Отговори
# 645
  • София
След раждането един от шевовете ми се отвори, моят гинеколог препоръча:
- промивам с кислородна вода със спринцовка /без игла/
- след това промивам с витамин с /1 ампула/
- сядам в един леген с отвара от смрадлика
Накрая само подсушавам, без да отмивам смрадликата.
Не знам обаче дали ще е добре за твоя случай, най-добре да питаш хирурзите.
При мен се затвори много бързо така.

# 646
  • София
Лейди, специално за теб https://epharm.bg/neprolizin-gx2.htm
Лично изпробвано, перфектно, уникално. На всичкото отгоре българско.

# 647
  • Варна
Минах днес ехографията, връщам се вкъщи с "находки"... каквото и да значи това. Докторката твърди, че и преди съм си ги имала, но нещо я притесни, та прати с препоръка за мамограф. Можеше още днес да ме поеме и искаше да го направи жената, но крив ден случих, сама я оставили да обслужва и ехографсия, и мамографския кабинет, та предупреди, че дори и да успее да ме види на мамографа така или иначе разчитането няма как да стане на деня. 50 минути ме гледа :O Такъв ехограф не бях минавала честно, доволна за пореден път обаче останах от отношението, жената просто не ме претупа и като и гледам всичките писаници там, наистина отговорно се отнесе, посъветва, насочи, извини, че ще е трудно днес да приключим с тези образни диагностики и дори разбрах, че ме е писала с приоритет за утре, когато вече няма да тъче на два стана.

Скрит текст:

Откри находки и в двете гърди. Самата тя видя в досието, че съм си ги имала и преди, но нещо я притесни. Или повечко са станали, или е чудно защо химията не ги е унищожила, или... не знам и аз какво... не ми допадна реакцията обаче и на хирурга при когото се върнах с тези резултати, както и на личния, при когото трябваше да отида за направление, че не било ли в деня за диспансерно наблюдение, както при мен се случи да не мога да мина мамография и трябва или направление, или да си платиш...
Как да е. Да не ви отегчавам повече ама нещата май вървят към... дялкане из ствола... да видим утре какво ще се окаже при по-прецизното изследване.

# 648
  • София /Абсурдистан
Лейди, специално за теб https://epharm.bg/neprolizin-gx2.htm
Лично изпробвано, перфектно, уникално. На всичкото отгоре българско.
Хули, не ми се отваря страницата, дава грешка, може ли да ми го напишеш като име. Това ли се има в предвид https://apteka.framar.bg/30049550/%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%BE … B-20-%D0%B3%D1%80

Спиритче, случайно да си падала или да си ударила без да искаш това място с находката? На мамографията ще ти излезе петно. Така или иначе, трябва да те пратят на скенер да се види с точност.

Olive - ампула вит.С или вит.А? И от колко мг?

Аз днес започнах лъчетерапията, записаха ме и за вливки с Херцептин. Хептен няма да ми заздравее раната от него.
Може ли някой да ми каже какви странични ефекти да очаквам от Летрозол-а?

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 16:49 от Unknown_lady

# 649
  • Плевен
Spirit-че, не се настройвай толкова песимистично, всичко ще е наред! Аз мисля утре да ходя, така ме спече с тия находки, че.....Я по-ведро! Ще сме ок, няма да има нищо!

# 650
  • Варна
Елифантичка, мен ведрост не ме напуска никога. Hug За да не ме помислите за луда се прикривам просто колко весела мога да бъда на пук на всякакви резултати и развои. По-злата част от мен, т.е. ракът кви планове има само ми е интересно и още го дебнем заедно с лекарите каква му е стратегията, но веднъж само като ни се разкриеееее и стой та гледай - ляво, дясно кроше, ъперкът, нокаут и съдията тича да брои до 10.  Smiling Imp  Десет всичко може да значи - години, петилетки, дни... квото там даде Господ.

