Отговори
# 765
  • София
Охххх, Емма ! Ти си безценна !

# 766
Нали уж не четеш моите постове и не реагираш....Laughing

# 767
  • Варна

Скрит текст:
Grinning Grinning Хули, кажи сега не е ли наистина безценна находка, а? Провокира постоянно мъзъчна дейност и лингвистичните ни и полиглотски умения. Тя е добронамерен човек, четейки нейните коментари човек установява, че е не малко изстрадала и иска кураж и сили да вдъхне. Просто има сякаш някаква езикова бариера, която пречи на нея лекарите да разбере, както и на нас нея да разберем, та често ръси тук едни черногледи, отчайващи постове... иначе е оптимист до мозъка на костите си и е борбена, не се отказва до последно за нищо на света от позицията си и като цяло няма за цел да ни товари. Аз лично и свикнах и спрях да бъда буквояд, който да иска да му се дообяснява "Какво точно имаш предвид", взех да си я усещам Емма кога какво в душичката и пламти.

rosi7813, съжалявам, че се увеличават пишещите в тази тема Sad , но никой няма да те изгони от темата просто, защото болшинството сме с гърди. Ние не сме окупатори на темата... просто сме малко повечко. Има момичета тук с твоята диагноза, на които им се е налагала оперативна намеса от кръста надолу и ще се включат с по-конкретни съвети и споделяния кое как са преживели. Болшинството с рязаните гърди също обаче можем да ти помогнем надявам се. Не ходи в други теми, тук си на правилното място, тук нито заяждане, агресия, липса на разбиране ще получиш... Свързва ни това, че все е някъде из женските ни органи. Помагаме си една на друга колкото можем. Съвсем различни терапии ни назначават, но някак си близки като странични ефекти получаваме, които ефекти хич, ама ХИЧ не са болка за умиране. Така че... горе главата, в момента ти е объркано, сигурно за пореден ден не си могла да се наспиш спокойно, но ще мине и това чувство на тревожност, само вярвай в добрата прогноза и развитие и прави това, което е нужно за лечението ти. Както те посъветва DZ - в края на поста си
Цитат
Важното е да мислиш положително ♡♡♡
После сякаш всичко си идва на мястото, на това ме научиха мен дамите пишещи в тази тема, когато и аз кацнах зашеметена от новината, разтревожена, притеснена, неразбираща какво се случва, бълваща въпроси.

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 22:49 от Spirit Crusher

# 768
  • София /Абсурдистан
При мен отново се отвори раната... В петък пак ще ме шият. Мазилото, което дават в клиниката за трудно зарастващи рани не става за мен.

# 769
  • София
Развеселихте ме, Хули, emma Joy
Emma, какво се случва с дъщеря ти? Първо се възмущаваше от доцента и младоците, после беше във възторг... Каква е хавата с днешна дата?

Lady, Hug Хайде това да е за последен път!

# 770
  • Варна
Лейди... съжалявам за тези поредни не особено добри новини. Много ти се струпа на теб НАВЕДНЪЖ. Сили безгранични сякаш са видяли в теб и затова така всичко не с лопатата, а направо с каруцита ти сипаха. Ти през какво ли не мина и все пак си още тук намираш даже време да ни отговаряш на нашите въпросчета. Силна жена си! Ама айде стига те мъчиха повече и да започнат вече тези шевове да зарастват.

# 771
  • В царството на игрите:)
При мен отново се отвори раната... В петък пак ще ме шият. Мазилото, което дават в клиниката за трудно зарастващи рани не става за мен.
Не, това вече не е истина...Все трябва да има начин, бе ...А и все трябва да има причина. Като ми направиха операциите за реконструкция с моя масна тъкан, на последната операция професорката ми имплантира зърно на гърдата, която се получи. Та, това зърно при една смяна на превръзките си го отлепих и се ошашавих. Сложих си го на мястото, мазах с много свинска мас или мазен крем и то си зарасна.С превръзка отгоре, разбира се.. Имам снимки даже, щото една приятелка не ми вярваше. Не са за хора със слаби нерви тези снимки, но се чудя как нещо, което беше извън мен се "хвана" за мястото, а не могат да зашият качествено една рана. Почвам да се ядосвам на лекарите и аз като Ема...Simple Smile
Дано наистина да ти е за пооследно !!!!

# 772
Развеселихте ме, Хули, emma Joy
Emma, какво се случва с дъщеря ти? Първо се възмущаваше от доцента и младоците, после беше във възторг... Каква е хавата с днешна дата?

Lady, Hug Хайде това да е за последен път!

Благодаря ти! Дъщерята ми е на антибиотика Цефтриаксон венозно. Пробват да разкарат възлите, но защо това не са направили още когато сме за първи път дошли при тях? Тя с тези няколко увеличени възли на шия, под брадата вече 2 мес., Благодарна съм им, че се борят да стане без биопсията...Но тя от нещо има там много дразнеща, суха и упорита кашлица и се плаша. Много време е стояла без лечение - 2 мес. Никой нищо не ни е изписвал и всеки веднага е казал за биопсия. Има някой от вас впечатления от този антибиотик? Що за кашлица е това? 
 Spirit Crusher, благодаря ти за хубавите думи в скрит текст...Много точно са написани. Много съм измъчена...и сега и с дъщерята съм закъсала..., из улиците сама със себе си говоря вече.

# 773
  • София /Абсурдистан
Имам щраусова мас, купих я направо от фермата за щрауси. Ама трябва първо раната да се затвори.
Добре си беше зашито, ама тъканта не държи. Да отбележа, че около тази рана всичко друго е оздравяло, както и на другата гърда. Даже белезите започнаха да изчезват. Та съм в чуденка.

# 774
  • София
Лейди, аз досега не се обаждах, защото, щом лекарите казват, че трябва да се шие тази рана, то навярно е така.
Обаче шевът на мъжа ми (на корема) също не е зараснал изцяло - вече почти 4 месеца. Има 2 дупчици, от които тече лимфа + разни други гадости. Хирурзите му казаха да не маже с нищо, не трябвало да се лепи или шие - тялото самО трябвало да се справи с тази вторична мини инфекция. Същото му казаха и онколозите, личната ни лекарка, както и познати медици, с които сме говорили.
Пак казвам, лекарите едва ли те подлагат на толкова интервенции само да се намират на работа, но да знаеш, че си зависи най-вече от организма, понякога отнема много време

# 775
Роси здравей, аз бях с рак шийката на матката. Като чух унемях не можех да повярвам. Тогава бебето ми беше на 5 месеца (май) и си казах боже ще чуя ли думата мама. На 1.06 ми беше операцията махнаха ми само матката оставиха тръбите и яйчниците, като яйчниците са ми изместини заради последващата лъчетерапия. Махнаха и лимфи и в единия имах метастаз. А сега отивам на 5 скенер да видим какво става, надявам се всичко да е точно. Ако нещо те интересува с каквото мога ще помагам.

# 776
Лейди , много се измъчи Sad
Дано да се затвори вече!

# 777
  • София /Абсурдистан
Лейди, аз досега не се обаждах, защото, щом лекарите казват, че трябва да се шие тази рана, то навярно е така.
Обаче шевът на мъжа ми (на корема) също не е зараснал изцяло - вече почти 4 месеца. Има 2 дупчици, от които тече лимфа + разни други гадости. Хирурзите му казаха да не маже с нищо, не трябвало да се лепи или шие - тялото самО трябвало да се справи с тази вторична мини инфекция. Същото му казаха и онколозите, личната ни лекарка, както и познати медици, с които сме говорили.
Пак казвам, лекарите едва ли те подлагат на толкова интервенции само да се намират на работа, но да знаеш, че си зависи най-вече от организма, понякога отнема много време
Същото е и при мен. Раната е чиста, няма мъртва тъкан, не е възпалена и тече само лимфа, въпреки дренажа. Още не са ми започнали Херцептина, но и това следва. Тогава вече точно няма да се затвори ...

# 778
  • В царството на игрите:)
Време ни е за нова тема...Дали някой може да се заеме, че толкова години така и не се научих. Сори Simple Smile

# 779
  • София
Същото е и при мен. Раната е чиста, няма мъртва тъкан, не е възпалена и тече само лимфа, въпреки дренажа. Още не са ми започнали Херцептина, но и това следва. Тогава вече точно няма да се затвори ...

Лейди,при мен раната сълзаше повече от 3 месеца след операцията,правех компреси с риванол и накрая спря.
Можеш да го пробваш...стерилна марля я оливаш добре и отгоре голяма лепенка,от тези за операции и те са стерилни.

Общи условия

Активация на акаунт