Mango -Размени

• 582 500
  • 4 638
  •   1
Отговори
# 3 330
37 номер, естествен велур
Скрит текст:
15 лв.

# 3 331
38 номер, 20 лв.
[/img]

# 3 332
Скрит текст:
15 лв.

Каква е цената, колко см е токът, отвътре естествена кожа ли е?

# 3 333
  • София
Не се вижда снимката Ви.

# 3 334
Скрит текст:
15 лв.

Каква е цената, колко см е токът, отвътре естествена кожа ли е?
Снимка на тока

Цената е 15 лв.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/shoes/heel-leather-shoes_43080664.html?c=53

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 18:12 от Dancer

# 3 335
Здравейте, момичета! Предлагам тази нежна лятна рокля:

Цена 12 лв
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/gathe … html?c=01&n=1

# 3 336
  • София
Здравейте, момичета! Предлагам тази нежна лятна рокля:

Цена 12 лв
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/gathe … html?c=01&n=1

Може ли размер и реални снимки?

# 3 337
  • София
Момичето продава тази рокля за 12 лв. Чудя се дали си струва усилието да снима? Разбирам, че  искането Ви е естествено, но  все пак, не е кожено яке за 200лв. Не знам, просто не се стърпях.

# 3 338
А защо не? В последно време можем да си купим всякакви "парцали"за без пари, но това не означава, че трябва да се затрупаме с милиони ненужни такива.
Щом потребителката си е направила труда да пише тук, значи за 12лв.смята и да се разкара два пъти до офис на куриер, предполагам.

# 3 339
Всеки може да иска снимки и може би момичето ще направи, но признавам си аз за евтини неща не се занимавам да меря, снимам и пр. Просто не си струва занимавката. Ако някой го иска, ок, ако не - все има къде да го подаря.

Преди месеци много се впечатлих (в добрия смисъл) как една съфорумка беше снимала, мерила, нарисувала едни разменяни дрехи Simple Smile Няма начин да инвестирам толкова време. И никога не моля за снимки, мерки - все едно поръчвам от сайта, каквото дойде, ако не ми допадне, връщам.

# 3 340
  • София
И като е за 12лв трябва да я взема и да я държа в дъното на гардероба, защото няма упоменат размер и може да не ми стане? Или да платя две доставки за връщане, защото прозира? Не разбирам какво толкова ви преча, че се намесвате? Ако няма желание и не си струва усилието според момичето, винаги може да откаже, не е задължително.

# 3 341
  • София
Момичета, нека не спорим. За 5 или 50 или 250 - всеки има правото на информиран избор. Другата страна може да се съгласи или да откаже. Но нека запазим коректния тон и феър размените тук. Че в други теми има доста оплаквания.

# 3 342
  • София
И като е за 12лв трябва да я взема и да я държа в дъното на гардероба, защото няма упоменат размер и може да не ми стане? Или да платя две доставки за връщане, защото прозира? Не разбирам какво толкова ви преча, че се намесвате? Ако няма желание и не си струва усилието според момичето, винаги може да откаже, не е задължително.
А  може би мерките са вече дадени в сайта, има даже линк, който момичето е дало и или и това пропуснахте?
Вие как поръчате от Манго Оутлет онлайн? Пишете ли за мерки допълнително на съпорта им?

# 3 343
kopche кой точно р-р рокля се продава според теб?

# 3 344
  • Пловдив
Реших да се разделя със следните неща:
Сако 38 номер (умалено с 1 номер)
Скрит текст:
36 лв.
Панталон 40 номер (умален с 1 номер)
Скрит текст:
18 лв.

За съжаление и двете са леко умалени и не ми е комфортно като ги облека.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 18:56 от andonovag

Общи условия

Активация на акаунт