Mango -Размени

• 581 291
  • 4 638
  •   1
Отговори
# 4 635
Здравей, ако си в София, бих искала да меря черното. Отговарят ли си на размера или са много уголемени?
Благодаря ти Simple Smile

# 4 636
# 4 637
  • София
Здравей, ако си в София, бих искала да меря черното. Отговарят ли си на размера или са много уголемени?
Благодаря ти Simple Smile
Да, от София съм. Всичките ми сака от Манго са номер 36. Това ми е малко широко и дълго, моделът е явно такъв (нещо не се харесах с тази дължина, даже мислих да го скъсявам)

# 4 638
  • www.bg-mamma.com
Уважаеми потребители,

Съгласно новите разпоредби в законодателството, платформите, предоставящи възможност за публикуване на обяви, продажба на стоки и/или предлагащи услуги срещу заплащане са задължени да предоставят на НАП информация за всички продавачи/предлагащи услуги.
Съгласно дефинициите платформа е програмен продукт, например Интернет страница, който позволява свързване на предлагащи стоки и услуги с други потребители с цел пряко или непряко извършване на относима дейност за тези потребители.

Искаме любезно да напомним, че BG-Mamma e платформа за комуникация, в която, съгласно разписаните правила, НЕ се допускат обяви за покупко-продажби от всякакъв вид (вкл. автомобили, имоти, животни и др.), обяви за търсене и предлагане на работа, услуги, посредничество, размени и др.
В платформата не изискваме персонализиращи лични данни, които да могат пряко да идентифицират физическо или юридическо лице, което публикува обява, предлагаща продукт/услуга, което не би позволило на “НЕГ.БГ” АД да изпълнява законови задължения, касаещи публикувани обяви.

На база гореописаното Ви информираме, че за в бъдеще няма да бъдат допускани никакви теми и публикации, предлагащи продажба/размяна на стоки и предоставяне на услуги.
Настоящата тема ще бъде заключена за нови коментари и в рамките на до един календарен месец ще бъде изтрита.

Общи условия

Активация на акаунт