# 651
Спирит, спокойно, момиче. От това, което е описано се предполага да е фиброаденом. Не вярвам да е нещо друго. След операцията това ли ти е първото гледане на ехограф? Убедена съм, че няма нищо тревожно. Просто лекарите се презастраховат с по-обстойно гледане, което не е лошо в нашите случаи. Всички стискаме палци за утрешния преглед.

# 652
Cбъркана работа, 50 процента инвалидност ли е това ? Не знам как се отразява на социалната система, но след пет години не съм видяла някой тук да си лежи  с 50 процента инвалидност . Веднага се сещам за една млада жена , която работи нощни смени във фабрика и върви три километра на ден . И после няма пари за ампула лидокаин ! Емма, това е обирджийство , съчувствам ти .
В какъв смисъл е сбъркана работа? Ако 5 години нямам рецидив какъв ми е проблемът? Получавам 50% пенсия И работя. Питам конкретно за рак на гърдата.

# 653
  • Варна
radka_42, съвсем не е първото гледане на ехограф, просто е първото извършено не след операциите, които бяха миналата година лятото, а след приключване на химията и лъчето (аз и трета си имам в момента - хормонална). Иначе си ме гледат на ехограф по други пътеки. Скоро ви споделих, че от фирмата ни пращаха на ехограф не само на гърди, но и на коремна област, там също ги видяха тия "находки" в гърдите и заключиха, че са някакви фиброкистозни кистички и препоръка дадоха "ДА СЕ СЛЕДИ" и понеже съвсем скоро ми предстоеше плануваното диспансерно наблюдение реших малко да го играя 2 в 1. Презастрахова се докторката, тя сама си каза - "Предвид, че веднъж е установено злокачествено, всяко зрънце трябва на съмнение да подлагаме" и съм благодарна за този подход и отношение. Да са ни живи и здрави ей такива лекари, които не те пускат на спокойствие шопска салата да дробиш на мъжО и палачинки на дечурлигата да свиваш, а те насочват да си проследиш приоритетно собственото здравословно състояние.

# 654
Спиритче , стискам палци за утре.
Дано всичко да е наред Hug
Ще чакам да пишеш след прегледа.
♡♡♡

Аз два дена като невидяла обикалям из града. По 5 часа дневно вървене... около 7км и два МОЛ-а обиколих.
Краката ми се чудят какво става - от 8 месеца не им се е случвало това Joy
То не бяха операции , химии .... съвсем се бях залежала Sad
Сега всяка част от тялото ми ме боли Joy

# 655
  • София
Лейди,преди време при една от химиите поляха ръката на мъжа ми и стана като изгоряло.Една възрастна аптекарка ми препоръча тогава интрасайт гел.Лекарите не можеха да повярват колко бързо се оправи и ме гледаха като полезно изкопаемо,не бяха чували за това лекарство. Прочети в нета,препоръчват го за некротизиращи рани и ако прецениш го ползвай.

# 656
Спирит и аз мисля,че се презастрахова лекарката и така трябва да е.
Лейди, аз след раждане си разцепих Шева.От страх да не отида при доктора сама се оправих.Пръсках цикатридина спрей и бързо зарастна раната.

# 657
  • София /Абсурдистан
Благодаря ви момичета! Ще пробвам всичко.

# 658
  • Варна
Спиритче , стискам палци за утре.
Дано всичко да е наред Hug
Ще чакам да пишеш след прегледа.
♡♡♡

Аз два дена като невидяла обикалям из града. По 5 часа дневно вървене... около 7км и два МОЛ-а обиколих.
Краката ми се чудят какво става - от 8 месеца не им се е случвало това Joy
То не бяха операции , химии .... съвсем се бях залежала Sad
Сега всяка част от тялото ми ме боли Joy

Наред е всичко след прегледИТЕ днес. Попрехвърлиха ме доволно от един кабинет на друг, от втори на трети, от един корпус на съседен, стигнах чак до мястото където рязаха рака и до човека, който го ряза, ши, превързва и т.н. Оказа се наистина много шум за нищо, но все пак с препоръка "Да се следи често".

# 659
  • София
Браво!
Вит. С - за Лейди.

Общи условия

Активация на акаунт