед на залеза  от мястото Масата на Дявола - Şeytan Sofrası
2- Oстров джунда - Cunda Adası
Питайте поне в хотела дали организират разходка до Şeytan Sofrası
3- TEKNE TURU - Организират се и разходки с кораб4ета.. забавно е.. но ако имате възможност отидете сами на място вкрайбрежието..
от хотела ще ви искат двойна цена Simple Smile
(а и без да хапвате Айвалък тостер-AYVALIK TOSTU и  хляб и риба - BALIK EKMEK не се връшайте от там Simple Smile  )

Пр. искарване...

https://www.google.com.tr/search?q=ayval%C4%B1k+%C5%9Feytan+sofr … =1366&bih=582

https://www.google.com.tr/search?biw=1366&bih=582&tbm=is … 9k1.0.9c76JKCFXpE

https://www.google.com.tr/search?q=ayval%C4%B1k+tekne+turlar%C4% … =1366&bih=582

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 01:05 от BsrnX

# 461
Харесах две оферти (DIAMOND PREMIUM HOTEL и CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA на Тез Тур за Сиде, но доколкото разбирам, те не работят с крайни клиенти, а само с агенции. И ако искам да проверя дали има места в хотела и самолета, трябва да се свържа с някой от десетките им партньори ли?

# 462
Харесах две оферти (DIAMOND PREMIUM HOTEL и CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA на Тез Тур за Сиде, но доколкото разбирам, те не работят с крайни клиенти, а само с агенции. И ако искам да проверя дали има места в хотела и самолета, трябва да се свържа с някой от десетките им партньори ли?

Питай Турс Клуб, те работят с тях ✌

# 463
Тез тур имат и посочен телефон, аз съм говорила с тях на него много пъти, след което са ми изпращали оферти.

# 464
Харесах две оферти (DIAMOND PREMIUM HOTEL и CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA на Тез Тур за Сиде,

Здравейте! Всеки има различен критерии за хотели.Аз само ще нахвърлям набързо съпоставка за тези хотели.
DIAMOND PREMIUM HOTEL се намира в Тетриенгьол на река Манавгат. Лесно се стига до Сиде и Манавгат. Има корабче около 11 и 17 часа по реката, което стига до Манавгат.

За мен CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA се намира в нищото. Официално се води Сиде, но се намира в Кизилот т.е. много далече от Сиде. Плажът му е през пътя, който свързва Анталия с Алания

Общи условия

Активация на акаунт