PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 10

• 35 899
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • Rock & Roll feeling ...
Сменят си религията като минават курс в който изучават история и традиция и после се топват в миквето и хоп - вече си юдейка. Далеч са от лично призвание и намерение за посвещение. Правят го заради някой и нещо само за да се водят такива и са много горди. Смешници. Те са като вегетарианци,които ядат месо. Бутафория. Иначе празнуват празниците,но със същата сила ще празнуват всякакви празници. 1  знаменитост не съм видяла,която да е преминала към юдаизма не административно,а истински и да си покрива главата и да не облича панталон. Не ги кефи тва? Ми що се бутат там? И това не е за ортодоксалните, това е кота нула  на нормалните юдеи,които и на вяра и на дело са такива. Оттам нататък вече започват степените на задълбоченост,като за ортодоксални се приемат тези,които се обличат в черно и бяло, седни големи черни шапки и не малки бради.

На коя страница е инфото за Карли ?

# 286
Някъде в началото беше това за Карли.

Джаред и Лео наистина много си приличат в някои отношения, но Лео е някак, по-тясно специализиран в моделския "бизнес", докато Джарет си излиза и с жени на неговия акъл, колежки- актриси,  някак по-романтично изглежда това в моите очи, отколкото момиченцата на Лео, които ползва за по 5 месеца всяка, че то иначе не може да им насмогне, много са, а времето лети.
 Скарлет Йохансон може да мине за техен дамски еквивалент 😂😂😂

# 287
Аз писах за Карли, новината я има във всички големи издания - "Vogue", "People", Harper's bazaar" и т.н..

И класацията на "Форбс" на най-скъпоплатените актьори за изминалата година:

10. Крис Еванс - 34 милиона
9. Салман Кан - 38.5 милиона
8. Адам Сандлър -39.5 милиона
7. Акшай Кумар -40.5 милиона
6. Уил Смит -42 милиона
5. Джеки Чан - 45.5 милиона
4. Крис Хемсуърт - 64.5 милиона
3.Робърт Дауни Джуниър - 81 милиона
2. Скалата -124 милиона
1. Джордж Клуни - 239 милиона

Топ 10 на актьорите са спечелили през изминалата година общо 748.5 милиона долара, докато при топ 10 на жените сумата е само 186 милиона долара.

# 288
  • София
филм, в който е обявено участие на Скалата, е пълен игнор от мен. не че му дреме на 124-те милиона:)

# 289
  • Оптимист по принуда
Клуни да беше поработил малко да го погледаме поне.

# 290
Май не съм гледала нищо със Скалата (това първото му име ли е 😀😀), но изглежда готин, просто филмите му са много далеч от "моите".

# 291
  • Rock & Roll feeling ...
Истинското му име е Дуейн Джонсън. Потомствен кечист. От инстаграма му оставам с впечатлението,че е пич по душа.

# 292
  • Once there was a Hushpuppy...
Май не съм гледала нищо със Скалата (това първото му име ли е ), но изглежда готин, просто филмите му са много далеч от "моите".

С мм скоро се бяхме присетили,  че навремето гледахме кеч. Точно, когато всичко беше ново и невиждано до сега, та и ние от любопитство. Още от тогава си го спомням, пак си беше Скалата Peace
Има много успешна кариера като кечист.

Истината е, че съм го гледала в един филм, комедия, гледаше едно момиченце..
А, също така и, че е един успешен продукт. Никой не се интересува колко може да играе, факт е, че е харизматичен и много подходящ за дадените екшън роли, които изпълнява Peace
Абсолютно не се учудвам от мястото, което заема и от милионите му.

А, по семейните му снимки, които гледаме ми е много симпатичен Peace

Венсан и гадже си гледат кефа, забавляват си се. Мен, лично ме радват Wink

# 293
Изглежда ми като страшна секс ламя новата съпруга на Венсан, мръснишко излъчване има, нечистоплътно, но не го казвам в негативен смисъл, колкото и да звучи така. Малко на Риана ми напомня, не знам по какво точно. Горкичкият той. SmileSmile

# 294
  • До морето
На Скалата му гледахме последния филм - Небостъргача. Класически холивудски екшън с безумни каскади, кървища и бла-бла, обаче ми хареса. Шантава работа!

# 295
  • Вестерос
Аз последно гледах продължението на Джуманджи с него Simple Smile

На Клуни милионите от къде са?

# 296
От реклама на еспресо, мартини, часовници, не го знам. Той е зает вече, трябва да придружава жена си по светските събития и да внимава какво облича, че да не я засенчи. Освен това има и деца да гледа (невидими) някой виждал ли ги е??

# 297
  • Вестерос
Aз не Grinning

# 298
  • София
Според мен тази класация не е ОК.
Значи както по подобие на тениса и много спортове трябва да се разграничават нещата.
Да има класация само от приходи заработени от киното (хонорар или процент от боксофиса, както правеше Том Круз навремето, не знам дали още го прави) и отделна класация където влизат и приходите от реклами (те са винаги повече за големите имена).

# 299
На Клуни милионите от къде са?
Сутринта по някое радио казаха, че си е продал компания за производство на.....не помня какво Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт