Червила, глосове и моливи за устни

• 78 107
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Меки, скъпи, нетрайни. Взех ги с 50% отстъпка и пак смятам че са прекалено скъпи.

# 661
За мен са прекрасни. Много ми харесват. Дъщеря ми ми ги прибира, защото са и любимите.

# 662
Добро утро,червилата на Lollipop козметика дали са издържливи?

# 663
Обожавам cacao молива на Фрея .

# 664
От по-бюджетните моливи за устни, тези на Catrice са едни от малкото, които са бетон при мен. Жалко, че се предлагат в малко цветове, а най-универсалните се изчерпват бързо.

# 665
  • гр.Пловдив
Поръчах 3 червилата Catrice от серията Heart Afair. Красиви цветове, но много лошо качество. Нанасят се като масло и се разливат като олио извън устните. В един момент се оказва, че си яла лютеница, а не си. Изхвърлих ги. Rage

Много жалко,не искам да се разочаровам от марката ,ползвам това от коледната им серия и за мен е най-якото червило като цвят,издръжливост и усещане върху устните,разкошна работа

# 666
  • София
teddynm, червилата от коледната серия са много добри. С удоволствие ползвам моето.

# 667
Направо са уау. Аз купих всичките и много си ги нося.

# 668
Яд ме е, че не взех и от останалите цветове. Наистина са много хубави! Аз от Катрис за сега не съм имала издънки - въпреки че съм ползвала малко неща в интерес на истината.

# 669
  • Sofia
Яд ме е, че не взех и от останалите цветове. Наистина са много хубави! Аз от Катрис за сега не съм имала издънки - въпреки че съм ползвала малко неща в интерес на истината.

Вчера видях в нашия ДМ, че са направили нов щанд с продукти на Катрис и имаше всичко от коледната серия, освен ако не са изкупени вече Simple Smile

# 670
  • гр.Пловдив

Вчера видях в нашия ДМ, че са направили нов щанд с продукти на Катрис и имаше всичко от коледната серия, освен ако не са изкупени вече Simple Smile

И аз се загледах,но реално освен от коледната серия други червила освен едни сухи-матови не видях да се предлагат

# 671
  • София
Минавам с въпрос - след препоръки от не една и две дами си взех червило MAC Silky Matte Lipstick в цвят Russian Red (напоследък нося само червени червила). Поръчах от Нотино, тъй като съм редовен клиент и съм доволна.
След няколко ползвания съм доста разколебана - червилото не ми се струва никак издръжливо при отзиви, че издържа цял ден. Цветът също е малко... странен, така да кажа, но тук е възможно да е до тон на кожата и устните.
Има ли други, които "не са се разбрали" с MAC, или е възможно от Нотино да са изпратили менте?

# 672
Аз също изобщо не съм доволна от трайността на точно тези червила на Мак, имала съм цветът Velvet Teddy (не съм сигурна, че името му е точно така), но беше някакъв нюд, който е много нашумял. При мен трансферира и се изтрива лесно (дори и с база за устни под него, пробвала съм и без). Проблемът не е във вас, просто червилата им (мое мнение) не са нищо особено и не си заслужават славата. Моливите им за устни обаче са бетон, много трайни, не са нито много сухи, нито много меки при нанасяне. Ако искате можете да им дадете шанс.Blush

# 673
  • варна
Кои са моливите?

# 674
Това са тези, от които съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт