PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 10

• 35 899
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
С Деми Ловато май правеха заедно концерти, ама само това знам.
Бяха гаджета много отдавна, има 7-8 години май.

# 541
  • 221B Baker Street
Джо Джонас излизаше с Деми Ловато, Ник излизаше първо с Майли Сайръс, после със Селена Гомес. Или беше обратното... Оффф, бъркам ги вече... Абе, имаше драма там голяма, щото всички са продукти на Дисни и така ги бяха омешали, чееее...

# 542
  • Вестерос
Тя Демито май е гей Wink

Една статия за милиардерката Кайли Дженър... От едно червилце...
https://www.forbes.com/sites/forbesdigitalcovers/2018/07/11/how- … TTER#18d6fae2aa62

# 543
Дисни явно е голяма месомелачка,  "продуктите" им излизат от Дисни с доживотен абонамент  за диванчето на психотерапевта.
Демито гей?

# 544
Деми се аутна като би.

# 545
  • 221B Baker Street
Ох, то остана ли някой стрейт в тоя Холивуд...Grinning

И да не спамя повече - на коя ѝ стои по-добре: https://www.instagram.com/p/BnXt2ppBzci/?utm_source=ig_share_she … shid=gbmgsiqb9vwp

# 546
  • София
така. да преброим хетеросексуалните? списъкът не изглежда да е дълъг:)

# 547
 Ееее, как бе, от  Old Hollywood  всички са хетеро 😂😂😂 То ще посмее ли някой и да не е...
и соц. медии не са имали, те са за завиждане в някои отношения.

# 548
  • София
знам ли вече, щом чичо ти Чарли си разказа, че си е играл и с момчета...

# 549
Аз имах предвид още по-олд Холивуд, преди Чарли, дори преди Мерил Стрийп 😂😂😂 Въпреки че и от поколението на Стрийп всички са "стрейт".
 Розовата рокля на Дж.Мендел стои отлично и на двете момичета, на русата придава още по-нежен, ангелски вид, и в същото време подчертава тъмния тен на на брюнетката. 

# 550
  • 221B Baker Street
Ееее, как бе, от  Old Hollywood  всички са хетеро 😂😂😂 То ще посмее ли някой и да не е...
и соц. медии не са имали, те са за завиждане в някои отношения.
Мани, нямало е соц. медии, ама са ги дебнели пак на всяка крачка, и фотографи, че и частни детективи. И после е падало голямо изнудване. За какви истории съм чела и гледала, по разни долнопробни мотели... А и по-големи паравани от Джаки и Мерилин Монро имало ли е?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
Да, и аз съм ги чела тези, или подобни, пълна отврат. За нито един Кенеди не вярвам да е бил скрит гей обаче. Виж, за Би по съм склонна да повярвам.

# 552
  • Berlin
А за моя любим Джеймс Дийн нещо да кажете? Нищо не съм чела, аз харесвах BSB. 😄
Тя по-скоро темата е с такава насоченост, да обсъждаме игричките на големите, не, че всички са гей, ама изглежда повечето имат скелети в гардероба и от време на време излизат и наяве.

# 553
  • До сърцето...
Коя от вас Бумър, веднага да си признае, тия нови ориентации превзеха темата Grinning

# 554
За стария Холивуд може Бум да разкаже, чела съм, че беше писала за Марлене Дитрих, ако не се лъжа, май и Кари Грант е бил с паравани, но не помня точно. Така или иначе, те са ги измислили тия неща.
Радища, темата изначално е такава, прегледай предните.

Общи условия

Активация на акаунт