Mango -Размени

• 582 370
  • 4 638
  •   1
Отговори
# 3 540
  • София
Може ли някой да ме ориентира дали размерите на дънките си отговарят? Нося размер М/38. Благодаря!

# 3 541
Може ли някой да ме ориентира дали размерите на дънките си отговарят? Нося размер М/38. Благодаря!
Според мен си отговарят, Гиги.

# 3 542
Някой има ли това палто?
Притеснява ме дали не е с дълги ръкави и прекалено безформено, както и дали размер М би бил ОК за ръст 163? С тази номерация, стартираща от XXS ми е трудно да се ориентирам.

# 3 543
  • sofia
Тези боти от новата колекция има ли ги някоя от вас и отговарят ли си?

Тази рокля как е като немерация - отговаря ли си?

# 3 544
Някой има ли това палто?
Притеснява ме дали не е с дълги ръкави и прекалено безформено, както и дали размер М би бил ОК за ръст 163? С тази номерация, стартираща от XXS ми е трудно да се ориентирам.

Това палто точно не, но съм си купувала палта от Манго и взимам S( 170 см съм). Та не знам дали М няма да Ви е голямо. Вижте по- добре гръдна обиколка и ханш.

# 3 545
Предлагам тези дънки с повдигащ ефект, поръчах два съседни размера и се побрах в по- малкия. Стоят и оформят страхотно и талията е средна, не ниска .

Дънките все още ли са свободни? Каква е цената?

# 3 546
Съжалявам , не са, взе ги съфорумка.
Чакам в размер 36 тъмносиви, ако отново са ми големи и имате интерес, пишете ми на ЛС.

# 3 547
Предлагам панталон в черен цвят, размер 36. Оказа се голям за мен. Купен е за 16 лв. Прилагам снимки на същия но тъмносин, понеже черният се е изчерпал.

# 3 548
  • София
Предлагам панталон в черен цвят, размер 36. Оказа се голям за мен. Купен е за 16 лв. Прилагам снимки на същия но тъмносин, понеже черният се е изчерпал.
Може ли линк? Много ми хареса, но ми трябва по-голям размер.

# 3 549
Може ли линк? Много ми хареса, но ми трябва по-голям размер.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/trousers/belt-suit-trousers … 884.html?c=69&n=1
Модел Boreal

# 3 550
Може ли дължина и талия в см, благодаря!

# 3 551
Може ли дължина и талия в см, благодаря!
Талия 38.5 см
Дължина 101 см

# 3 552
  • Високо в планината на изобилието
Пак ще пробвам да предложа това  зимно яке

Разменям дълго до коляното зимно яке от гъши пух размер ХЛ.Якето е черно със златните ципове и копчета,много е красиво,леко и топло,но ми е голямо.Не намерих снимката в сайта,а аз не ставам много за фотограф.С удоволствие бих го разменила за Л размер или сто кинта.

# 3 553
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Скрит текст:

[/spoiler]

Може ли за мен ако е свободен!

# 3 554
Бяха за подарък, но малко съм надценила дамата

Размер 46, взех ги за 14лв

Общи условия

Активация на акаунт