PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 10

• 35 899
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • До морето
Навремето едно италианско списание  го бяха разсипали Клунито - изкараха, снимки, писма, документи. Всичко в подкрепа на това, че е чист гей и е ползвал тяхната любимка Елизабета Каналис за параван. Не знам какво стана след това.

# 346
Добре, да речем Клуни има мераци за предзиденското кресло, ако наистина е гей, разбираемо е, защо си причинява параванаска връзка. За него отдавна се носят слухове, но конкретно няма нищо черно на бяло.
Ами другите артистчета, певци и тем подобни, защо им е този параван? Защо да си усложняват живота с договори, с фалшиви любовници?
Нещо не намирам логика...

Не се гледа с добро око,
например Рупърт Еверет бе споделил, че разкриването му е съсипало актьорската му кариера ...

# 347
  • Berlin
Наша Венета Харизанова не беше ли казала май при Гала преди години, че Клуни е гей или нещо такова? Извинете, че намесвам и нашенските звизди. Satisfied

Пък защо да крият - ами напр. си част от най-яката в момента бой банда, чията аудитория разбираемо е основно момичета, как няма да криеш.

# 348
Аз питах за клюката за Ранди Гербер и защо Синди би му била параван толкова години, че и деца да му ражда? Къв й е келепира?

# 349
  • Вестерос
Примерно за Тейлър е за парите и славата. Много от феновете й са тийнки, в САЩ има доста набожни, едва ли ще си пускат децата по нейни концерти, ще й купуват албумите и т.н.

# 350
  • София
От One Direction май всичките са педалчета, да са живи и здрави момчетата, нищо лошо не казвам. На единия даже дете му приписаха от зор да не го помислят за мека китка, че ще му секнат кариерата и паричките.

# 351
  • На топло
Сега в повечето филми и серии е пълно с обратни. Вече не е рядкост, нито е срамно, даже им правят пълна реклама.
В момента гледам  the Bold type и там лесбийки....
Някой ако е истински гей, а не само да му харесва сексуалната практика да си го слага с всички полове, според мен не се крие.
Като Рики Мартин, Мат Бомър, Джоди Фостър и още много други.

# 352
  • На топло
Новото гадже на Тейлър.
Не знам, защо тя е набедена за обратна, може да е само Би 😅
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 21:31 от Hello♥J

# 353
  • До морето
Е, Ранди Гербер е известен защото е мъж на жена си! За чий му е параван и то световноизвестен параван, като не е бил популварна личност?!?!

# 354
От One Direction май всичките са педалчета, да са живи и здрави момчетата, нищо лошо не казвам. На единия даже дете му приписаха от зор да не го помислят за мека китка, че ще му секнат кариерата и паричките.
Ааа, Найъл е стрейт.

Америка е консервативна и затова откритите хора с нетрадиционна ориентация са малко,  не само в шоубизнеса, а и в сериозния бизнес,  за политиката да не говорим. Колкото до Синди, съветвам ви да прочетете какво е писала Джена Джеймисън за нея.  Wink

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 21:51 от kati_v

# 355
  • София
И това гадже на Тейлър е като предишните. Схемата е една и съща до втръсване. Той ще придобие известност покрай нея, тя ще се прави на хетеро.

# 356
Гаджето на Тейлър е визуално копие на Карли. Laughing Слочаенос?

# 357
  • До морето
Не мислА 😂

# 358
  • На топло
На мен ми харесва Тейлъров🤪!!! Става младежа.
Може ли, поне той да е читав 🤣

# 359
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На последната снимка е много читав Joy

Общи условия

Активация на акаунт